Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka tema rodine na antolskej
@willy_wonka do druheho trimestru som kavu nepila a potom som zas pila az doteraz, slabu...napoly normal, napoly bezkofein...ale asi budem pit uz len jednu do porodu a slabsiu
@delica tani, ale ked vydrzis do terminu sekcie o svoje miesto sa bat nemusis... 🙂
@willy_wonka keby to namna prislo,tak sa urcite odtial ani nepohnem. radsej by som aj na chodbe lezala,ale na kramare by som nesla...
@willy_wonka tak sa rychlo zatvor, ak si nieco pootvorila. fakt by som nepovedala, ze tolko deti sa rodí...
@delica
@willy_wonka ale ja myslim,ze do juna sa to uvolni 🙂
@willy_wonka pocuj, aj si vyplatila to zazmluvnenie? lebo ja este nie :((, doktorka ma uistovala, ze mam jej cislo a to staci, no radsej by som mala ten pokladnicny doklad.....
@delica hej,hej,.uz som to zaplatila a dostala som spatne taky papier, kde je napisane,ze to treba predlozit pri prijme, ale treba to mat zaplatene,este pred.porodom, kvoli byrokracii nemocnice.
@willy_wonka no ja to pojdem v pondelok hned vybavit, ach jo, radsej skor ako neskor
@willy_wonka aj ja kavickujem, s mojim tlakom by som inak zaspala aj po stojacky 🙂
@hobit no este aj ten sviniar streptokok ma strasi :( dufam,ze to bude ok. Teda hlavne,aby bola malinka ok.vy ste to ako zvladli?liecili ti to aj pred porodom?
@pavuciatko neliecili, len pocas porodu infuzky kazde 4 hodiny...ale teraz ho nemam, zatial, klop klop 🙂
@hobit a babinko nemalo ziadne komplikacie kvoli tomu?
@pavuciatko malo, ale my sme to mali cele take problematicke, urcite to nie je pravidlo, nestresuj... a uz vies, ze ho mas?
@willy_wonka jj, tak mi to doktorka povedala, ze to staci vyplatit, ked pojdem na to ARO
@willy_wonka ja si kavu neodpustim, este pri prvom som sa drzala, ale teraz kaslem na to 😀 ale nepijem silnu, nesku s mliekom
inak mna caka taky tyzden, ze sa hadam aj naladim na ten porod uz, v pondelok cvicenie, v stredu prva poradna s mojou vyvolenou doktorkou, vo stvrtok este posledna poradna u gynekologicky a v piatok stretko s dulou...a niekde medzi tym si uz aj tasku zbalim hadam konecne 🙂
ja tiez kavickujem, ale len jednu slabu za den asi od 7.mesiaca
@hobit ano :(
@willy_wonka no jasne, ja idem na Antolsku...a kedz tam v stredu budes? jaj mam bzt o 9tej na 25ke
@pavuciatko neboj nic, dostanes tie infuzky a vsetko bude ok 😉
baby vy tu kavickujete,ale ja mam taku otazku..ked budem kojit mozem jest ceresne? ja som ceresnoholik a v juny bude sezona ceresni.
@willy_wonka neviem, Kristinka. Donesiem tam vysledky z interneho vysetrenia a asi vyrataju, kolko tej anestezy mi maju dat na ten cisarsky...asi tak si to predstavujem
tak ja vas pre dnes opustam, dobru noc, dufam,ze zajtra budu pozitivne spravy od troch momentalne "skoro" rodiacih junoviek 🙂 🙂
@hobit ja idem na 26 a mam prist niekedy doobeda...este si to budem musiet s dr upresnit...alebo pockaj..idem nieco pozriet 🙂
@hobit dufam,ze to bude take jednoduche🙂

@katuska54
@willy_wonka
boze, co s tou antolskou? mna porazi, ked to mna dojde skorej, nez je planovane.......