icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
15. máj 2013

@janka_k ja som ho teraz dopila...a s tou masazou to nieje jednoduche..poviem ti to popravde. radsej nech ma nastrihnu..aj tak by ma nastrihli,tak sa nebudem teraz doma trapit s masazou.
staci mi ked sa musim oholit.. to je ako nacvicovanie spartakiady 😀

katuska54
15. máj 2013

@azmuk aj tebe tak chuti? ja uz som zvysila na 2 salky denne

zuzka444
15. máj 2013

ahojte kinderka moje 🙂...tak poradna dnes dopadla super som.na 10.zamkov mala.sa nikam.neponahla 🙂...aj ked by som.nebola proti 😀....od.piatku vitaj materska.dovolenka xi xi a od 27 maja 2x do.tyzdna na ctg :/...netesim.sa.bo je tam.vzdy milion zien.zajtra pride kocik tak sa tesim...no nic mam dost od pol.piatej hore idem.ja hajat 🙂...hadam.zaha nebude vystrajat...papa a drzkajte sa pekne 🙂

katuska54
15. máj 2013

@janka_k to veru je prekvapko aj pre nas 🙂

willy_wonka
15. máj 2013

Teraz mi napadlo....ak by mi odtiekla plodova voda v sprche, ci uz naraz,alebo iba cast, vedela by som o tom, resp citila to? 🙂

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka toto napadlo aj mne...

hobit
15. máj 2013

@slavka_a_maros no to by som aj ja rada vedela, ma to novych majitelov a zatial funguje len zmrzka a to predne bistro...ale kazdy den tam vzadu nieco robia, tak snad to otvorene bude, ak pojdem zajtra na zmrzku, opytam sa, ok?🙂

janka_k
15. máj 2013

@willy_wonka myslim ze ano, ze to asi citit, a navyse to tecie tak viacmenej stale potom, ze nie ze za minutu je to fuc, aspon tak som to pochopila, ked mi to kamoska vravela, ktora isla s uterakom medzi nohami do nemocky 🙂

katuska54
15. máj 2013

ja vas opustam. idem spat...po dnesku som unavena a uz ma to tu lame ako sip 🙂
dobru noc vsetkym...

janka_k
15. máj 2013

@katuska54 dobru noc

janka_k
15. máj 2013

tak konecne som precitala clanok o EPI a zazitku jednej rodicky, tak asi predsalen si ju dam, ak to bude mozne.

willy_wonka
15. máj 2013

@janka_k
@katuska54 snad ano, lebo som sa sprchovala ako pokakana,.stale som davala sprchu mimo a kontrolovala ze ci nieco netecie :D

Ach jaj, tie dnesne tehule nic nevydrzia,len by to spalo....
tak dobru noc Katka 🙂

anjelicek26
15. máj 2013

@willy_wonka
@katuska54 - plodovka neodtecie naraz... plus to pocujes... to prasknutie heh... a odteka nie komplet vsetko, ale kvapka a odteka po takych lyzickovych davkach potom uz cely cas.... uz neprestane... a je to nie voda, je to take zelatinove, ta tekutina.. proste ked ju mas medzi prstami, citis, ze to voda nie je...

anicka.be
15. máj 2013

@misza1 oddychni si moja, nacerpaj silu a potom hor sa do toho, ked uz sa Osky tak rozhodol, nech ta nenatahuje jak gumu v gatiach. Ty si silna a zvladnes to lavou zadnou!!! 😉

anicka.be
15. máj 2013

@janka_k @katuska54 aj ja si teraz vychutnavam cajik. Mne fakt chuti 😉

janka_k
15. máj 2013

@anicka.be @katuska54 aj mne chuti, klasicky bylinkovy

anicka.be
15. máj 2013

@azmuk aj ja si teraz vychutnavam cajik. Mne fakt chuti 😉

erikasofiina
15. máj 2013

Ahojte baby tvrdne mi brucho od vcera a mam bolesti pod brusku aj v kriziach vcera som bola koli tomu na pohotovosti lebo som si myslela ze rodim 😀 a doktor ma poslal domou ze som len trochu otvorena a ze to este tyzden vydrzi 😀 prisla som domou a zaspala som az o 3rano o 11som sa zobudila tak bolo vsetko ok a teraz vecer zase mi stvrdlo brucho ,boli podbrusko aj cela chrbtica tak ja uz neviem co robit☹ poradnu mam az v utorok...

pavuciatko
15. máj 2013

@janka_k aj mne chuti. A tie.lanove semiacka len zujes,alebo si z nich.robis nejaky odvar?

willy_wonka
15. máj 2013

@erikasofiina ahoj, vieme o tebe 😉 a nebudes to mat tych poslickov? skus zas tu teplu sprchu/vanu, a ak to neprestane este dnes,alebo rano opat smer nemocnica. Lekar nemoze s istotou predpovedat,.ze este tyzden vydrzis 😠

hobit
15. máj 2013

@misza1 drzim palce 🙂
@anicka.be @janka_k @katuska54 aj mne chuti ten caj, mam rada bylinkove....
inak ste ma vyplasili s tym rodenim, ja este ani tasku zbalenu nemam a na vikend cestujem 250 km k nasim, sgrina dcera ma 1. svate prijimanie a aj som jej krstna mama 😝
@willy_wonka mne zacala ta voda odtekat ked som rano vstala z postele a uz neprestala potom, ale keby sa to stalo o hodku neskor, bola by som v bazene a tiez som sa zamyslala nad tym ci by som to zistila 😀

hobit
15. máj 2013

@pavuciatko ja si ich rozdrtim mixerom a zamiesam do jogurtu rano, mnam 😉

erikasofiina
15. máj 2013

Inak baby moja dcérka Sofia 🙂

aquatinka
15. máj 2013

@katuska54 kupila som si ten malinovo ostruzlinovy cajik 🙂 o tom som citala 🙂 ale na co su tie semienka? a zavidim, ze si mozes dat cibulku;) ja mam take chute na zeleninku a ovocie a nemozem, lebo by ma v noci porazilo 😠 palenie zahy sa ma drzi cely den kazdy den ako kliest 😖

aquatinka
15. máj 2013

@willy_wonka presne dnes som si zle utrela stehna po sprche a taka kvapka vody sa mi skotulala po nohe ... hned ma napadla plodova voda alebo ten tehotensky unik mocu 😀 😀 😀 paranoja toto uz 😀

erikasofiina
16. máj 2013

Ahojte baby tak ja lezim v nemocke na pozorovani lebo bolesti neprestali ale ze to zase nevidia na porod och si ma tu nechaju 3hodky😀 ze mozno ze sa to rozbehne och

silvianm
16. máj 2013

@erikasofiina bre rano..no drzim palce..a pasy ti nerobili ake mas silne kontrakcie? ak to teda su kontrakcie?

jankastubka
16. máj 2013

@erikasofiina tak sa drz.
Ja dufam, ze ked uz sa mi tobude mat stat, tak sa to stane rychlo. Ale keby si clovek mohol vyberat.

janka_k
16. máj 2013

@pavuciatko ja mam pomlete tak ja ich jem v jogurte

leus10
16. máj 2013

@erikasofiina držím palce nech to už máš uspešne za sebou