Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ja si hovorim,ze to bude rychle a malo bolestive 😉
a kedy das foto Samuska? som zvedava na fesaka 😀
@willy_wonka srdecne blahozelam a vitaj medzi maminckami 🙂
Kde sa meni ten stav co nam doteraz ukazuje tyzdne tehu? v kolonke tehu nevidim vyhovujucu moznost 🙂
baby, ja si idem tak predbežne zbaliť kufor 🙂 síce mám teoreticky čas,ale jeden nikdy nevie 😀
@anicka.be jej krasna po maminke 😉
@willy_wonka hore v nastaveniach, TEHOTENSTVO a RODINA, to tehotenstvo si vymazes a pridas dole "pridaj info o synovi"
@katuska54 posli mi tvoj mail, neviem ci to nie su tie holotrtanske fotky :D cakam na mm, kedy posle fotky, on ho fotil 🙂
@willy_wonka a posli mi hned aj zoznam co si si zobrala do porodnice..ci nahodou nemam nejake veci navyse,alebo ci mi nieco nechyba 😕 dik
A podavam spravu, ze poroduodolna spirala zafungovala, aj gelovacia pasta na vlasy got2be :D
@katuska54 3uteraky(vlasy,telo,tmavy na podvozok-dakujem Tanicke),kosele mala som od maminy jednu nemocnicnu na rodenie, a4svoje,+ tricka take teplaky pre navstevy(vas) kozmetika,hygiena,poporodne vlozky,podlozky(zatial mi vsetko davaju) plienky pre samka,sudocream,externy hdd(nemusis),koja podprsenky, nohavicky poporodne,aj normalne,vlozky do podprsenky a nejake zazraky cajove na rozbehnutie mlieka,ponozky,2pary slapiek(do sprchy a na behanie)vlhcene utierky pre samka, a oblecenie vktorom som prisla musel mm odviezt domov.
@willy_wonka srdecne blahozelam,som dojata,akurat si citam ,ako si to od rana prezivala,si nasa hrdinka🙂 prajem tebe aj Samkovi hlavne vela zdravicka a radosti do noveho zivota,pekne si uzivajte spolocne chvile. Vsetko dobre 🙂
@willy_wonka ok tak to mam aj ja..len tie teplaky si tam prihodim. a podlozky mas tie jednorazove? lebo mne sestra doniesla take nemocnicne co sa peru,ci aj to si tam mozem zobrat.
a kde mame Tanicku?
@willy_wonka aj ja chcem foto ;)
@katuska54 mas v stredu poradnu? Nie v utorok?

@slavka_a_maros ja sa pytam lebo tie okna su v tych navodoch domacich ako urychlit porod, alebo po schodoch na 8.posch a naspat 🙂 a anicke tusim to upratovanie zabralo