Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k a kedy ju planujes nachystat?🙂
@willy_wonka jaj sama som uz v strese z toho asi cez vikend, len to sa musim vzdat toaletneho v spalni, takze treba trochu popresuvat nabytok a tak..... a veci si musim preorganizovat
tak toto je fakt gol
http://auto.sme.sk/c/6769205/policajti-zastavil...
@misza1 to je krasa 🙂 gratulujeme!!! Bude to urcite vynimocne dieta, ked na seba nechal takto cakat 🙂 vela zdravicka drobcovi, Tebe rychle zotavenie a veeeela (alebo tak akurat) mliecka 😲
@janka_k citam a neverim 🙄 to su teda korunovani debili! Pomahat a chranit... No jasne
Ahojte baby, prvy den na materskej je pomaly za mnou a ja som sa este nezastavila 😉 a to este frcim vecer na gravid jogu 😀 Ako ste prezli prvy den materskej? Este som nestihla vsetko precitat ale uz tu vidim krasne spravy. Nejak sa to tu rozrodilo 🙂 🙂 🙂
Kuchyna upratana, ale uuuplne 🙂
@misza1 gratulujem Miska a zelam vela zdravicka a trpezlivosti 🙂
@anicka.be odvazna na okna... ja som hyperaktivna mimo teh. ale do tohoto uz nemam odvahu sa pustat. Uz sa tesim, ked bude mimi doma, ako si porobim!, ze sa mi bude uz viacej dat

@misza1 jej Miska, moc gratulujem a zelam vela zdravicka a skore zotavenie 🙂 🙂 🙂 super ze uz to mate za sebou 🙂