icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
25. máj 2013

@janka_k fakt,len kukni 😉

kavaapalma
25. máj 2013

@delica myslim,ze ta neobehnem,lebo dnes som robila jak fredka a nist ani to so mnou nehlo,ani krize ma nebolia nicove nic...ale tak nevadiiiiiiiiii... malemu je u mna dobre...
posadila som kvety do skaliek,s mm papriku 41krickov a zimnu kapustu... a kym on kosil,tak ja som este vyviazala tahavu fazulu... zrejme na drobca zaberie asi to,ze nebudem nic robit,ale ked ja sa citim super...

delica
25. máj 2013

@janka_k na antolskej k cisarskemu nepustaju a manzel ma dorazil, ze on ma aj tak zubara :D, tak to som nevedela, ci si robil srandu alebo ako to myslel :D haha.
Vraj to nie je citit, necitis, ani ze ta chytaju, len jak ti tymi nastrojmi oddeleia svaly od seba. No ved uvidim, tiez uz nech to mam za sebou, lebo tieto porody su nevyspytatelne.....joj

delica
25. máj 2013

@kavaapalma ja som tiez cely den nieco robila a zatial nic, ani ta zatka...len mam taky vytok, ale to mam cele tehotenstvo

kavaapalma
25. máj 2013

@delica radsej by som keby to na mna prislo spontanne... a potom by som riesila dalej...

delica
25. máj 2013

@kavaapalma ale to zas tiez nie je dobre, ked uz mas rozbehnute kontrakcie :-/

janka_k
25. máj 2013

@delica jaj som nevedela ze to je v kazdej nemocke ine. ale tak mohol by byt za dverami nech maleho hned vidi ked ho vyberu

janka_k
25. máj 2013

@kavaapalma no presne to moze dopadnut horsie ked to na teba pride, lebo dieta postupuje do porodnych ciest a pre cisarsky to moze byt tiez nevyhodnejsie

milionova151
25. máj 2013

uz sa tu zacalo rodit vo veeelkom 🙂 @anicka.be prajem vseTko dobre, nech sa vam dari a hlavne veeela mliecka 🙂

majkafer
25. máj 2013

@anicka.be Gratulujem!! To je úžasné 🙂 a ako rýchlo, o tom len snívam 🙂
Nech ste len zdravé a šťastné!!

Zdá sa mi, že sa nejako všetky ponáhľate a chcete rodiť pred termínmi 🙂 Ja už by som aj šla, celý týždeň mi je zle a bolia ma kríže, ale manžel chce ešte týždeň počkať, kým nemajú v škole maturity, aby sa mohol uliať a byť domka s malým Luky. No neviem, čo na to moja Eliška, jej kopance ma už poriadne bolia a nedá mi vôbec spať. Dúfam, že je v poriadku. Brucho mám dole, čo som nemala ani pri jednom, tak neviem, Hádam ten týždeň vydržím, však termín ešte nemám

kavaapalma
25. máj 2013

@delica sama som zvedava ako to bude,kedze presne sa to odhadnut neda... mozno vydrzim do terminu sekcie a mozno to pojde skor,ja to nijako neovplyvnim... mudrejsia budem v utorok po poradni...

delica
25. máj 2013

@janka_k no je to vsade ine tuším, viem ze tam, kde idem ja, mu maleho hned daju aspon popestovat a hned si ho moze pofotit

delica
25. máj 2013

@kavaapalma inak ale vidis ako to prebieha - miška - v pondelok poradna - v piatok v nemocnici, anicka - rano poradna, v noci rodila :D ja idem na poslednu poradnu v pondelok :D tak dufam, ze pribeh sa nebude opakovat a pojdem naozaj az v stredu, lebo utorok este idem internistke a na aro

willy_wonka
25. máj 2013

Prave som emocne vyhorela. .... :D - posledna emocia

kavaapalma
25. máj 2013

@delica ze ked sa tvoje zhrnutie ostatnych naplni,tak rodim den po tebe 😀

@willy_wonka akoze co jake emoce? Dufam,ze nedepkujes?

