icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
17. máj 2013

@katuska54
@willy_wonka
boze, co s tou antolskou? mna porazi, ked to mna dojde skorej, nez je planovane.......

katuska54
17. máj 2013

@willy_wonka tema rodine na antolskej

delica
17. máj 2013

@willy_wonka do druheho trimestru som kavu nepila a potom som zas pila az doteraz, slabu...napoly normal, napoly bezkofein...ale asi budem pit uz len jednu do porodu a slabsiu

willy_wonka
17. máj 2013

@delica
@katuska54 a ja som sa isla otvarat..no nic, aj keby som mala lezat na.geriatrii na antolskej budem rodit 🙂

willy_wonka
17. máj 2013

@delica tani, ale ked vydrzis do terminu sekcie o svoje miesto sa bat nemusis... 🙂

katuska54
17. máj 2013

@willy_wonka keby to namna prislo,tak sa urcite odtial ani nepohnem. radsej by som aj na chodbe lezala,ale na kramare by som nesla...

delica
17. máj 2013

@willy_wonka tak sa rychlo zatvor, ak si nieco pootvorila. fakt by som nepovedala, ze tolko deti sa rodí...

katuska54
17. máj 2013

@delica
@willy_wonka ale ja myslim,ze do juna sa to uvolni 🙂

delica
17. máj 2013

@willy_wonka pocuj, aj si vyplatila to zazmluvnenie? lebo ja este nie :((, doktorka ma uistovala, ze mam jej cislo a to staci, no radsej by som mala ten pokladnicny doklad.....

willy_wonka
17. máj 2013

@delica hej,hej,.uz som to zaplatila a dostala som spatne taky papier, kde je napisane,ze to treba predlozit pri prijme, ale treba to mat zaplatene,este pred.porodom, kvoli byrokracii nemocnice.

delica
17. máj 2013

@willy_wonka no ja to pojdem v pondelok hned vybavit, ach jo, radsej skor ako neskor

hobit
17. máj 2013

@willy_wonka aj ja kavickujem, s mojim tlakom by som inak zaspala aj po stojacky 🙂

pavuciatko
17. máj 2013

@hobit no este aj ten sviniar streptokok ma strasi :( dufam,ze to bude ok. Teda hlavne,aby bola malinka ok.vy ste to ako zvladli?liecili ti to aj pred porodom?

hobit
17. máj 2013

@pavuciatko neliecili, len pocas porodu infuzky kazde 4 hodiny...ale teraz ho nemam, zatial, klop klop 🙂

pavuciatko
17. máj 2013

@hobit a babinko nemalo ziadne komplikacie kvoli tomu?

willy_wonka
17. máj 2013

@delica papiere si uz popodpisovala? Ak ano,.tak uz budu dole na.CP na pokladni,.ak.ste to este nevyplnovali,tak to tam bude.v priebehu par dni,ked to ostempluju papalasi 🙂
@hobit ja som bola pred tehu kinderkavicksrka,ale potom fuj..este teraz mi predstave tej mojej kavy.hrdlo zviera...

hobit
17. máj 2013

@pavuciatko malo, ale my sme to mali cele take problematicke, urcite to nie je pravidlo, nestresuj... a uz vies, ze ho mas?

delica
17. máj 2013

@willy_wonka jj, tak mi to doktorka povedala, ze to staci vyplatit, ked pojdem na to ARO

hobit
17. máj 2013

@willy_wonka ja si kavu neodpustim, este pri prvom som sa drzala, ale teraz kaslem na to 😀 ale nepijem silnu, nesku s mliekom
inak mna caka taky tyzden, ze sa hadam aj naladim na ten porod uz, v pondelok cvicenie, v stredu prva poradna s mojou vyvolenou doktorkou, vo stvrtok este posledna poradna u gynekologicky a v piatok stretko s dulou...a niekde medzi tym si uz aj tasku zbalim hadam konecne 🙂

janka_k
17. máj 2013

ja tiez kavickujem, ale len jednu slabu za den asi od 7.mesiaca

willy_wonka
17. máj 2013

@delica a to co na tom ARE s tebou vlastne budu robit?

@hobit to mas parny tyzden, ty ides tiez na antolsku? 🙂 ja mam v stredu poradnu a naivne dufam,ze vo stvrtok,piatok uz budem rodit :D

pavuciatko
17. máj 2013

@hobit ano :(

hobit
17. máj 2013

@willy_wonka no jasne, ja idem na Antolsku...a kedz tam v stredu budes? jaj mam bzt o 9tej na 25ke

hobit
17. máj 2013

@pavuciatko neboj nic, dostanes tie infuzky a vsetko bude ok 😉

katuska54
17. máj 2013

baby vy tu kavickujete,ale ja mam taku otazku..ked budem kojit mozem jest ceresne? ja som ceresnoholik a v juny bude sezona ceresni.

delica
17. máj 2013

@willy_wonka neviem, Kristinka. Donesiem tam vysledky z interneho vysetrenia a asi vyrataju, kolko tej anestezy mi maju dat na ten cisarsky...asi tak si to predstavujem

janka_k
17. máj 2013

@katuska54 sak ceresne nie su alergen podla mna. a navyse citala som take clanky co mala sestra od laktacnej a tam bolo ze vsetko sa moze s mierou pri tom kojeni, tak ja neviem, kazdy inac hovori

janka_k
17. máj 2013

tak ja vas pre dnes opustam, dobru noc, dufam,ze zajtra budu pozitivne spravy od troch momentalne "skoro" rodiacih junoviek 🙂 🙂

willy_wonka
17. máj 2013

@hobit ja idem na 26 a mam prist niekedy doobeda...este si to budem musiet s dr upresnit...alebo pockaj..idem nieco pozriet 🙂

pavuciatko
17. máj 2013

@hobit dufam,ze to bude take jednoduche🙂