icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
20. máj 2013

@misza1 jej Miska, moc gratulujem a zelam vela zdravicka a skore zotavenie 🙂 🙂 🙂 super ze uz to mate za sebou 🙂

delica
20. máj 2013

@misza1 Miška naša, tak som sťastná, že už to máš za sebou ( a uplne hotová z toho). Vitaj Oskarko, na tomto svete!

anicka.be
20. máj 2013

@janka_k nesranduj, ze prsanie, teraz som doumyvala okna, sa tak z nich vytesujem 😀

silvianm
20. máj 2013

@misza1 za vsetky problemiky co tomu predchadzali..ci nasledovali si zasluzis oskara za Oskara..ze baby 🙂 ? gratulujem este raz 😉

willy_wonka
20. máj 2013

@janka_k a kedy ju planujes nachystat?🙂

janka_k
20. máj 2013

@anicka.be takze zajtra rodis co? ked dnes si okna umyvala 🙂

janka_k
20. máj 2013

@anicka.be a to bola predpoved pre BA, nie pre teba 🙂

janka_k
20. máj 2013

@willy_wonka jaj sama som uz v strese z toho asi cez vikend, len to sa musim vzdat toaletneho v spalni, takze treba trochu popresuvat nabytok a tak..... a veci si musim preorganizovat

majkafer
20. máj 2013

@misza1 Gratulujem🙂)) To je skvelé!! Prajem len a len to najlepšie, nech ste zdraví a šťastní!!

anicka.be
20. máj 2013

@janka_k uff, to mi odlahlo!

anicka.be
20. máj 2013

@janka_k haha, tak to by bola sranda .-D a zaroven nahoda, lebo podla mojich vypoctov a prvych pohybov by to malo byt zajtra 😀

anicka.be
20. máj 2013
slavka_a_maros
20. máj 2013

@misza1 to je krasa 🙂 gratulujeme!!! Bude to urcite vynimocne dieta, ked na seba nechal takto cakat 🙂 vela zdravicka drobcovi, Tebe rychle zotavenie a veeeela (alebo tak akurat) mliecka 😲

azmuk
20. máj 2013

@misza1 Velka gratulacia!!! Tesim sa na prve foto! 🙂

slavka_a_maros
20. máj 2013

@janka_k citam a neverim 🙄 to su teda korunovani debili! Pomahat a chranit... No jasne

azmuk
20. máj 2013

Ahojte baby, prvy den na materskej je pomaly za mnou a ja som sa este nezastavila 😉 a to este frcim vecer na gravid jogu 😀 Ako ste prezli prvy den materskej? Este som nestihla vsetko precitat ale uz tu vidim krasne spravy. Nejak sa to tu rozrodilo 🙂 🙂 🙂

azmuk
20. máj 2013

@janka_k caw ako s Ferim? /myslim MUDr. Ferianec 😉/ uz ho mas zazmulvneneho? ja idem k nemu zajtra na kontrolu. 😉

azmuk
20. máj 2013

@silvianm Ona toho Oskara uz ma 🙂 🙂 🙂

wewuska26
20. máj 2013

@misza1 gratulujem ti, som rada, že už to máš konečne za sebou....prajem vám obom hlavne veľa zdravíčka 🙂

zuzka444
20. máj 2013

@misza1 Jeeeeej Misulka som.stastna spolu s tebou ze uz ste konecne spolu 🙂...velka gratulacia..si to uplne super zvladla ;)...gratulujem a vela vela zdravicka vam.obom.

willy_wonka
20. máj 2013

Kuchyna upratana, ale uuuplne 🙂

elienocka
20. máj 2013

@misza1 gratulujem 🙂

janka_k
20. máj 2013

@azmuk volala som mu ale neslubil sa mi na 100%, idem k nemu do nemocky na tu prvu kontrolu a uvidime potom

janka_k
20. máj 2013

@azmuk ja odkedy som na MD som sa pomaly nezastavila, dnes nemam tolko aktivit ale minuly tyzden som bola viac vytazena nez v praci 🙂 vybavovala som nove doklady + vela kontrol a tie nemocnice a polikliniky ma vzdy neskutocne vycerpaju

katkalubkova
20. máj 2013

@misza1 gratulujem Miska a zelam vela zdravicka a trpezlivosti 🙂

katuska54
20. máj 2013

@janka_k dik za info 😉 dufam,ze nebude moc vody..ak bude len tak kvapkat tak to zvladnem v teniskach.

katkalubkova
20. máj 2013

@anicka.be odvazna na okna... ja som hyperaktivna mimo teh. ale do tohoto uz nemam odvahu sa pustat. Uz sa tesim, ked bude mimi doma, ako si porobim!, ze sa mi bude uz viacej dat

katuska54
20. máj 2013

@misza1 gratulujem Miska a prajem Vam zdravicko a Osky aby Vam robil iba radost 🙂

azmuk
20. máj 2013

@janka_k No, tak to je jeho styl🙂 on sa tak filozoficky vyjadruje, ze samozrejme uprednostnuje svoje pacientky,ale aj napriek tomu mi nemoze na 100% slubit, ze ma odrodi 🙂