icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
26. máj 2013

@slavka_a_maros aj okna si uz umyvala?

elienocka
26. máj 2013

@willy_wonka gratulujem k samkovi

elienocka
26. máj 2013

@leus10 gratulujem k elenke.

bebuska1
26. máj 2013

@willy_wonka srdečne gratulujem :D Tak si to pekne spolu užívajte.A myslím,že bude lepšie,keď si niektoré info vymeníme až po pôrode.Tiež by som teraz radšej nevedela,čo zažila kamoška 😉 A daj potom foto malého Samka. Aký je to pocit byť mamina ?

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka gratulujem Kristinka 🙂 Samko vitaj medzi nami babami 😀
aj ja chcem vediet podrobnosti 😉

katuska54
26. máj 2013

@leus10 gratulujem maminke a vitaj Elenka 🙂

bambina18
26. máj 2013

@willy_wonka gratulujeem maminke a vitaj Samko🙂 vela zdravicka prajem. Aj ja by som chcela vediet podrobnosti. Hlavne ze to mas za sebou, cely den pozeram a citam🙂

bambina18
26. máj 2013

@leus10 gratulujeem k Elenke 🙂

hobit
26. máj 2013

@janka_k
@delica
@willy_wonka takze tie homeo...na striedacku, 1. den po hodine, postupne predlzovat intervaly a po 1-2 gulickach

katuska54
26. máj 2013

@hobit a mne tiez poradis? Anicka mi poradila po porode arnicu montanu 5ch po 3 gul. ale neviem ake intervali

willy_wonka
26. máj 2013

@bebuska1 stalo sa nieco zvlastne, velmi som sa bala byt maminou, chvilami som necgcela ani rodit, aby som sa vyhla tej zodpovednosti, no teraz mam chut sa nunkat a starat o to male drobcuatko. Aky je,tututu :-*

@katuska54 katka prepac🙂 tebe radsej nic nepoviem :D
@bambina18 dakujeme krasne 🙂

janka_k
26. máj 2013

@hobit super vdaka, zajtra idem do lekarne

anicka.be
26. máj 2013
hobit
26. máj 2013

@katuska54 to kludne tak isto, najprv castejsie a postupne predlzovat intervaly...ja si budem tak davat + rucinus na mliecko...ale inak baby, ja nie som homeolekar
😀

bebuska1
26. máj 2013

@hobit to máš dobré,keď máš dohodnutého pôrodníka.Ja som si nikoho nezazmluvňovala, tak dúfam,že na to bude čas pred pôrodom 😀

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka bolo to take hrozne? ale ja uz som nachystana na vsetko tak mozes dat nejake info...
a ja som ti to hovorila,ze ked sa maly narodi bude z teba ta najlepsia mamina na svete 😀

hobit
26. máj 2013

@anicka.be krasna babika 🙂

janka_k
26. máj 2013

@anicka.be jej no krasne ste baby, aka je zlatucka, este raz velka gratulacia 🙂

katuska54
26. máj 2013

@anicka.be cela mamina 😉 krasna je Veronika. naspapanie 😉

azmuk
26. máj 2013

@bambina18 ahoj, konecne niekto s rovnakym datumom porodu 🙂 vsetky tu uz o 106 rodia🙂

katuska54
26. máj 2013

@hobit ale vies aspon poradit 😉 aspon chvilku mozes mat ten pocit,ze si dr 😅

willy_wonka
26. máj 2013

@katuska54 bolo,dost Kati. Ale pri sekcii bolo veselo, osetrovatel ma musel drzat,ked mi nieco tahali von, lebo ma dr nadvihoval aj s tym,.asi to bola placenta :D

slavka_a_maros
26. máj 2013

@janka_k to nie 😀 to necham manzelovi, ked budem v porodnici

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka aj ta chvilu nechal tlacit,alebo hned sekcia. a epi si mala?

slavka_a_maros
26. máj 2013

@janka_k ja s wonkou urcite nelezim na izbe 🙂 to bude nejaka ina 25-ka (aj ked rada by som)

willy_wonka
26. máj 2013

@katuska54 mala, dve :-/ samko sa ani nepredral do tej lonovej kosti,dr ho par krat potlacil dole, ale hned vybehol naspat hore. Dokonca som sa aj pekne otvorila. A dr na sale hovori, Kristinka, od kedy ste prisli ku mne do poradne som vedel,ze to takto dopadne. Hovorim,supee,ze ste ma nechali trapit sa. Na to povedal, nieco v zmyle,ze sa moze aj on mylit, ale zas sa nemylil:D

willy_wonka
26. máj 2013

@slavka_a_maros a ty si tu? nieco mi uniklo?🙂

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka no super 😒 tak uz sa tesim na tem moj porod. ved v stredu sa dozviem kolko ma mala,tak dufam,ze nebude nejaky valibuk

bambina18
26. máj 2013

@azmuk ahoj🙂 ano ano pozeram a tisko zavidim vsetkym kockam co to maju za sebou, lebo mne tieto posledne tyzdne idu strasne pomaly 🙂 aj ty mas 27.6. termin?

willy_wonka
26. máj 2013

@katuska54 no sa modli aby ti epi zabrala, ja som nebola bosorka ako anicka, a fakt tie kontrakcie boleli. Vyletwli aj na 130 na ctg kopce,ze Tatry mozu ist do riti, a tak to trvalo zopar hodin a trt makovy z toho. akurat viem, ze teraz ta jazva a to rolovanie maternice boi menej ako tie kontrakcie...