icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
16. máj 2013

@janka_k jaj, ale vlastne som chcela napisat, ze to lahko zistis, ked bude prílis hyperkativny....to je proste brutal v bruchu

hrasiak
16. máj 2013

Ahojte maminky cakatelky 🙂 Len som to tu preletela ocami - poslednych par stran, a este ziadna maminka ? 🙂 Ja viem, ze by sa Vam to mohlo zdat skoro, ale v nasej minulorocnej skupinke Junovky 2012 sa v maji narodila viac ako polovica babatiek. Nejako sa ponahlali alebo co 😀 Uzivajte v zdravi posledne dni tehulkovania, uz coskoro si svoje lasocky vybozkavate 😵

aquatinka
16. máj 2013
aquatinka
16. máj 2013

baby neviem dat videjko sem, ale taky trojuholnik mi chodi po bruchu zhora dole, zprava dolava stale;) ci chcem spat, ci chodim 😀 votrelec 😀

janka_k
16. máj 2013

@delica @aquatinka ja tiez necitam, to som hladala podla toho co mi vravel, ale tak nerozoberali sme to, tak ja len som sa zamyslala ci to potom zistim 🙂

janka_k
16. máj 2013

@aquatinka ale tak on to myslel ked prilis vela 🙂

aquatinka
16. máj 2013

@janka_k zajtra sa na to opytam teda 🙂 mam poradnu na obed 🙂 dufam, ze to neznamena nejaku hyperaktivitu 😠

misza1
16. máj 2013

@delica abych pravdu rekla jsem uz z toho na nervy a smutna-hormony...
nedavaji mi nic,nikdo si me ani nevsimne,tak jako jsem psala ctg a utz rano o od te doby nic :( do toho mm stihl dojit v 8 a po 15min ho sestricka vyhnala ze nocni slouzi primar a on nema rad kdyz je tam nekdo dele jak do 8:(
normalne mi je do revu...
a jeste jsem si precetla ze jedna kocka takto pred rokem mela to stejne co ja a pak melo miminko problemy.aaach jaj,vim ze musim verit ze vedi co delaji ale me se to nelibi... vsak jsem prvorodicka a ne vedma:(

janka_k
16. máj 2013

@aquatinka niektore su aktivne v bruchu a vonku dobre a pri niektorych je to opak, takze podla toho to neplati ze ake bude v skutocnosti, nastastie 🙂

janka_k
16. máj 2013

@delica oki 🙂 tak ked to bude moc to zistim, dovtedy neriesim 🙂 🙂

aquatinka
16. máj 2013

@misza1 miska mala by si ich tam postavit do pozoru, alebo mm... nemozu ta takto trapit a hlavne na Teba kaslat a ignorovat....vela sil....

janka_k
16. máj 2013

@misza1 jaj tie nase nemocky

willy_wonka
16. máj 2013

@aquatinka puci prdelku ?:D

delica
16. máj 2013

@misza1 miška, normalne nech manzel teraz zavola na oddelenie priamo primarovi, postazuje sa a informuje sa, co je s tebou. Ked sa neozves, tak sa nic neodozvies, mne takto skoro prizabili brata, tak som volala do nemocnice, dokial som ich nepostavila do pozoru, do 30 minut bol pripraveny na operaciu....
Ten primar bude robit aj nocnu vizitu? Alebo upriam na seba pozornost, ked pride a bude sa pytat na izbu, ako sa mas a c i je vsetko v poriadku, tak povedz, ze nie, nie je....proste nech nieco robia alebo nech ti aspon povedia, preco nic nerobia.
Toto, ze nevies, ta len deprimuje :-/.

slavka_a_maros
16. máj 2013

@willy_wonka no jasne, to by som bez neho asi nezvladla 🙂 ja som taky nesamostatnik nesamostatny

delica
16. máj 2013

@misza1 normalne sa vyber za primarom, ked pride na odddelenie alebo ked tam je. Pozri, sestry ti aj tak nemozu poskytovat informacie (alebo neviem aspon sa tak tvaria) a ty sa teraz nemas dobre, tak si to musis sama poriesit.

slavka_a_maros
16. máj 2013

@misza1 miskaaaa, to je hrozne! Ako pise @delica treba asi trochu fabulovat, ked su taki nevsimavi 🙄 skus trochu prehanat, nech zacnu nieco robit konecne! Ja viem, ze sa to lahko pise, drzim palce, aby sa to konecne niekam pohlo

aquatinka
16. máj 2013

@willy_wonka nohy a ruky 😀 prdelku ma na opacnej strane 😀 ale zvykne aj na jednu aj na druhu stranu naraz, tak sa macickovsky natiahne 😅

slavka_a_maros
16. máj 2013

@aquatinka to je vtipne 🙂 ja mam placentu vpredu, takze mne sa to takto pekne nepuci. Zavidim 🙂

anicka.be
16. máj 2013

@azmuk aj ja som ten z bonprixu nasla, ale urcite by prisiel az po porode 😀

kavaapalma
16. máj 2013

@misza1 suhlas s @delica nech im tam tvoj manza urobi vietor,lebo bez toho sa fakt ani listok nepohne. A na take veci ani nemysli,ty si ina-iny clovek-ina zienka a co sa stalo inej automaticky neznamená,ze sa to musi stat aj tebe. Takze stop takym myslienkam.

kavaapalma
16. máj 2013

@anicka.be no oni si davaju nacas. Ja som kupila u cinana,mne je to lauter jedno,ja zupany velmi nemusim,takze len stoji v skrini prichystany,ze kdyby neco.

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka nie pod epi ale pri spinalke. Rozdiel je, ze EDA ti utlmi bolesti, ale vsetko citis aj tlaky, picha sa medyi 3-4 stavec, kde uy nie je miecha. A spinal ti znecitlivie / umrtvi spodnu cast tela, picha sa blizsie ku mieche.

anicka.be
16. máj 2013

@aquatinka kosele uz mam 😉

willy_wonka
16. máj 2013

@anicka.be hej,hej,.uz mi slavka pisala,ze sa v pripade potreby dopichne anes. 🙂

anicka.be
16. máj 2013

kocky, neviete co je s @anjelicek26? Akosi je neaktivna 😨

anicka.be
16. máj 2013

preklikla som si fotoblogy a @anjelicek pise, ze sa ma ok 😉

anjelicek26
16. máj 2013

@anicka.be - ale ja som tu obcas, ale akosi nestiham :( Maly uz nechodi k opatrovatelke, tak ho mam doma, na net sa dostanem - no takmer nikdy. Aj teraz som to len pred par minutami zapla.... po obednom spanku pre dcerku, s nou a malym sa trepat na klavir, potom sme boli este v parku, zmrzlinarni, u kamosky, dat im veceru, okupat, malej vlasky vyfukat, precitat obom rozpravku, ulozit a ist dolu spratat kuchynu... taka super rutina ehm... zabita som proste 🤐 A to zajtra ideme na dovcu, takze zajtra budem balit a chystat.. a vecer stravim 2-3 hodky soferovanim 😖

anicka.be
16. máj 2013

@anjelicek26 no hlavne je, ze sa mas dobre, uz som myslela, ze ked nepises, ze si v babatkove 😀 Uzi si dovolenku, pekne oddychuj a nacerpaj nove sily pre drobceka 😎

anicka.be
16. máj 2013

chcem sa opytat, kocky, tie ktore pijete malin caj, koko si davate 1 alebo 2 cajove lyzicky? Na krabicke pisu inak aj na letaku vo vnutri.