Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anicka.be nam nastastie anesteziologicka povedala, ze pichaju kedykolvek. Mam na nu mobil, a ak by nemohla ona, posle dalsieho.
teraz mi volal manzel, ze mu v praci povedali ze priepustku moze pouzit len na dovz do nemocky ale na ucast ori porodesi vraj musi zobrat dovolenku. Nie je to blbost, ja som bola v tom, ze ucast pri porode sa vykaze ako ocr. To sa nesmie?
@katuska54 okolo obeda zajtra 16stupnov a slabe prsanie, hmmm
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram
@hobit ak mi nevyjdu moje odvazne plany,mizeme to spachat cez vikend,ak by mali aj ostatne dievcata chut. Upozornujem,ak mi plany vyjdu,bezo mna sa nestretavajte,citila by som odstrcena 🙂
@katuska54 @delica @slavka_a_maros @janka_k
@willy_wonka no mna by uz manzel musel doviezt, ja soferujem len do malaciek sama ..... dlhsie vzdialenosti sa necham vozit
@slavka_a_maros to je parada 🙂)) babatko bude hned od malinka stimulovane, ked bude na take farebnosti pozerat
jaj baby tak dnes prvykrat poobedny spanok, som teraz jak mechom prastena
@slavka_a_maros tak ked zavesis tiez daj foto, ze aky je vysledok 🙂
@willy_wonka to by sme si nedovolili 😉
@katuska54 @delica @slavka_a_maros @janka_k nam sa sice na viked nahlasili svokrovci, ale ok, aspon budem mat dovod na chvilu vypadnut, Tobiho im necham...takze suhlas aj ostatne?🙂 ak nam to nevyjde, dame to potom aj s babatkami niekedy 🙂
mam strasnu chut na mojito (nealko) len to by som aj z domu musela vyjst a to sa mi dnes straaaasne nechce
@hobit @katuska54 @delica @slavka_a_maros @janka_k @willy_wonka
baby ja iba v tyzdni, tak ja ked tak sa pridam inokedy 🙂 ale chcem vidiet spolocnu brusko fotku potom 🙂
@hobit @janka_k @delica @willy_wonka @katuska54 ja sa rada pripojim, ak budem moct 🙂 podla mna sa neriadte, ja to vidim realnejsie az s kociarom. Mame uz nejaky vikendovy program, ale ked sa dohodnete na case, ze by som to stihla, tak urcite pridem 🙂
@delica ja mam rusovce ani nie 10min od domu autom a uz by som to neodsoferovala 🙂
@hobit @katuska54 @slavka_a_maros @janka_k (skoda :( )
no, v stredu by som mala vediet ci moje plany vysli alebo nie, tak dam info 🙂
@willy_wonka a uz vies kedy v stredu tam mas byt teda?
@hobit este neviem dnes nema ambulanciu,bude tam az zajtra,tak mu cinknem 🙂 vo stvrtok mi povedal ze mam prist doobeda,alebo okolo obeda(?) Hmm, zajtra budem mudrejsia 🙂
@hobit na poradnu ides aj s Tobim?🙂
@willy_wonka nie, Tobi ma objednanu opatrovatelku, aj ked dnes mal s nou trosku problem rano tak uvidime, mozno nakoniec bude so mnou 😅
ahojte podavam hlaseni mame
to za sebou Osky se nrodil 11:28 ma 2850g a 47 cm,musim podekovat celemu personalu ze jsme to nakonec zvladli byly i komplikace ale o tom jindy nejdu vas strasit pozdeji hosim foto
Mate uz nachystane postielky ?
@misza1 ja buliiiiim, jesus miska, krasne ! moc,moc ti gratulujem!!! tebe aj malickemu prajem vela zdravicka !!!!!
@willy_wonka ja este nemam nachystanu

@katuska54 @slavka_a_maros @willy_wonka @delica @janka_k tak co s vami? ci pojdem dnes za ujom Kozkom, nech sa neserie a nech otvori niektory den okienko, ze par babatiek v brusku chce rybu? 😀