Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@erikasofiina naberaju tieto tyzdne najviac..tak priemerne 250 g..moj pribral.za dva tyzdne 700 g ale to je vsetko odhad..takze sa seknu hore dole..
@hexina tiez Dosedla? On ja na roztrhanie 😀 .A je pravda,ze je primar? Uvidis,ze v Saci budes spokojnejsia 😉
@erikasofiina Mne vravel porodnik,ze babo v brusku vie tyzdenne priprat 100g,ale je to individualne...
@leus10 je nadherna a aku ma rozkosnu pusinku 🙂 bude to kocka
@bombulka200 @skatarina baby neviete kolko stoji oficialne zazmluvnenie lekara v Saci? lebo som nasla, ze 230 ale neviem ci to nie su uz stare ceny 🙂 dikes
kocky, nestiham tempo s vami 😒 ale asi mam pocit, ze @leus10 to uz ma tiez za sebou? Tak srdecne blahozelam!!!! 🙂
@misza1 este to dajak vydrz, a ziadne premeny mlieka na tvaroh nechystaj!!! Este len potom to bude brutal ☹
My uz pekne papame, mala je troska nazltla, ale zatial v norme, zajtra y sme mali ist domov, ked vsetko bude ok, co verim, ze bude!
@delica ty uz budes mamina 🙂 nech to vsetko dobre dopadne, drzim silno palce!
@hexina ahojky, ja mám 26.6 podla PM ale podla 3D uzv mám tiež 22.6 tak kto vie mozno sa tam stretneme 🙂
@hexina neviem ja som počula že okolo 500 eur?ale neviem či to nieje hluposť ... fakt neviem kolko oficiálne... ale podla mna je zbytočne ísť oficiálne, lepšie je sa dohodnuť sukromne tak to robí väčšina mamičiek 🙂
@delica doma asi nie,aspon ja som nevazila...Vazia to v porodnici aby videli,ci babo pribera.
@hexina no ja netusim ako teraz,ale pred rokom to bolo okolo 200 eur,cize moze to byt tych 230.Ale je hlupost to robit oficialne,radsej sa dohodni s lekarom 😉
@katuska54 Tvoj muz tiez stale odchadza? Aj moj je vonku.Teraz pride cez vikend,tak sanad vydrzime.Bol pri obidvoch porodoch,tak snad ten posledny nezmeska 😕

@misza1 akurat citam ze Vas este nepustaju ☹ juuj..to ma mrzi..a mate to az take zle?