icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
17. máj 2013

@erikasofiina ked budes iba lezat tal to moc nebude asi postupovat, ja budem asi schody skusat, hore dole ked to pride a nebude postupovat

erikasofiina
17. máj 2013

@janka_k vies ja som si dala uz aj vanu teplu aj s muzom sme sa pomilovali ,schody som presla na 7poschodie a nic :(

janka_k
17. máj 2013

@erikasofiina tak to uz mas vacsinu za sebou veru 🙂 tak neviem ine som nenasla

lulupopo
17. máj 2013

fuuu ja mam posledne 2 dni zaujimave tiez velmi, som myslela vecer, ze uz asi aj do porodnice pojdeme, dnes som si nariadila kludovy rezim, este aspon 3 tyzdne musim vydrzat, ale uz mi aj brucho trosku kleslo a to tvrdnutie brucha je intenzivne uz aj pri najmensom pohybe

erikasofiina
17. máj 2013

@janka_k a inak aj cele brucho mam stvrdnute ako celo

lulupopo
17. máj 2013

@erikasofiina no presne tvrde brucho ako celo.... ako fakt nevie, ci som sa len presilila, alebo co...

janka_k
17. máj 2013

@erikasofiina tu je este nejaky koreneny caj navyse, skus pocitat
http://www.bizy-bee.com/tehotenstvi/jak-vyvolat...

erikasofiina
17. máj 2013

@lulupopo ale ja ho mam v kuse stvrdnute :(

delica
17. máj 2013

@lulupopo aj ked si lahnes ho mas tvrdé?

lulupopo
17. máj 2013

@delica ano aj ked lahnem mam ho tvrde

lulupopo
17. máj 2013

@erikasofiina tak uz to cochvila pride

aquatinka
17. máj 2013

Tak len lezime v nemocke uz od pol 2...kontrakcie kazdych 5 min a neotvaram sa :(((( otrasneee :(

aquatinka
17. máj 2013

@delica ako svina to boli...uplne ako kramy;) v podbrusku a v krizoch;)

aquatinka
17. máj 2013

A dakujem za podporu...vidim to na dlho..aj oni 🙂 a to som jedla baby naposledy vcera:( a uz nic nemozem.:

silsil
17. máj 2013

@aquatinka a to ti nieco nedaju na urychlenie otvarania?

erikasofiina
17. máj 2013

@aquatinka no ja mam to tiez tak podobne

janka_k
17. máj 2013

@aquatinka sa tym junovciatkam nejako nechce, to uz si tretia s tym istym priebehom

janka_k
17. máj 2013

@aquatinka ak mozes pit, daj si coca colu, babatku uz neublizi a tebe doda energiu

zuzka444
17. máj 2013

joooj dajako ma zacinaju bedrove klby boliet :/...

katkalubkova
17. máj 2013

@lulupopo
@erikasofiina to je zvlastne, mne ked aj stvrdne brucho, tak ked lahnem tak je makke, uz oddychujte!!!

kavaapalma
17. máj 2013

@aquatinka tak drzim silno palce.... . pol dna sem clovek nezavita a aha ho ake novinky sa tu docitam...
@misza1 tak si domka,to je dobre...mozno to na teba pride zcista jasna a do porodky pojdes uz len fakt porodit...
@anicka.be no to aj ja som sa o to zaujimala,lebo tiez kazdy mame iny trvaly pobyt a v dome nasom este nebyvame,tak asi dame adresu po mne... fakt sa musim o tom poradit,nejak mi to vysumelo z hlavy,este dobre,ze si si nato spomenula..... a zacali mi fest opuchat aj ruky,myslim dlane a prsty... to si mala tusim ty aj Miska... ale dnes som takmer nic nerobila... v utorok idem na poradnu,tak sa dozviem co nove,ci sa otvaram dalej,ci nie...

willy_wonka
17. máj 2013

No, ked som sa po tomto vykone neotvorila, tak uz fakt neviem 🙂

@misza1
@aquatinka
@erikasofiina
mate novu spolocensku hru "otvor sa a prehras" ?

delica
17. máj 2013

@aquatinka
@erikasofiina
jooj, dievcence, tak nech to uz ide šup šup. A hlavne nech to nebolí :((((.

delica
17. máj 2013

@willy_wonka ty ako? tiez sa chystáš do porodnice alebo?

janka_k
17. máj 2013

no baby ale Miska sa nejako neozyva, mozno sa tam vratila a uz je Osky na svete 🙂

willy_wonka
17. máj 2013

@delica ja? akurat sa mi pecie pernikovy kolac, kym ho nezjem sa.z domu nepohnem 🙂

delica
17. máj 2013

@willy_wonka ty pecies? wow, Kristínka je vo svungu, nakupuje, pečie :D. No a co si pekne pokupila?

delica
17. máj 2013

@janka_k presne, som na Mišku myslela, ze asi uz sa vratila naspat do babatkova

erikasofiina
17. máj 2013

Och nech to uz mam cim skor za sebou