icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
20. máj 2013

@hobit ty si odletela do Španielska alebo Grécka :D?

willy_wonka
20. máj 2013

@kavaapalma to aj mna zaujima 🙂 ale velmi nesmelo sa hlasim, ze by som to aj ja mohla byt 😅

sana23
20. máj 2013

@misza1 gratulujem k malinkemu a vela zdravicka obom prajem 🙂

willy_wonka
20. máj 2013

@delica veru, siri sa to ako mor :D uz si vybavila zazmluvnenie?

delica
20. máj 2013

@willy_wonka som volala dnes lekarke, tak to doklepneme tento tyzden; uz si myslela, ze rodim :D.

willy_wonka
20. máj 2013

@hobit a marhule mas dobre? my sme mali minuly tyzdden, ale take nepodarkz, navonok makke a vnutri nezrele :(

delica
20. máj 2013

@willy_wonka no ale vyzera to, ze budes dalsia 🙂)). Aj tak ta obdivujem, resp. tvoj krcok, ze to vydrzal 🙂. Dnes som si pisala s jednou kamoskou, co čaka babatko v auguste a ona, ze ma krčok 6cm dlhy ( to co byva normalne tych 3-4cm), tak som jej nakazala sa tešiť z toho 😀 .

willy_wonka
20. máj 2013

@delica 🙂 si ju vyplasila:D inak to zazmluvnenie je velmi darobne privyrobenie,ked si vezmes co to obnasa pre toho lekara...

kavaapalma
20. máj 2013

@willy_wonka tak dobre,teda ty si na rade,tak sa toho aj drz 😀 ...pred chvilkou som zjedla matu-keksik a moj uz kopka,este si dam banan

delica
20. máj 2013

@willy_wonka jj, mna aspon vybavi vopred, nemusime čakať, kym to na mna dojde. aspon ju nemusim budit a zhanat.

willy_wonka
20. máj 2013

@delica nielen ze ja som tehotenstvom inteligentnejsia, ale aj moj krcok je rozumny a vie co je pre Samka najlepsie, len teraz sa mi zda, ze uz zacina moc mudrovat :D krcok alebo cele to dokopy? ked len krcok tak to waaau 🙂 mega dlhy.

delica
20. máj 2013

@willy_wonka pockaj, mne to nemysli...kto ti mudruje? krčok či Samko? 😀 😀

willy_wonka
20. máj 2013

@kavaapalma ale to urcovanie poradia nie je zavazne,vsakze? ja sa stale obavam, ale aj by som to chcela mat za sebou...
doprajes drobcovi🙂 ja som si teraz dala broskynu a polku takeho echt kysleho zeleneho jablka🙂

willy_wonka
20. máj 2013

@delica krcok🙂 tvoje nepochopenie pokazilo moj vtip:D

jankastubka
20. máj 2013

Baby ja som dnes prvy krat nasla na intinke taky hnedkasty vytok. Vytok bol cele tehu len teraz zmenil farbu na hnedu, ako som mavala predtym pred kramami.
Mam utekat na krv, aby som ti stihla kvoli epi, alebo mam v klude pockat do stredy?

willy_wonka
20. máj 2013

@misza1 uz sa tesime na foto maleho Oskarka🙂

willy_wonka
20. máj 2013

@jankastubka zeby ti ta zatka odisla?

anjelicek26
20. máj 2013

@willy_wonka - ja si pamätam takmer tri kilecka, ze uz mal, ale mozno sa mylim ;) Kazdopadne super, ze to uz zvladli 🙂 A jasne vydovolenkovana, ono to vzdy strasne dobre padne vypadnut ako rodina, bez varenia, bez upratovania, v peknom prostredi.... drahy vravel, ze sa uz nenormalne tesi na to, ze nabuduce bude dalsi prcek s nami 🙂

anjelicek26
20. máj 2013

@jankastubka - veru moze byt zaciatok zatky, pockaj, co sa bude diat...

delica
20. máj 2013

@willy_wonka prepac, ze som ti pokazila vtip :D idem si citat, nech uz nic nepisem a nekazim :D
som zvedava, ci niekto zas zacne rodit, ked to tu o par hodin skontrolujem :D

kavaapalma
20. máj 2013

@willy_wonka no ja ti len chcem dopriat to,co chces aj ty sama... takze v piatok by to slo? V piatok to mozno pojde...
ja by som si taaaaaaaaaaaaaaaaak velmi dala melon,mnamka zajtra musim povedat mm,nech sa dotrepe do obchodu a kupi mi... rovno si odkrojim celu polku,vezmem velku lyzicu a hor sa do toho ...........

azmuk
20. máj 2013

@hobit aj ja som stastna. Mam jahody!!! a chutia ako jahody 🙂

kavaapalma
20. máj 2013

@delica ty si ides citat a ja asi idem skor spat,lebo nejak ma to klati a zajtra vstavam o pol siestej... minule som ledva dobehla na bus,len som kyvala soferovi,nech ma pocka 😀 predtym mi cesta z domu na zastavku trvala 5min. a teraz 15min.tak sa musim vytrepat z domu skor...

kavaapalma
20. máj 2013

@azmuk joj ja fakt idem prec,tak teraz mi prisiel na rozum jahodovy nanuk 😅

delica
20. máj 2013

@kavaapalma no ja chodim spavat okolo 1-2 a potom vyspavam, ale idem tiez na krv pozajtra a to mam byt uz v nemocke 7,25.....tak neviem, kto ma tam dovezie aj s postelou

azmuk
20. máj 2013

@kavaapalma jahodovy nanuk jarka? ten bol moj oblubeny 😅 😅 😅

kavaapalma
20. máj 2013

@azmuk ten,co je v strede smotana,jahody a coko a potom len jahodova dren oliata coko... tie su naj...
@delica ja tam mam byt rano na osmu a 6:35 mi ide bus,mna nema kto odviezt...sa smejem,ze to bude prca,ked mi v buse odtecie plodovka 😀

willy_wonka
20. máj 2013

Baby, "nestretli" ste niekde v obchode 300g jahodovu milku? Petrzalka: tesco,carrefour nic :(

hobit
20. máj 2013

@delica no, to by som len chcela momentalne, odletiet si na taky tyzden 😅
@willy_wonka mam celkom dobre, az som prekvapena...a ceresne od suseda 😉
@kavaapalma presne tak som ho jedla, lyzicou 😀

janka_k
20. máj 2013

@willy_wonka no streda zatial nic moc, v letnom asi ist nemozem, 16 stupnov a par kvapiek cez den medzi 11 a 15