icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
26. máj 2013

@willy_wonka - to je normalne, ze trosku klesnu ozvy pri kontrakcii, ale pod 120 by ist nemali. Mojim naopak lietal pulz pri kontrakciach aj nad 150 chudatkam 😝 Drzkajte sa, nech je to rychlo za vami.

delica
26. máj 2013

@willy_wonka no, asi vzdychas 🙂 no chod sa uvolnovat do sprchy, zlatík 🙂.
Tak vies, on ma 24h sluzbu, ktora mu zacala o 7, to sme nezobrali do uvahy.

willy_wonka
26. máj 2013

@delica uz som bola, ako ono to troska pomize, ale lepsie mi je ked lezim na boku.,

@anjelicek26 samko ma v rozpati 130-150 🙂 a co ty? co ten tvoj drobec vymysla?🙂

toto je morbidne, aj vam to pride ako keby tam niekto lezal pod sackom?

anjelicek26
26. máj 2013

@willy_wonka - no drobec zatial nevymysla, obcas mi stvrdne brucho, ale snazim sa to ignorovat 😅 🤐 Aj tak len lezim a nehnem sa, viac sa robit neda. Hadam si to este rozmysli, my chceme ist az v juuuuni. Ty uz mas 40.tyzden, nam chyba este takmer 4 tyzdne. Tak mu dohovaram.

Inak ten sacok fakt ehm 😀 😀 😀 😀 😀

delica
26. máj 2013

@willy_wonka no nevyzera to nic moc, ale aspon si tam sama 🙂.

hobit
26. máj 2013

@willy_wonka fuj, vsetky chlpy sa mi postavili ked vidim tu fotku, spomienky 😝

janka_k
26. máj 2013

@willy_wonka bud rada ze si sama, co ked by tam bola nejaka co by kricala (ako ta co Misku vystrasila)

skatarina
26. máj 2013

@willy_wonka po sprche sa ti urcite ulavi,ani ja som nechcela ist,ale nechala som si teplu vodu striekat na krize a cuduj sa svete ono to pomaha 😕
@anjelicek26 no ty musis mat junovciatko,co Benjaminko bude jediny majovy? 😉

anjelicek26
26. máj 2013

@skatarina - no vsak to, bude unikat v rodine, toto neee 😅 Pekne aspon do tej soboty vydrzime.

misza1
26. máj 2013

@anicka.be bohuzel nee...ono je na prd ze ma nizkou hmotnost a mame krevni neshodu... toto je fakt hrozne na laktacni psychozu...

skatarina
26. máj 2013

@anjelicek26 verim tomu,ze to bolo len take varovanie.....ze mamka uz coskoro ideeeeeem 😉 😀

hobit
26. máj 2013

@misza1 Miska, musis to vydrzat...sesterka mala toto iste v decembri, o mesiac skor narodeny krpec, 2,5 kilovy a zlatacka nie a nie odist...aku ma hodnotu?

janka_k
26. máj 2013

@willy_wonka epi uz funguje?

kavaapalma
26. máj 2013

@willy_wonka jeeeeeeeej citam a citam kolko tu toho je.......ja ani neviem ako,ale dnes sa mi podarilo spat az do jedenastej,este dobre,ze moja zlata mamina navarila obed. To tu uz dlho nebolo. Uz som sa bala,ze som nieco presvihla.
Hadam ti dali ten epidural,ale aj tak si velmi statocna,ked pri tych kontrakciach stihas aj pisat,aj srandovat 😉 .

kavaapalma
26. máj 2013

@anjelicek26 tak len pekne lez a oddychuj,do soboty este daleko.

anicka.be
26. máj 2013

@willy_wonka ty si teda ESO 😀 prezivam to s tebou, ta sprcha je na uvolnenie tlakov, aby si lepsie zvladala kontrakcie a zaroven sa lepsie otvarala. Mne pomahalo, ked som bola v sprche, horuca voda na podbrusko, hlboke dychanie (nadych nosom a vydych ustami) a pocas kontrakcie som ako keby pochodovala.
Doniesloi mi Veroniku, ideme papat 😎

janka_k
26. máj 2013

@anicka.be a mliecko uz sa rozbehlo?

janka_k
26. máj 2013

@kavaapalma
@delica
tu je to pekne video o cisarskom (nie je tam nic ukazovane co sa tyka samotneho zakroku) a ako jej babatko hned dali, neviem u nas to asi tak nejde, ale @kavaapalma ak mas taku chapavu doktorku tak mozno by ti to umoznila

https://www.youtube.com/watch?v=m5R)IcaK98Y
delica
26. máj 2013

@willy_wonka Kristinke tuším manzel zhabal telefon :D, ale to je dobre 🙂)) aspon sa sustredi na tlačenie

hobit
26. máj 2013

@delica tiez ma to napadlo 😀

bombulka200
26. máj 2013

@willy_wonka pekne predýchavame, držím palce 😉

kavaapalma
26. máj 2013

@janka_k ja jej to poviem,mozno sa dohodneme... dobre musim odist,takze neviem,ci este dnes sem dojdem,ale keby nieco nove,tak ma oznacte nech viem,co sa deje... ale nebojte este nerodim... 😉

anicka.be
26. máj 2013

@janka_k ano, akurat som skusala s odsavackou, a za chvilku som odsala 10 ml, chcela som vediet, ze kolko mam mliecka. Sestricka povedala, ze je to super, ze malu budu uz menej prikrmovat, lebo vacsinou potiahla chvilku a potom spinkala 😅

misza1
26. máj 2013

@hobit byli jsme na 200.vcera uz 209 a dnes 250:( no snazi se chrustik...

jinak se ucim odstrikovat,to je srandaaaa mliko vsude mozne jen ne do kelimku😀

delica
26. máj 2013

@anicka.be Ani, a ako jej davaju mliecko? Striekackou? A inak dobre sa mas? Hojíš sa?

anicka.be
26. máj 2013

@delica neviem ako jej davaju 😖 hojim sa myslim dobre, krvacanie je v norme, predstavovala som si to uplne masakralne, ale je to take light 😅

hobit
26. máj 2013

@anicka.be preco ju prikrmuju? skus si nasadit home na par dni na robehnutie mliecka Ricinus communis 5CH, mne to paradne zaberalo

kavaapalma
26. máj 2013

zmena planu,este som tu odchadzame tak o cca dve hodky

@anicka.be zvladas to uplne v pohodicke a to je super....len tak dalej 😉

delica
26. máj 2013

@hobit hobitík, si mi pisala ze co je dobre na hojenie aj po cisarskom, ktore to boli homeopatika? uz som to spatne nenasla

hobit
26. máj 2013

@misza1 to nema az tak masakralne vysoke, len keby to klesalo namiesto stupania...