Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 a aj ti nieco odporucili co mas doma robit? Tie bolesti mas stale?
To je hrozne, ja len dufam, ze to pride rychlo a sj to rychlo odide.
Baby od tretej rana som mala kontrakcie, prehanalo ma... Myslela som ze crevny problem 😀 od siestej boli kazdych 5 min, do krizov, alo pri menzese..znesitelne...o 8 som sla k svojmu gynekologovi, povedal, ze su to prave kontrakcie, ze mam ist este domov, kedze som malinko otvorena...aby som nelezala ako trubka v nemocke dva dni...urobil aj sono...Ze do nemocky rata,ze pojdem poobede...mam ist ked odtecie plodovka alebo budu bolesti take silne, ze uz budem mat pocit velkej nepohody a unavy.... 🙂 tak sedim na teraske u svokrovcov a cakame 🙂
Brusko mam inak vysoko ;) nekleslo;) takze vsetko co som citala, neni vzdy asi pravda;))) ale masaz hradze, epino, malinovy caj uz asi nestihnem 😀 😀
ja som si vcera definitivne zbalila kufor do babatkova, uz je zazipsovany a caka... 😎
@aquatinka aj ja zelam, aby to rychlo bolo za tebou, a idealne bez bolesti 🙂
Inak moze sa napr. clovek v takomto pripade nalozit doma do teplej vane? Nemalo by to urychlit porod a ulavit od bolesti?
@jankastubka nam hovorila P)A ze teplu vanu vobec..ze iba sprchu
to ako naschval;) ja som vcera dokupila vsetko, dobalila, izbicku upratala malemu a on spokojny asi uz vie, ze je vsetko pre neho pripravene, tak chce ist von 😀 mala som sa pobalit az den pred terminom asi ;)
@aquatinka tak to drzime palce! 🙂 krasny a bezbolestny porod!
@jankastubka ja som si dala teplu sprchu, keby to uvolnilo a prestali by kontrakcie od sprchy, tak by to boli tie falosne...kedze ja som si nebola ista;) ale napr to ze ma prehnalo, ze to je tiez uplne bezny priznak 😀 som to netusila, som myslela, ze mi gulas nesadol a nie ze rodim 😀
@aquatinka držim palce
@silsil a nehovorila aj preco? Lebo pocas tehu sme sa nesmeli kupat v teplej vode, aby sa nespustil porod. Ale ked uz sa to rozbieha, lebo uz je cas, tak to nechapem. Ved su ajvporody do vody.
@jankastubka @silsil sak to, mne sa zda ze ked uz to na teba pride sa moze, alebo ze je to medzi tymi "domacimi" receptami ked uz chce niekto vyvolat porod
@jankastubka hm nam PA hovorila nie teply kupel pocas tehu koly potratu nie koly spusteniu porodu.a tepku sprchu ked mas bud falosne abo prave ak su falosne tak prestanu ak prave porod stustia...a je ine ked sedis v teplej.vode ako ked si sprchujes brusko.
Ja som niekde čítala že vana môže byť,len ked ti už odtečie vida tak nie kôli infekcii
@aquatinka drzim palec🙂 me koza dr poslala do nemocnice,mozna bych to uz mela za sebou kdybych cekala doma. fakt tam bez na posledni chvili nebo kdyz ti odtece voda.
drzim papec at to mas rychle za sebou🙂 a odpocivej to mi porad opakovali.
me zadne rady nedali rekli ze pokud se nic nezmeni do 3 dni se mam hlasit v poradne.tak ted si chvili pohovim doma,pak pujdu na prochazku-na zmrzku.jedine co se fakt nebude dat je sex.nevim ktere extremistky to dokazou ale ja bych mm asi zmlatila😅
@jankastubka
@silsil nam hovorila PA ze kupel sa moze na ulavenie od bolesti, ale nemoze sa, ked odtiekla voda (kvoli nfekcii) 🙂 vtedy uz len sprchu. A takto som to aj citala v mudrych knizkach...
@leus10 aha, ty uz si to napisala 🙂
@anjelicek26 jej no to mas super tak vypnut este pred, tak uzivaj dovolenku 🙂 🙂
@erikasofiina erika ty si ako dopadla, este v nemocke, ci uz doma, ci junovcatko na svete?
Tak sme este domka..stale je to znesitelna bolest, mam dokonca pocit ze zosilnela ale interval sa kusok zvacsil..tak nechapem...voda neodteka...kokso to asi fakt trva 12 hodin 😀

dobre ranko devcata, tak balime a jdeme domu.nic se nemeni tak tu nebudu lezet jsko trubka.
jsem z toho cela zmatena tak doufam ze se nic zle nestane.