icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

aquatinka
17. máj 2013

@silsil dali mi nejake cipky...nezabrali...:( baba vedla mna akurat sa rozhodli pre cisarak, 15 min trvalo kym bol maly na svete ;) to len ja tu stravim asi noc...uz som sama...s mojim kontrakciami;))) a prazdnym oddelenim..este dalsie dojdu a porodia skor, tak ma ebne 😀 uz sa citim ako rachel z priatelov 😀

erikasofiina
17. máj 2013

Som zvedavá ktorá s nas troch prvá porodí 😉

hobit
17. máj 2013

@silvianm ano, je to rozne, v decembri rodila sesterka, trosku predcasne a voda jej odtekala tyzden, pod dohladom v nemocnici...

erikasofiina
17. máj 2013

Inak baby pozerali ste dnes spravy?co sa narodilo babetko mrtve v Kezmarskej nemocnice?

hobit
17. máj 2013

@anicka.be aha, tak to som nevedela kedze, bohuzial, k domu sme sa este nedopracovali 🙄

willy_wonka
17. máj 2013

@delica bila som sa do hrude, ze upeciem pernik,.sadla som si.do kuvhyne a mm.som diktovala coho ma kolko navazit,pomiesat a sup na plech 🙂 boli sme v avione, a chcela som topanky,kozmetiku, ale nenasla som nic.co by ma uspokojilo.. potom ma zacalo pichat v boku,tak sme preleteli hypernovu a isli sme domov 🙂

hobit
17. máj 2013

@pavuciatko ano, v nemocke, kedze som mala aj streptokoka, domov by ma nepustili, ale radsej bz som cakala doma ako tam ked si to tak spatne premietnem

hobit
17. máj 2013

@azmuk no ja som ich kupovala asi pred mesiacom tak hadam este budu mat, ale su fakt super, klasicke, biele, bez obrazkov a nie tie tenke, priesvitne, ale riadne hrube ako kedysi 😀

hobit
17. máj 2013

@katuska54 aj ja som dnes mala taky cudny, den, nejaky tlak musel byt alebo co, nalada pod psa, energia nikde a este sa mi aj nic nedarilo...ale prisla som po tyzdni k nasim a potesili ma, ze mi narastlo a padlo brusko, jupiii 😀

delica
17. máj 2013

@willy_wonka no aj tak, na teba dost dobrý výkon :D
@erikasofiina ty si tiez v nemocke, ci doma este?

willy_wonka
17. máj 2013

@delica nepopieram 🙂 juj,tani cely byt mi voni po perniku... mnam :D este tu.v mojich koncinach zacala burka, so vsetkym co k tomu patri,super atmosfera 🙂

erikasofiina
17. máj 2013

@delica mna nechali na pozorovanie a potom ma pustili 🙂

bombulka200
17. máj 2013

@aquatinka držím palce, ja som sa pri prvej tiež najprv neotvárala ale bolesti som mala fest 😖

kavaapalma
17. máj 2013

@willy_wonka to bol rychly nakupnovy osial... 😀 mna by stvalo,kebyze idem konktretne za niecim a nekupim...

kavaapalma
17. máj 2013

@erikasofiina ja spravy nepozeram...

katuska54
17. máj 2013

skoro cely den sa mala nehybala a teraz ako buchol blesk pri nas sa asi zlakla...taky kopanec do rebier som dostala 😠

delica
17. máj 2013

@willy_wonka
@katuska54
poslite mi burku aj sem do karpat malych, my mame dusnooooooo

erikasofiina
17. máj 2013

@kavaapalma ze vcera bola zena v nemocnici na ultrazvuku a vsetko bolo ok ona bola na 2prsty otvorena poslali ju domou dnes rano dostala kontrakcie a narodil sa jej chlapcek ale bohuzial mrtvy...

katuska54
17. máj 2013

@delica k vam to este neprislo? tu to trieska z mi mala robi v bruchu rososo. nasi su na zahori a mamca mi volala,ze tam prsi. ale ked tak strasne chces,tak ti to tam poslem tie tresky blesky

delica
17. máj 2013

@erikasofiina udusil sa snurou?

delica
17. máj 2013

@katuska54 trosku poprcha, burko nemame. len je dusnoooooo

katuska54
17. máj 2013

@delica tu nam aspon trochu precisti vzduch ta burka.
a pocula si o tej polke co porodila dievcatko so 4,5 promile?

willy_wonka
17. máj 2013

Baby, ja by som vas za tie veci, ktore tu momentalne rozoberate bila.... 🙄 to je nejaky zvrateny hyenizmus kto poda vacsiu tragediu? k comu to je dobre....

willy_wonka
17. máj 2013

@delica dusno bolo spociatku aj tu, zrejme dorazi aj k vam, alebo vas obide 🙂

delica
17. máj 2013

@willy_wonka uz to tu hrmi trosku.....inak som rozmyslala, ci nebude malemu chybat kofein...ale ked budem kojit a pit kavu, tak mu ho doplnim kazdy den

erikasofiina
17. máj 2013

@delica neviem nevraveli

majkafer
17. máj 2013

@aquatinka Držím palce!!! Ja som to mala pri druhom na dvanásť hodín a obávam sa, že aj teraz ma to čaká, ale u mňa zatiaľ nič nové. sedím domka, drobci a manžel spia a ja s bruškom, čítam čo nové.
Prajem Ti, aby si to vydržala!!!

katuska54
17. máj 2013

teraz som citala,ze antolska je plna a rodicky posielaju do ruzinova a na kramare...to je snad nejaka blbost,nie?!

willy_wonka
17. máj 2013

@delica akoze kofein? Pocas tehu kqvickujes? ak budes aj nadalej tak by mu nemal chybat, len co potom ked dokojis? budes robit do.flasky.namiesto mlieka,caju kapucino?:D

willy_wonka
17. máj 2013

@katuska54 kde si to.citala?