icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
26. máj 2013

@slavka_a_maros ja sa pytam lebo tie okna su v tych navodoch domacich ako urychlit porod, alebo po schodoch na 8.posch a naspat 🙂 a anicke tusim to upratovanie zabralo

jankasz
26. máj 2013

@janka_k na to sa skus spytat na poradni ked ta svrbi pokozka,znamena,ze mas nieco s pecenou,aby si potom nemala zle pecenove testy...mna sa na to vzdy na poradni pyta ci ma pokozka nesvrbi... 😕

janka_k
26. máj 2013

@jankasz mne tu pecen sleduju, len mala som to dobre a dalsikrat idem na hepatologiu az o 2 tyzdne. ale aj ked som to mala dobre, brucho ma svrbelo, len to je tak jeden den nie, a potom dva dni strasne

azmuk
26. máj 2013

@bambina18 hej, mame rovnaky termin 27.jun 😉 Kde budes rodit?

janka_k
26. máj 2013

@jankasz aj tabletky papam na pecen

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka ja si hovorim,ze to bude rychle a malo bolestive 😉
a kedy das foto Samuska? som zvedava na fesaka 😀

anicka.be
26. máj 2013

@willy_wonka srdecne blahozelam a vitaj medzi maminckami 🙂

willy_wonka
26. máj 2013

Kde sa meni ten stav co nam doteraz ukazuje tyzdne tehu? v kolonke tehu nevidim vyhovujucu moznost 🙂

bambina18
26. máj 2013

@azmuk no ja v ruzinove, a ty?

evinkaslo
26. máj 2013

baby, ja si idem tak predbežne zbaliť kufor 🙂 síce mám teoreticky čas,ale jeden nikdy nevie 😀

erikasofiina
26. máj 2013

@anicka.be jej krasna po maminke 😉

janka_k
26. máj 2013

@willy_wonka hore v nastaveniach, TEHOTENSTVO a RODINA, to tehotenstvo si vymazes a pridas dole "pridaj info o synovi"

willy_wonka
26. máj 2013

@katuska54 posli mi tvoj mail, neviem ci to nie su tie holotrtanske fotky :D cakam na mm, kedy posle fotky, on ho fotil 🙂

azmuk
26. máj 2013

@bambina18 aj ja 🙂 supis tak sa mozno uvidime, ked krpci vydrzia este 4 tyzdne.) u koho budes rodit? ci nemas zazmluvneneho?

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka a posli mi hned aj zoznam co si si zobrala do porodnice..ci nahodou nemam nejake veci navyse,alebo ci mi nieco nechyba 😕 dik

azmuk
26. máj 2013

@evinkaslo ja som zbalila v piatok, ale este nie je komplet 🙂

willy_wonka
26. máj 2013

A podavam spravu, ze poroduodolna spirala zafungovala, aj gelovacia pasta na vlasy got2be :D

@katuska54 3uteraky(vlasy,telo,tmavy na podvozok-dakujem Tanicke),kosele mala som od maminy jednu nemocnicnu na rodenie, a4svoje,+ tricka take teplaky pre navstevy(vas) kozmetika,hygiena,poporodne vlozky,podlozky(zatial mi vsetko davaju) plienky pre samka,sudocream,externy hdd(nemusis),koja podprsenky, nohavicky poporodne,aj normalne,vlozky do podprsenky a nejake zazraky cajove na rozbehnutie mlieka,ponozky,2pary slapiek(do sprchy a na behanie)vlhcene utierky pre samka, a oblecenie vktorom som prisla musel mm odviezt domov.

pavuciatko
26. máj 2013

@willy_wonka srdecne blahozelam,som dojata,akurat si citam ,ako si to od rana prezivala,si nasa hrdinka🙂 prajem tebe aj Samkovi hlavne vela zdravicka a radosti do noveho zivota,pekne si uzivajte spolocne chvile. Vsetko dobre 🙂

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka ok tak to mam aj ja..len tie teplaky si tam prihodim. a podlozky mas tie jednorazove? lebo mne sestra doniesla take nemocnicne co sa peru,ci aj to si tam mozem zobrat.

evinkaslo
26. máj 2013

@azmuk ja som si stále vravela,že mám kopu času 🙂) ale už si musím aspoň základné veci pobaliť,nech som spokojnejšia 🙂)

bambina18
26. máj 2013

@azmuk jeej tak to som zvedava ci sa uvidime🙂 u mna to na porod este nevyzera ale nikdy neviem potom co tu citam🙂 nemam nikoho zatial zazmluvneneho nikoho tam nepoznam, este tento tyzden idem k svojmu dr. a potom uz na tie stvrtkove poradne. 🙂

katuska54
26. máj 2013

a kde mame Tanicku?

hobit
26. máj 2013

@willy_wonka aj ja chcem foto ;)
@katuska54 mas v stredu poradnu? Nie v utorok?

katuska54
26. máj 2013

@hobit v utorok poradnu a v stredu utz 🙂 ty tam kedy ides?

delica
26. máj 2013

@anicka.be no krásne ste 🙂)))) neuveritelne dobre vyzerat, clovek by nepovedal, ze si v porodnici, Anička.

katuska54
26. máj 2013

@delica aaaa Tanicka sa nasla 🙂 prave som sa pytala kde si? uzivas si poslednu nedelu iba s mm?

hobit
26. máj 2013

@katuska54 ja som objednana na 10.50 na ambulanciu 25

katuska54
26. máj 2013

@hobit a ja idem na 26 a dr zacina od 11-tej. tak sa tam asi uvidime 😀

katuska54
26. máj 2013

@katuska54 jaj a zabudla som ze v utorok

katuska54
26. máj 2013

@hobit ja krava som si to poslala sama sebe 😀