icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
19. máj 2013

@misza1 jaj Misi tak teda oddychuj a spi ak sa ti da tolko, energiu budes potrebovat. tak drzim palce

kavaapalma
19. máj 2013

@katuska54 daj si colu,to zabera...

katuska54
19. máj 2013

@kavaapalma zapijala som to colou 😉 a dnes som si jej dopriala az moc 😒 teraz pijem ten super cajik malinovy

delica
19. máj 2013

@misza1 myslim na Teba, Miška.

kavaapalma
19. máj 2013

@katuska54 ja som pred chvilkou dopila alchemilku

katuska54
19. máj 2013

@kavaapalma a pijes aj ten malinak? a naco je dobra ta alchemika

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 nie je v tom nic symbolicke,akurat logika, ze ked ma chcu nechat skusit rodit normalne,tak cim skor ved Samko este rastie 🙂

@delica ahaa,rozumiem. 🙂 a ako vyzeraju take zurky?🙂

@misza1 a aspon s tebou o tvojom stave komunikuju? Ved to naozaj nie je normalne

kavaapalma
19. máj 2013

@katuska54 jasne pijem aj aj... alchemilka je dobra na posilnenie maternice... podrobnejsie info ti da ujo google

katuska54
19. máj 2013

@kavaapalma no mne staci ten malinak...myslim,ze moja maternica je uz dost silna 😝

misza1
19. máj 2013

@willy_wonka komunikujou, ale bud je to blond vlasy nebo tehu demenci ja porad nechapu co vlastne se bude dit😅

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka a kolko uz ma teraz Samko? ty si normalne teraz tehu vedma 😀
mne to teraz nejak nezapaluje...dufam,ze ked porodim tak sa mi vrati aspon trocha logiky 😕 dufam,ze ju neporodim aj s malou 😀

hobit
19. máj 2013

ahojte, no co tu je nove? dnes som este nemala cas sa vam venovat...dalsiu oslavu sme prezili, Tobi v kostole chvilu vydrzal vdaka rozku a telefonu 😀 ...uz sme doma a dokonca som si zbalila tasku do nemocky 😅 idem vas citat

katuska54
19. máj 2013

@misza1 Miska tak im povedz nech ti to vysvetlia v tvojej reci,ze nerozumies ich vyrazom..myslim tehu rec 🙂
mne to tiez teraz akosi nezapaluje...si pripadam ako demetna

kavaapalma
19. máj 2013

@misza1 tym to urco nebude,ja sa ti ani necudujem,ved mas bolesti,si unavena ,chybaju ti poriadne informacie,tak co sa divis... ja by som uz nemala nervy odtial potial,ale toto je uz ozaj vela... ako by sa oni citili na tvojom mieste?

delica
19. máj 2013

@willy_wonka normalne, dojdu k nam znami, dame im jest a pit a kecame, sem tam sa zahrame nejaku spolocensku hru :D.

hobit
19. máj 2013

@slavka_a_maros myslim, ze uz sa da prist na rybku 😉

hobit
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem 🙂

slavka_a_maros
19. máj 2013

@hobit super! Dnes som mala zase smolu, mm ma ukecal, aby som s nim sla na golf a ze mi v jelke potom kupi rybu, ale bolo tam plno ☹ a na rybu by sme cakali hodinu. Nejak mi nie je dopriate tento rok. Dakujem za spionaz 🙂

majkafer
19. máj 2013

@aquatinka Super🙂 Gratulujeme a tešíme sa zo zdravého chlapčeka. Zvladneš sa zotaviť, ja som si sem tam dala ibalgin, ale jazva sa mi zahojila rýchlo, dokonca rýchlejšie ako pri normále, akurát, nemáš dieťatko pri sebe, ale to dobehnete, oddychuj a všetko bude ok. Veľa šťastia!!

katuska54
19. máj 2013

@hobit
@slavka_a_maros nerobte mi chute teraz na noc 😒 zboznujem grilovanu rybu 😉

hobit
19. máj 2013

@slavka_a_maros
@katuska54 tak si mozme dat stretko na rybke...a @willy_wonka sa moze pridat na zmrzku 🙂

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 vo stvrtok mal 3450g...dakujem,ze si si to vsimla, lebo aj mne sa zda,ze mi to viac mysli :D takze ak,budes mat problm nieco pochopit,vklude sa ozvi,rada vysvetkim...ale plati to iba pokial neporodim. 🙂

@delica pekne 🙂

katuska54
19. máj 2013

@hobit to by sme mohli 🙂 a ani ja nepohrdnem zmrzkou 😀 najskor rybka a potom zmrzka 😉

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka tebe to viac mysli a mne zase nie...ja trpim tehu demenciou...este aj tie rosty na postel sme kupili vacsie vdaka mne...lebo ja som tvrdila,ze ten rozmer je na 100% presny..no a nieje 😒

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54
@misza1
Preklad:
pani, este nerodite. vzhladom na nizsi tt neuvazujeme o vyvolani porodu,kym sa nespusti naplno sam,🙂 tu mate tabletky odbolesti..

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka ty mozes byt porodna asistentka 😀 alebo doktrorka

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 tak popliest velkost rostov je umenie :D predpokladan,ze si sirku poplietla🙂
a co so zmrzkou? @hobit
@slavka_a_maros

dame rande? + @delica

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 to by som,musela byt pocas cwleho profesijneho zivota tehotna, aby mi to palilo.. netehotna som blba ako jelito 🙂

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka hej sirku 🙂 ale ved nieco s tym porobime...

hobit
19. máj 2013

@katuska54 tak je to najlepsie 🙂
@willy_wonka rybka a zmrzka v Rusovciach 😉