Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 daj si colu,to zabera...
@kavaapalma zapijala som to colou 😉 a dnes som si jej dopriala az moc 😒 teraz pijem ten super cajik malinovy
@katuska54 ja som pred chvilkou dopila alchemilku
@kavaapalma a pijes aj ten malinak? a naco je dobra ta alchemika
@katuska54 jasne pijem aj aj... alchemilka je dobra na posilnenie maternice... podrobnejsie info ti da ujo google
@kavaapalma no mne staci ten malinak...myslim,ze moja maternica je uz dost silna 😝
@willy_wonka komunikujou, ale bud je to blond vlasy nebo tehu demenci ja porad nechapu co vlastne se bude dit😅
@willy_wonka a kolko uz ma teraz Samko? ty si normalne teraz tehu vedma 😀
mne to teraz nejak nezapaluje...dufam,ze ked porodim tak sa mi vrati aspon trocha logiky 😕 dufam,ze ju neporodim aj s malou 😀
ahojte, no co tu je nove? dnes som este nemala cas sa vam venovat...dalsiu oslavu sme prezili, Tobi v kostole chvilu vydrzal vdaka rozku a telefonu 😀 ...uz sme doma a dokonca som si zbalila tasku do nemocky 😅 idem vas citat
@misza1 tym to urco nebude,ja sa ti ani necudujem,ved mas bolesti,si unavena ,chybaju ti poriadne informacie,tak co sa divis... ja by som uz nemala nervy odtial potial,ale toto je uz ozaj vela... ako by sa oni citili na tvojom mieste?
@willy_wonka normalne, dojdu k nam znami, dame im jest a pit a kecame, sem tam sa zahrame nejaku spolocensku hru :D.
@slavka_a_maros myslim, ze uz sa da prist na rybku 😉
@hobit super! Dnes som mala zase smolu, mm ma ukecal, aby som s nim sla na golf a ze mi v jelke potom kupi rybu, ale bolo tam plno ☹ a na rybu by sme cakali hodinu. Nejak mi nie je dopriate tento rok. Dakujem za spionaz 🙂
@aquatinka Super🙂 Gratulujeme a tešíme sa zo zdravého chlapčeka. Zvladneš sa zotaviť, ja som si sem tam dala ibalgin, ale jazva sa mi zahojila rýchlo, dokonca rýchlejšie ako pri normále, akurát, nemáš dieťatko pri sebe, ale to dobehnete, oddychuj a všetko bude ok. Veľa šťastia!!
@hobit
@slavka_a_maros nerobte mi chute teraz na noc 😒 zboznujem grilovanu rybu 😉
@slavka_a_maros
@katuska54 tak si mozme dat stretko na rybke...a @willy_wonka sa moze pridat na zmrzku 🙂
@willy_wonka tebe to viac mysli a mne zase nie...ja trpim tehu demenciou...este aj tie rosty na postel sme kupili vacsie vdaka mne...lebo ja som tvrdila,ze ten rozmer je na 100% presny..no a nieje 😒
@willy_wonka ty mozes byt porodna asistentka 😀 alebo doktrorka
@katuska54 tak popliest velkost rostov je umenie :D predpokladan,ze si sirku poplietla🙂
a co so zmrzkou? @hobit
@slavka_a_maros
dame rande? + @delica
@katuska54 to by som,musela byt pocas cwleho profesijneho zivota tehotna, aby mi to palilo.. netehotna som blba ako jelito 🙂
@willy_wonka hej sirku 🙂 ale ved nieco s tym porobime...
@katuska54 tak je to najlepsie 🙂
@willy_wonka rybka a zmrzka v Rusovciach 😉

@misza1 jaj Misi tak teda oddychuj a spi ak sa ti da tolko, energiu budes potrebovat. tak drzim palce