hobit
25. máj 2013

@willy_wonka aj ja budem zajtra na teba mysliet, nic ine nebudem robit len ti posielat pozitivnu enrgiu 😉

erienka
25. máj 2013

@kavaapalma moja znama sa mailom pytala na tuto vec s moznym omotanim pupocnikovej snury porodnika z TN a on jej odpisal toto: "To sa môže aj keď je hlavičkou. Takú kravinu môže napisat len psychopat. Ak sú splnené podmienky pre vedenie pôrodu koncom panvovym môže rodiť normálne."
Neviem, co si mam o tom mysliet. Tu v TN velmi pretlacaju prirodzeny porod KP. Ja som sa po dlhom rozmyslani rozhodla pre sekciu, aj ked z toho nebudu nadseni. Ale stale mam z toho zmiesane pocity. Inak tu sa robi sekcia az v 40 tt...tak len dufam, ze dovtedy sa mi nespusti prirodzeny porod, i ked mi bolo povedane, ze i vtedy sa da urobit sekcia...

delica
25. máj 2013

@willy_wonka takze uz si so vsetkym zmierena? ale to je dobre potom 🙂))

erienka
25. máj 2013

@kavaapalma ...este jedna vec - tebe o tom omotani snurou povedali gynekologovia? Ak ano, tak nerozumiem, preco kazdy hovori nieco ine 😖 ako sa ma clovek v tom vyznat?

delica
25. máj 2013

@kavaapalma tu misku som ale domotala, bola v pondelok v poradni a v utorok uz cupkala do nemocky s tym, ze rodi :D tusim. No ale ako pises, mudrejsia budes v utorok, poriadne sa povypytuj, co ta caka, nech mas tiez lepsi obraz.
@erienka no ved Miška pisala ako chuda rodila v TN, a to myslim, napisala velmi setrne, nech nas nestresuje ☹((. No a nerodila ani KP.

kavaapalma
25. máj 2013

@erienka tak to je fakt uzasna odpoved jedneho lekara 😠

erienka
25. máj 2013

@delica ten prispevok som nevidela a radsej ho asi nebudem hladat pre istotu 🙂)

erienka
25. máj 2013

@delica inak pred par dnami rodila v TN moja znama a bola velmi spokojna...

kavaapalma
25. máj 2013

@delica ale sak chapeme sa,to je hlavne 😉

@erienka ja som od zaciatku nastavena rodit normal...lenze odkedy citim kopkat mojho drobceka,tak je stale v polohe kp a doki vravela,ze mozno sa este otoci,lenze on cely ten cas sa ani raz neotocil hlavkou dole... takze ona sama mi na minulej poradni povedala,ze to vidi na sekciu,lebo je tam riziko,ze moze mat omotanu snuru a ze pri normal porode by sa mu mohli poskodit aj vajka,lebo u chlapcekov je to rizikovejsie... a ona si to na triko nevezme... proste maly sa rozhodne a ja sa len prisposobim,bud normal-ked sa otoci,alebo sekcia,coz ma velmi netesi,ale pre neho vsetko len to najlepsie...

delica
25. máj 2013

@erienka ani to nehladaj, ani som ta nechcela na to nejak upozornovat, len to bolo suche konstatovanie

erienka
25. máj 2013

@kavaapalma a uz mas aj naplanovany datum? mna znervoznuje trochu, ze to chcu az v tom 40 tt...

janka_k
25. máj 2013

@erienka ja som pozerala video kde sa rodilo hlavickou a ked hlavicka vyjde a zvysok je este vnutri oni vzdy tu snuru pozru a pripadne daju bokom cez hlavu skor ako sa porodi zvysok, co pri KP asi tak nie je podla mna. tak to riziko o ktorom hovori @kvaapalma urcite existuje

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka a ako si sa rozhodla cipok, yal alebo klystir?

kavaapalma
25. máj 2013

@erienka nie nemam,v utorok idem na poradnu,tak sa dozviem viac...lenze podla posledneho ult.mi povedala,ze to vidi skor ako na termin,teda mozno ma objedna skor ako v tom 40.tyzdni a asi aj ano,kedze uz aj hlienova zatka mi odisla 😅