Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ale my mame na zahrade 2 stromy 😀 preto je zo mna ceresnoholik. a uz som mala aj vcera ceresne 😉 mm mi priniesol z talianska..tam stali iba 9€ za kg
@pavuciatko urcite ano 🙂
dievcatka ja vas opustam. idem buvat a nacerpat sil na zajtra. idem na tie farmarske trhy..teda ak nebude prsat.
@willy_wonka tak mi potom daj vediet, este som ti dlzna aj nejake lekcie z pripravy tak doplnim osobne 😉
@katuska54 mna uz sused vcera nukal ceresnami zo zahrady 🙂
@kavaapalma opuchali mi len clenky, hlavne pravy, teraz aj ked puchne, je to v norme, take tehotenske, vtedy to bolo az-az. Ohladom trvaleho sme sa s mm rozhodli, ze dame po mne a potom, ked uz budeme mat skolaudovane, tak si vsetci zmenime doklady.
@beruska1311 prisla som nato, ze na krabicke pisu 1 lyzicu a v letaku 2 cajove lyzicky (1 lyzica) 🙂 na 2 dcl. Stacilo si to len lepsie precitat 😀
No koceny, konecne som vas docitala 😎 a mozem ist aj ja do hajan 😀
Mala som pekny vecer, nase krstniatko mala meninky, tak sme boli trocha pooslavovat, grilovali sme, super posedeli a pokecali.
Nedavne sme prisli domov, teraz som dopila malin cajik a akurat pocujem, ze uz aj k nam dorazil dazdik 😅 Super sme to stihli, len nech sa vyprsi teraz v noci, lebo rano mame opat brigadu 😎
Takze babenky, tie ktore ste v stadiu rozbehu porodu, zelam rychlejsi priebeh a dokoncit hru "neotvaraj sa, lebo prehras", tie ktore hrate hru s otvorenim "rychlejsi vyhrava", zelam to iste 😀
Ja pockam do zaciatku tyzdna, lebo som sa rozhodla, ze cez vikend nerodim, kedze v babatkove nebudu anesteziologicky pre EDA 😀
Dobru nocku zelam 😔
Ahojte.... Prosim tehulky o pomoc koli rocnikovej praci, ide o vyplnenie dotaznika, anonymne. Dakujem
https://docs.google.com/forms/d/1A_9bz-NkjCFwdP...
Dobre ranko, dufam, ze ste sa vyspali lepsie ako ja, na posteli 140 cm sirokej (ci uzkej) v tomto stave s mojimi 2, ci vlastne 3 chlapmi, totalna katastrofa...normalne sa tesim, ze je rano 😝
„Takovej krásnej den, dneska by to šlo.” 🙂
@aquatinka
@misza1
@erikasofiina
Damy, a vy ako? este sa hrate? 🙂
@willy_wonka ja som rano vstala tak fuj tak mi je na zvracanie co cele tehotenstvo mi nebolo zle och to je katastrofa nech to uz skonci :-/
@delica ja tiez pijem kavu tak jednu denne. Hmm doktor na zaciatku povedal, ze mozem ked to nebudem prehanat.
dobre ranko zienky. tak moj porod je uz za dverami, zacala mi postupne odtekat plodova voda. v pondelok vytieklo, vcera opat a dnes som si robila test na intimke tak maly fliacik.. plodovej vody mam uz menej po vcerajsom usg.. aj ked som este len 34tt, ale snad to nejako zvladneme s bambulkou...
@katuska54 nam pediater povedal, ze mozme jest kludnevsetko. Samozrejme nie hned pr y den vsetko naraz, alepostupne pridavat a kex to nic nebude robit, pridavat dalsie.
@erikasofiina to by mal byt dalsi zo znakov porodu.
@milionova151 a mozes byt doma, kdd ti odteka voda? Hlavne aby to malo rychlo priebeh. Drzim palce.
No baby demencia zasiahla aj mna, som si po 3 dnoch spomenula, ze som pri cisteni kupelky naliala do vylevok tu vec na vycistenie odtokov a malo sa s tym po pol hodine nieco spravit. 😀
Dnes konecne nejaky program, lebo uz ma mrle zrali doma. V Lupci je jarmok, a potom v meste griliada. Huraaa idem sa chystat.
@hobit dobre ranko, ja som sa tuto noc vyspala az moc dobre 🙂
@willy_wonka a ty co tak skoro Kristinka? nateba mi to nejak nesedi,ze si tak skoro hore 😉 takze dneska by to slo 😀
@jankastubka este ma pustili domov s tou vodickou na test plodovej vody, kedze to bude pokracovat musim ist hned.. ale dnes zajtra som urcite tam, kedze rano sa urobil maly fliacik..
@milionova151 dalsia nedockavka...este nech malinka vydrzi, v brusku jej bude lepsie...dohovor jej 😉 pekne oddychuj,vyloz nohy a mm nech ta pekne ofukuje 😵
@jankastubka si ma potesila,ze mozem jest vsetko. a uzi si dnesny den 😉
@milionova151 No sme na tom podobne, aj mne ubuda plodova voda, ale nie ze by vytekala, aj si robim testy, ale nic sa nezafarbuje... tebe sa to zafarbuje? lebo uz som z toho cela pomotana 🙂 a tiez idem v pondelok na kontrolu a mozno to aj cele bude musiet vypunut.....
Baby nepomoze mi nejaky caj aby som sa rychlejsie otvorila?
marilliana @, takze nie som sama na tom 🙂.. tak neviem ako tebe ale mne v pondelok vytiekla, mala som mokry fliak na nohavickach ako dlan, vcera opat to iste... dnes rano som si robila test a mala som tam taku malu modru bodku.

@janka_k dobru nocku a pekné sny, Janka