Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Som zvedavá ktorá s nas troch prvá porodí 😉
Inak baby pozerali ste dnes spravy?co sa narodilo babetko mrtve v Kezmarskej nemocnice?
@delica bila som sa do hrude, ze upeciem pernik,.sadla som si.do kuvhyne a mm.som diktovala coho ma kolko navazit,pomiesat a sup na plech 🙂 boli sme v avione, a chcela som topanky,kozmetiku, ale nenasla som nic.co by ma uspokojilo.. potom ma zacalo pichat v boku,tak sme preleteli hypernovu a isli sme domov 🙂
@pavuciatko ano, v nemocke, kedze som mala aj streptokoka, domov by ma nepustili, ale radsej bz som cakala doma ako tam ked si to tak spatne premietnem
@willy_wonka no aj tak, na teba dost dobrý výkon :D
@erikasofiina ty si tiez v nemocke, ci doma este?
@delica nepopieram 🙂 juj,tani cely byt mi voni po perniku... mnam :D este tu.v mojich koncinach zacala burka, so vsetkym co k tomu patri,super atmosfera 🙂
@delica mna nechali na pozorovanie a potom ma pustili 🙂
@aquatinka držím palce, ja som sa pri prvej tiež najprv neotvárala ale bolesti som mala fest 😖
@willy_wonka to bol rychly nakupnovy osial... 😀 mna by stvalo,kebyze idem konktretne za niecim a nekupim...
@erikasofiina ja spravy nepozeram...
skoro cely den sa mala nehybala a teraz ako buchol blesk pri nas sa asi zlakla...taky kopanec do rebier som dostala 😠
@willy_wonka
@katuska54
poslite mi burku aj sem do karpat malych, my mame dusnooooooo
@kavaapalma ze vcera bola zena v nemocnici na ultrazvuku a vsetko bolo ok ona bola na 2prsty otvorena poslali ju domou dnes rano dostala kontrakcie a narodil sa jej chlapcek ale bohuzial mrtvy...
@erikasofiina udusil sa snurou?
Baby, ja by som vas za tie veci, ktore tu momentalne rozoberate bila.... 🙄 to je nejaky zvrateny hyenizmus kto poda vacsiu tragediu? k comu to je dobre....
@delica dusno bolo spociatku aj tu, zrejme dorazi aj k vam, alebo vas obide 🙂
@willy_wonka uz to tu hrmi trosku.....inak som rozmyslala, ci nebude malemu chybat kofein...ale ked budem kojit a pit kavu, tak mu ho doplnim kazdy den
@delica neviem nevraveli
teraz som citala,ze antolska je plna a rodicky posielaju do ruzinova a na kramare...to je snad nejaka blbost,nie?!
@delica akoze kofein? Pocas tehu kqvickujes? ak budes aj nadalej tak by mu nemal chybat, len co potom ked dokojis? budes robit do.flasky.namiesto mlieka,caju kapucino?:D
@katuska54 kde si to.citala?

@silsil dali mi nejake cipky...nezabrali...:( baba vedla mna akurat sa rozhodli pre cisarak, 15 min trvalo kym bol maly na svete ;) to len ja tu stravim asi noc...uz som sama...s mojim kontrakciami;))) a prazdnym oddelenim..este dalsie dojdu a porodia skor, tak ma ebne 😀 uz sa citim ako rachel z priatelov 😀