Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hubenourova moja najlepsia kamoska ma Klarku, mala ma teraz dva roky a hovori si Kajinka alebo Kájka. Pre malych je to tazke vyslovit, je tam r aj l.
@hubenourova Asi Klara si myslela...moja starsia sestra je Nina,mamine sa tiež pacili jednoduché mena - Ninka a Hanka....
@hanka_april No Ninu by som aj ja chcela, no MM o tom nechce ani len počuť :( A ty si si aké mená vybrala?
Ahojte 🙂 Len som sem nakukla - takto pred rokom som mala brusko ako Vy 🙂 Krasne Vianoce sme prezili, a aj Silvester, aj ked vsetko bez alkoholu - ani mi nechybal 😉 . Dnes mi v postielke spi moja najvacsia laska Adelka, narodena 15. juna 2012. Prajem Vam maminky vela zdravicka, stasticka, aby ste si tehulkovanie viac uzili ako prezilli, a ci uz skor v maji, alebo nacas v juni, alebo neskor v juli - ste si vybozkavali svoje najkrajsie a najlubeznejsie uzlicky 😵 Nie je nic krajsie, ako mat zdrave dietatko. Drzim palceky a vsetko dobre v novom roku Vam prajem, maminky 😵 <3
Ahojte tehulky, prajem Vam krasny a uspesny rok 2013!
PS: Je na case ist spat, hihi 03:20 🙂 dobru nocku!
Všetkým maminkám čakateľkám prajem všetko najlepšie do nového roka, ľahký pôrod a zdravých drobčekov! 🙂
Kočky, tak ja nám želám v tej 2013, aby sme boli hlavne zdravé (a tým, ktorým je stále zle, nech sa im ulavi a poriadne sa najedia), aby nase babatka pekne v brusku rastli, vydrzali do uplneho konca a s krikom prisli na tento svet. Nasi muži nech sú nám oporou a zahŕňajú nás láskou stále viac a viac, trošku toho šťastíčka, nech preplávame rokom 2013 bez nehôd a nepríjemností, a nakoniec, aj ten blahobyt, nech máme dostatok peňazí a nemusíme nad nimi zbytočne rozmýšľať viac ako treba.
Ahojte babulky, tiez zelam vela sil do tohoto roku, mame toho vela pred sebou 🙂 Moje 6,5 rocne junovca si silvester uzilo naplno, 2,5 rocne junovca silvester prespalo a to -6 mesiacov junovca pekne kopkalo 😀 😀 😀
Mile buduce maminy: Zelam nam lahke a krasne porody a zdrave deticky v roku 2013!!! 🙂 🙂 🙂
@hanka_april bez alkoholu, prijemne v nasom krasnom byte 🙂 s bratom, svagrinkou a kamoskou. hrali sme spolocenske hry a co ty? samozrejem same dobre jedlo!!! 😀
Zelam nam vsetkym vela zdravia, stastia, lasky a rodinej pohody ale aj lahke a zdrave porodi v roku 2013 🙂 🙂 🙂 🙂
Jen to nejlepsi do noveho roku vsem preju🙂
Ja jsem vera mela super materskou party, dosli k nam pary- se 7 mesicnim chlapeckem, s 1 mesicni holcickou, sousedka co dela ve skolce, tehule, co ma termin v juli a ja🙂 nejvice energie asi mela mesicni Amenila🙂
Ja jsem prekonala vlastni tehurekord, vydrzela jsem asi do 3.
@hubenourova - kopka uz slusne do stran, ale maaaalokedy, lenivec jeden maly, to sa mu fakt musi chciet 😀 Ale je to krasny pocit 🙂 Dnes som si ho vypocula cez doppler, lebo sa od rana ani nepohol 😝 Lenivcek veru 🙂 Ale teraz sa zasa pekne mrvil na vecer 🙂
Dnes vecer si inak asi spravim radost a objednam malemu aspon nejake bodynko, mam na to strasnu chut, zajtra mame poradnu rano ♥
@anjelicek26 No ja som veľmi zvedavá kedy začne to moje kopkať. Hanka začala až okolo 20tt a aj to sa hybala strašne málo. A ako dlho už kope?
Aj ja som práve tu na MK hľadala dáku tému, že od kedy cítiť pohyby bábatka, už som nedočkavá a moooc sa teším 😉
@jesika26 napr. tu sa o tom pise https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/kedy-ste-citili-prve-pohyby-vasho-dietata-2/
Je ti uz lepsie?
Ani neviem, ako sa to prejavuje, ale mne sa tam nieco tak "mrví", nie su to nejake kopance. Ale som si ista, ze to nie su creva :D 😎
@hubenourova prve pohyby uz 11+6 😉 Mrvenicko 😉 Kopanceky su to len asi tyzden. Malu som citila v 15. a krpca v 13. tyzdni, takze vzdy skoro, placenta kazdy raz vzadu, asi to spolu suvisi.
kočky, nemáte náhodou takú tabulku, kde sú rozpísané presne týždne aj na dni a vedla toho, že v kolkom mesiaci a trimestri ste????(niektoré tehulky si to aj odškrtujú, že to majú za sebou)
@anjelicek26 Tak to maš sťastie...Ja dúfam, že to bude za pár týždňov, lebo pri druhom je to vraj skôr.
dievcata, co si dat na afty? tusim sa mi vyhodil vnutri na pere aj herpes a zvonka kutiky. nikdy som kutiky nemala...asi musim zacat vlockovu stravu opat. pravdepodobne chyba vit B. 😢
@katkalubkova ahoj no ja mám na sebe uz dost 5kg stehna a zadok tam to vidno najviac a ty? 🙂

ja tiež ešte spávam na bruchu aj keď sa snažím zaspať inak , inak nezaspím.