icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hubenourova
16. máj 2013

@willy_wonka citila urcite 🙂 mne odtekala, ked som sedela na zachode, je to ine ako ked cikas.

katuska54
16. máj 2013

Dobre ranko sa praje tehulky 🙂

@erikasofiina drzim palce nech to mas rychlo zasebou a aby bolo vsetko ok 😉
@misza1 Misicka nasa, este si 2v1?

katuska54
16. máj 2013

@aquatinka ja semienka nepapam,ale pocula som ze su dobre na to aby babo lahsie vyklzlo von. ale opytaj sa nato bab ktore to papaju. S tou cibulkou som to vecer prehnala...nemohla som v noci spat. bolo mi tazko z toho..

silvianm
Odpoveď bola odstránená
silvianm
16. máj 2013

Miske som poslala o 6 spravicku a zatial ziadna odpoved..ja som sa budila celu noc..nastastie som trochu dospala nad ranom.. stale nic neviem ☹

erikasofiina
16. máj 2013

No nakoniec si ma tu nechaju do obeda lebo mam silnejsie kontrakcia ako predtym tak uvidime co bude 🙂

slavka_a_maros
16. máj 2013

@aquatinka tie semienka vraj zvysuju mnozsvo nejakeho hlienu v posve a to ulahcuje porod 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

@misza1 zena jedna,ani spat mi nedas, ako si na tom ?🙂

janka_k
16. máj 2013

som zvedava na spravy, ako Miska pokracuje. tiez som nekludne spala ked uz sa tu tie porody tak rozbiehaju 🙂 nemam tasku pobalenu tak som z toho dost v strese a dnes to asi nestihnem, tak az zajtra

delica
16. máj 2013

@janka_k aká pekná fotka 🙂))
Ja som zas mala sen, a teda moc sa mi o porodoch nesniva, ze nasa @anicka be porodila na Antolskej
Snad to ma už Miška za sebou a netrpi tam niekde :-/ 😕

janka_k
16. máj 2013

@delica dakujem, z tehu fotenia 🙂
som si to musela dvakrat precitat, ja uz ze anicka.be fakt porodila,ale na druhykrat mi to doplo 🙂 🙂 🙂 to to dnesne skore vstavanie na krv co som musela alsolvovat

jankastubka
16. máj 2013

Prehliadka porodnych sal odpada, lebo 4 rodia. Tak obed sa uz vari a co s volnym casom. Najhorsie je ze sa sice nudim, ale to co by bolo treba robit, to sa mi nechce. 😉

delica
16. máj 2013

@janka_k tak si odkrvena, tak mas pravo nevnímať poriadne 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

Miska sa tu niekde flaka, pred 26 minutami mi "lajkla" spravu :D

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka tak ked lajkuje asi este neporodila a asi ani nerodi, lebo sak tam uz asi tesne pred a po na mobil clovek nemysli

katkatara
16. máj 2013

@erikasofiina Ste ten pôrod mohli pohnúť doma s manželom,veď vieš ako 😀 !
@willy_wonka Na to prídeš,že to je plodovka,lebo vyteká samovoľne,nedá sa to zastaviť ako cikanie, je taká mútna a mazľavá.Ja som mala toľko vody v prvom tehu,že som musela ísť v aute s osuškou medzi nohami a kým sme prišli do pôrodnice,bola komplet mokrá a mala som vodu natečenú aj v žabkách 😀

silvianm
16. máj 2013

@willy_wonka ja wom tiez nemohla spat kvoli Miske a Oskymu..ale zatial su 2 v 1 a Osky si to asi rozmyslel 🙂

aquatinka
16. máj 2013

no ako citam Miska je este v celku 🙂 tak hadam je vsetko ok 😉 ja som v noci nemohla spat, maly sa nejako rozhodol ponocovat a kopal ma asi do vsetkych organov zaradom 😠 a niekam hore do rebra... tak som sa cez noc okrem wecka aj po byte poprechadzala 😀

misza1
16. máj 2013

ahojte jsme na mrtvem bode,nehybe se to ani k dokonceni porodu ani ustaleno:( jsem z toho na nervy nebavi me tu jen tak lezet a v tichosti si preduchavat...

delica
16. máj 2013

@misza1 kontrakcie ti presli?

zuzka444
16. máj 2013

@misza1 joj.chudatko.moje...osky si to asi rozmyslel...betarik maly.a domov ta nepustia?mozno.by sa to lepsie.rozhybalo keby si bola.domka.

willy_wonka
16. máj 2013

Ranko ll.

@misza1 tak ho rozhyb, zavolaj mm na pomoc 😉

willy_wonka
16. máj 2013

Dnes o 15tej poradna, zacinam mat pocit,ze sa nic nove nedozviem.... 🙄

delica
16. máj 2013

@willy_wonka som sa ta akurat chcela spytat, ci uz mas po poradni 🙂

katkalubkova
16. máj 2013

@delica ja tiez uz toho ovela menej zvladam ako inokedy, a mavam lepsie a horsie dni. Ako utorok... to bola katastrofa... ja som musela stale sediet, alebo lezat... pritom poradna dopadla super... zavreta! Vcera CTG tiez fajn. Ale podobne som to mala aj v prvom tehotenstve, maly sa narodil 22.9. od zaciatku septembra som uz len oddychovala a lezala, vykon moj ( dovi ) a dieta neporodis, co mi robili sekciu.

katkalubkova
16. máj 2013

@misza1 drzim palce!

willy_wonka
16. máj 2013

@delica kiezby, ale.nie..idem az o tretej,to tam nebude ani nohy, no idem hore na porodnicu :D.mozno ma to nakopne a rozrodim sa.tam :D

misza1
16. máj 2013

@delica bolest se mi vratila do 10min imtervalu a na ctg neni cinnost maternice takze zadne kontrakce. jsem z toho blbec ale kolem 2 je vizita tak snad se neco dozvim.
@zuzka444 hned bych sla ale nevim co bych delala s temi bolestmi.na noc mi to aspon utlumi.
@willy_wonka ha haaa s tim fujtajblem co ze me porad vychazi bych si mohla podepsat rozvod a koupit letenku na mars a to nepopisuju jak jsem po vcerejsich kontrolach prosparana:(

willy_wonka
16. máj 2013

@misza1 a nemozes sa aspon prechadzat? alebo mas tie bolesti stale..? je mi luto, ze musis taketo peripetie prezivat... hmm,vyvolavacku ti nemozu dat? ci nechces?

anicka.be
16. máj 2013

@delica 😀 zeby ma vietor zavial z vychodu na zapad? Nesranduj, ja som naladena na nasu komornu porodnicu 😎