Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hobit akurat ma dali na monitor bol tu za mnou dr, ze ako? hivorim s usmevom, ze mam bolesti, a on ze tak to este mali,ked sa usmievate...pozeram nan ho, ze to bude este horsie? a on taky potmehucky usmev,ze mnohonasobne :D
@willy_wonka a co on vie, on to nikdy nezazil 🙂 🙂 🙂 neboj nie vsetci to maju rovnako
Krasne slova: "este chvilocku musime vydrzat, potom vam dame epidural" nununu, moja krasna epi ,pod k mamine :D
@willy_wonka info o Marte (anjelicek) pisala ze je na 3cm otvorena ale poslali ju domov este, s tym ze do tyzdna teda to asi bude. kontrakcie jej ustali
@willy_wonka no vidiš, zlatík, uz ide epidural, hned ti bude veseljsie 🙂). Manzela uz pustili?
@janka_k cozeee? tretorodicku na 3cm otvorenu poslali domiv,ze do tyzdna?:D to je vtip?🙂 dakujem za info 🙂
@willy_wonka s tym mobilom ti to rychlejsie ubehne aspon, uz mas hodinu za sebou 🙂
@willy_wonka nie...vodu ti pustia až potom na pôrodnici, ak ti nepraskne...hamilton je oddelenie blán od maternice...inak mojej segre to robil lekár tiež a porodila až o tyzden, takze super, že sa ti to rozbehlo...tými kontrakciami by si sa mala viac otvoriť
Ťažký deň budeš mat dnes, ale povedz si, že zajtra o takomto čase uz budeš mat drobca pri sebe 🙂...drz sa
@delica niee, ze kym,ma nepremiestnia k boxu tak musim byt sama, na co to je dobre netusim. Lezim na izbe sama,keby tuje druha rodicka chapem, ale kym tu nie je, mohol tu byt:(
Hmm, ako tak pocuvam ten monitor, tak zistujem, ze ked mi zacne kontrakcia, tak samkovi klesnu ozvy 😖
@willy_wonka sa mi niekedy zdá, že vtipalek je sadista 🙂)))
@grelu tak to som nedostala tabletku ?🙂
@willy_wonka ale tak ked ste na monitore budete v pohode, no worries
@willy_wonka inak otazka od veci, ale rodi vas tam teraz vela??
@willy_wonka ale kludne ti tam mohol este dat aj tabletku alebo taky gel na spotrebovanie krcka + ten hamiltonov hmat, ked ta to tak bolelo
@willy_wonka na koľko máš kontrakcie?
@willy_wonka a na box ta daju az pojde do zaverecnej fazy ci skor?
idem si ja radsej pribalit nejake dalsie veci do tasky ked sa tu rodi jedna radost v tom maji 🙂
@willy_wonka neviem, čo všetko tam stvaral 🙂)...ale segra vravela, že ked jej spravil toho hamiltna, tak z toho mala psychickú ujmu, tak ju to bolelo...ale kazky inak pociťuje bolest
@delica pytala som sa rano sestricky, ze aky je stav, a ze okrem mna tu je este jedna co sa rozbieha... takze pohoda🙂
@janka_k no zevraj ten box este pred samotnym porodom, ja dyfam, ze potom ako mi daju epi 🙂 jaj, nieco ze ked sa.doatanem do prvej fazy :D
@grelu noje kontrakcie, ved tu fnukam bolestou, a dojde sestricka,kukne monitor,ze ziadna smerodajna zmena,ze "tu mate dve za sebou, potom jednu.... kva kva" 🙂
@willy_wonka tusim to vyzera, ze to mas kazdych 10 min, co som vycitala odkedy si zacala pisat....inak tak som excitovana z tvojho porodu, ze som zabudla dat tesnenie do tlakoveho hrnca :D uz sme mohli malovat :D
@willy_wonka no povzbudí...a čo ti lekár povedal na sekciu?...koľko vlastne váži malý?
@delica joj, len to nie 🙂 to by som si vycitala, ze mate robotu navyse 🙂 jej, ze mozem ist do sprchy...co smrdim?:D
ved som sa rano vyšurovala 🙂
@grelu naposledny mal 3450g + -.... a povedal, ze do terminu cakat nemozeme, lebo to uz urcite nepojde,teraz to aspon skusime a ked nic,tak rezat.
Ale vycikanie mi sposobuje nesmiernu ulavu od bolesti....
Kurna,zas to boli
@willy_wonka to sprchovanie je aj na ulavu od bolesti si myslim
@willy_wonka sprcha je super, uvolni, pomoze otvaraniou, bud tam dlhooooo
To som teraz akoze na tej vzdycharni? :D
@willy_wonka hej, si na vzdycharni 🙂 tak nechod do sprchy, ved to nie je povinne, proste rob to co ti vyhovuje

@willy_wonka ok, ved bud ako ti je dobre, ja som lezat nemohla, krize ma hrozne boleli vtedy