Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
idem hajat tehulky. dobru noc a pekne sa vyspinkajte 😉
dobru noc 😉
@hobit
@katuska54
@delica
@slavka_a_maros vobec by som neprotestovala s tym predporodnym rande pri zmrzke, ine pri rybe 🙂
hot news🙂 odtok vody 100% poznate byla jsem v mikro spanku cekala na vizitu a najednou rup jako by pode mnou praskla vetev a proud vody,chudak spolulezici se me lekla🙂
takze uz dnesk ficime naostro🙂
@misza1 miska zlata, no knecne sa to rozhybalo. Moc,moc ti drzim palce, aby si to mala rychlo za sebou a tesila sa z toho maleho vymyselnika 🙂 samozrejme, hned ako budes moct,podaj hlasenie 🙂
@misza1 Miska prajem Ti vela sil, nech to mas cim skor za sebou a mas pri sebe co najskor vas maly pokladik 🙂
@willy_wonka no len ty uz sa chystas stvrtok piatok rodit a ryby robia len cez vikend myslim...takze asi len zmrzka 🙂
@hobit ranko 🙂
na to som pozabudla, ale vies ako... clovek mieni,v tomto pripade, lekar meni. Ak by moj plan zlyhal,myslim,ze by sme to cez vikend mohli vymysliet, ak budeme vladat 🙂)
@willy_wonka ja som isla tiez poznament ci to stihas ako 2v1 🙂
@misza1 jej no konecne 🙂 vela síl prajem 😉
@misza1 jeej tak sa drz, myslime na teba.
@janka_k tak ja dufam, ze nestiham :D ale ak predsa ano, tak aspon nieco pozitivne by ma cakalo 🙂 uz sa stracam,tiez si z ba? 🙂
Pohravam sa s myslienkou, ze dnes povysavam 🙂))
@willy_wonka ano som, ale mne by skor vyhovovalo vtyzdni, nie cez vikend, len to si slavka neda rybku
@willy_wonka ja som vysavala vcera ale uz sa to da len tak lajdacky aspon pri mojom mega bruchu. K porodu to asi nepomoze, to skus tie okna skor 🙂
@janka_k uvidime ako sa vyjadri zvysok osadenstva 🙂 aj katka je rybozrutka..,:D
@janka_k okna sa teraz umyvat bojim 🙂 ale v kutiku dusicky myslim, ze by sa tam dole mohlo uz nieco pomenit 🙂
Dievcence inak co znamenaju tie srdiecka take modre co mi hore ukazuju ? 🙂
@willy_wonka
@hobit
@katuska54
@delica
Ja nemam problem ani dat si rybu a zajedat zmrzkou 🙂
@misza1 rodiiiiiiime 🙂 uz to mas snad za sebou
@willy_wonka
@hobit
@katuska54
@delica
@janka_k