Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahojte maminky cakatelky 🙂 Len som to tu preletela ocami - poslednych par stran, a este ziadna maminka ? 🙂 Ja viem, ze by sa Vam to mohlo zdat skoro, ale v nasej minulorocnej skupinke Junovky 2012 sa v maji narodila viac ako polovica babatiek. Nejako sa ponahlali alebo co 😀 Uzivajte v zdravi posledne dni tehulkovania, uz coskoro si svoje lasocky vybozkavate 😵
baby neviem dat videjko sem, ale taky trojuholnik mi chodi po bruchu zhora dole, zprava dolava stale;) ci chcem spat, ci chodim 😀 votrelec 😀
@delica abych pravdu rekla jsem uz z toho na nervy a smutna-hormony...
nedavaji mi nic,nikdo si me ani nevsimne,tak jako jsem psala ctg a utz rano o od te doby nic :( do toho mm stihl dojit v 8 a po 15min ho sestricka vyhnala ze nocni slouzi primar a on nema rad kdyz je tam nekdo dele jak do 8:(
normalne mi je do revu...
a jeste jsem si precetla ze jedna kocka takto pred rokem mela to stejne co ja a pak melo miminko problemy.aaach jaj,vim ze musim verit ze vedi co delaji ale me se to nelibi... vsak jsem prvorodicka a ne vedma:(
@aquatinka puci prdelku ?:D
@misza1 miška, normalne nech manzel teraz zavola na oddelenie priamo primarovi, postazuje sa a informuje sa, co je s tebou. Ked sa neozves, tak sa nic neodozvies, mne takto skoro prizabili brata, tak som volala do nemocnice, dokial som ich nepostavila do pozoru, do 30 minut bol pripraveny na operaciu....
Ten primar bude robit aj nocnu vizitu? Alebo upriam na seba pozornost, ked pride a bude sa pytat na izbu, ako sa mas a c i je vsetko v poriadku, tak povedz, ze nie, nie je....proste nech nieco robia alebo nech ti aspon povedia, preco nic nerobia.
Toto, ze nevies, ta len deprimuje :-/.
@willy_wonka no jasne, to by som bez neho asi nezvladla 🙂 ja som taky nesamostatnik nesamostatny
@willy_wonka nohy a ruky 😀 prdelku ma na opacnej strane 😀 ale zvykne aj na jednu aj na druhu stranu naraz, tak sa macickovsky natiahne 😅
@aquatinka to je vtipne 🙂 ja mam placentu vpredu, takze mne sa to takto pekne nepuci. Zavidim 🙂
@anicka.be no oni si davaju nacas. Ja som kupila u cinana,mne je to lauter jedno,ja zupany velmi nemusim,takze len stoji v skrini prichystany,ze kdyby neco.
@willy_wonka nie pod epi ale pri spinalke. Rozdiel je, ze EDA ti utlmi bolesti, ale vsetko citis aj tlaky, picha sa medyi 3-4 stavec, kde uy nie je miecha. A spinal ti znecitlivie / umrtvi spodnu cast tela, picha sa blizsie ku mieche.
@anicka.be hej,hej,.uz mi slavka pisala,ze sa v pripade potreby dopichne anes. 🙂
kocky, neviete co je s @anjelicek26? Akosi je neaktivna 😨
@anicka.be - ale ja som tu obcas, ale akosi nestiham :( Maly uz nechodi k opatrovatelke, tak ho mam doma, na net sa dostanem - no takmer nikdy. Aj teraz som to len pred par minutami zapla.... po obednom spanku pre dcerku, s nou a malym sa trepat na klavir, potom sme boli este v parku, zmrzlinarni, u kamosky, dat im veceru, okupat, malej vlasky vyfukat, precitat obom rozpravku, ulozit a ist dolu spratat kuchynu... taka super rutina ehm... zabita som proste 🤐 A to zajtra ideme na dovcu, takze zajtra budem balit a chystat.. a vecer stravim 2-3 hodky soferovanim 😖
@anjelicek26 no hlavne je, ze sa mas dobre, uz som myslela, ze ked nepises, ze si v babatkove 😀 Uzi si dovolenku, pekne oddychuj a nacerpaj nove sily pre drobceka 😎
chcem sa opytat, kocky, tie ktore pijete malin caj, koko si davate 1 alebo 2 cajove lyzicky? Na krabicke pisu inak aj na letaku vo vnutri.

@janka_k jaj, ale vlastne som chcela napisat, ze to lahko zistis, ked bude prílis hyperkativny....to je proste brutal v bruchu