icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
17. máj 2013

dobre ranko devcata, tak balime a jdeme domu.nic se nemeni tak tu nebudu lezet jsko trubka.
jsem z toho cela zmatena tak doufam ze se nic zle nestane.

jankastubka
17. máj 2013

@misza1 a aj ti nieco odporucili co mas doma robit? Tie bolesti mas stale?
To je hrozne, ja len dufam, ze to pride rychlo a sj to rychlo odide.

aquatinka
17. máj 2013

Baby od tretej rana som mala kontrakcie, prehanalo ma... Myslela som ze crevny problem 😀 od siestej boli kazdych 5 min, do krizov, alo pri menzese..znesitelne...o 8 som sla k svojmu gynekologovi, povedal, ze su to prave kontrakcie, ze mam ist este domov, kedze som malinko otvorena...aby som nelezala ako trubka v nemocke dva dni...urobil aj sono...Ze do nemocky rata,ze pojdem poobede...mam ist ked odtecie plodovka alebo budu bolesti take silne, ze uz budem mat pocit velkej nepohody a unavy.... 🙂 tak sedim na teraske u svokrovcov a cakame 🙂

azmuk
17. máj 2013

@misza1 stale mas bolesti? vysetrili ta? 😕

aquatinka
17. máj 2013

Brusko mam inak vysoko ;) nekleslo;) takze vsetko co som citala, neni vzdy asi pravda;))) ale masaz hradze, epino, malinovy caj uz asi nestihnem 😀 😀

azmuk
17. máj 2013

@aquatinka drzim palce! 😉

aquatinka
17. máj 2013

@misza1 drzim palceky, nech je vsetko dobre a v poriadku...a co ti vlastne povedali?

anicka.be
17. máj 2013

@aquatinka uhaa, uz sa to zacina opat, dalsia junovka 😀 Prajem vsetko dobre a rychly priebeh porodu! Ozvi sa potom 😉

anicka.be
17. máj 2013

@misza1 doma budes mat lepsiu psychicku pohodu a mozno sa hned vratis otvorena dokoran 😀 a uz to budes mat za sebou!

anicka.be
17. máj 2013

ja som si vcera definitivne zbalila kufor do babatkova, uz je zazipsovany a caka... 😎

jankastubka
17. máj 2013

@aquatinka aj ja zelam, aby to rychlo bolo za tebou, a idealne bez bolesti 🙂
Inak moze sa napr. clovek v takomto pripade nalozit doma do teplej vane? Nemalo by to urychlit porod a ulavit od bolesti?

silsil
17. máj 2013

@jankastubka nam hovorila P)A ze teplu vanu vobec..ze iba sprchu

aquatinka
17. máj 2013

to ako naschval;) ja som vcera dokupila vsetko, dobalila, izbicku upratala malemu a on spokojny asi uz vie, ze je vsetko pre neho pripravene, tak chce ist von 😀 mala som sa pobalit az den pred terminom asi ;)

slavka_a_maros
17. máj 2013

@aquatinka tak to drzime palce! 🙂 krasny a bezbolestny porod!

aquatinka
17. máj 2013

@jankastubka ja som si dala teplu sprchu, keby to uvolnilo a prestali by kontrakcie od sprchy, tak by to boli tie falosne...kedze ja som si nebola ista;) ale napr to ze ma prehnalo, ze to je tiez uplne bezny priznak 😀 som to netusila, som myslela, ze mi gulas nesadol a nie ze rodim 😀

janka_k
17. máj 2013

@aquatinka bolest chrbta, alebo prehananie to je bezny priznak, sak telo vie ze sa musi najprv vyprazdnit az potom rodit, priroda je fakt mudra 🙂 🙂 🙂 tak drzim palce a nech to mas bezbolestne a rychle 🙂

maria200981
17. máj 2013

@aquatinka držim palce

jankastubka
17. máj 2013

@silsil a nehovorila aj preco? Lebo pocas tehu sme sa nesmeli kupat v teplej vode, aby sa nespustil porod. Ale ked uz sa to rozbieha, lebo uz je cas, tak to nechapem. Ved su ajvporody do vody.

janka_k
17. máj 2013

@jankastubka @silsil sak to, mne sa zda ze ked uz to na teba pride sa moze, alebo ze je to medzi tymi "domacimi" receptami ked uz chce niekto vyvolat porod

zuzka444
17. máj 2013

@jankastubka hm nam PA hovorila nie teply kupel pocas tehu koly potratu nie koly spusteniu porodu.a tepku sprchu ked mas bud falosne abo prave ak su falosne tak prestanu ak prave porod stustia...a je ine ked sedis v teplej.vode ako ked si sprchujes brusko.

leus10
17. máj 2013

Ja som niekde čítala že vana môže byť,len ked ti už odtečie vida tak nie kôli infekcii

misza1
17. máj 2013

@aquatinka drzim palec🙂 me koza dr poslala do nemocnice,mozna bych to uz mela za sebou kdybych cekala doma. fakt tam bez na posledni chvili nebo kdyz ti odtece voda.
drzim papec at to mas rychle za sebou🙂 a odpocivej to mi porad opakovali.

me zadne rady nedali rekli ze pokud se nic nezmeni do 3 dni se mam hlasit v poradne.tak ted si chvili pohovim doma,pak pujdu na prochazku-na zmrzku.jedine co se fakt nebude dat je sex.nevim ktere extremistky to dokazou ale ja bych mm asi zmlatila😅

leus10
17. máj 2013

@aquatinka držím palce aj ja už chcem

slavka_a_maros
17. máj 2013

@jankastubka
@silsil nam hovorila PA ze kupel sa moze na ulavenie od bolesti, ale nemoze sa, ked odtiekla voda (kvoli nfekcii) 🙂 vtedy uz len sprchu. A takto som to aj citala v mudrych knizkach...

slavka_a_maros
17. máj 2013

@leus10 aha, ty uz si to napisala 🙂

elienocka
17. máj 2013

@aquatinka KRASNY POROD TI PRAJEM A DRZIM PALCE NECH TO UZ MAS RYCHLO ZA SEBOU

janka_k
17. máj 2013

@anjelicek26 jej no to mas super tak vypnut este pred, tak uzivaj dovolenku 🙂 🙂

janka_k
17. máj 2013

@erikasofiina erika ty si ako dopadla, este v nemocke, ci uz doma, ci junovcatko na svete?

aquatinka
17. máj 2013

Tak sme este domka..stale je to znesitelna bolest, mam dokonca pocit ze zosilnela ale interval sa kusok zvacsil..tak nechapem...voda neodteka...kokso to asi fakt trva 12 hodin 😀

delica
17. máj 2013

@aquatinka joj, toto je napinave zasa 🙂) a bolí to ako co?