icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

silvianm
27. máj 2013

@misza1 akurat citam ze Vas este nepustaju ☹ juuj..to ma mrzi..a mate to az take zle?

silvianm
27. máj 2013

@erikasofiina naberaju tieto tyzdne najviac..tak priemerne 250 g..moj pribral.za dva tyzdne 700 g ale to je vsetko odhad..takze sa seknu hore dole..

skatarina
27. máj 2013

@hexina tiez Dosedla? On ja na roztrhanie 😀 .A je pravda,ze je primar? Uvidis,ze v Saci budes spokojnejsia 😉
@erikasofiina Mne vravel porodnik,ze babo v brusku vie tyzdenne priprat 100g,ale je to individualne...

slavka_a_maros
27. máj 2013

@leus10 je nadherna a aku ma rozkosnu pusinku 🙂 bude to kocka

skatarina
27. máj 2013

@delica Ked odvazis dietatko pred papanim a po papani,tak zistis kolko vypilo mliecka 😉

hexina
27. máj 2013

@skatarina hej je na roztrhanie..ale aj preto chcem ist tam lebo tam su vsetci dobri lekari..vraj..takze aj keby nestihol tak dakto snad uz odrodi..to sa moze tiez stat 🙂 ale v novej tam som naratala viac pri ktorych by som nechcela rodit :D

hexina
27. máj 2013

@skatarina a ano uz je primar..🙂

katuska54
27. máj 2013

@leus10 krasna babika 🙂 vela zdravicka este raz prajem 🙂

bebuska1
27. máj 2013

@delica :D veru,uži si ešte bruško tie dva dni.Asi nám budú aj chýbať 😉 Mňa manžel minule tak dojal.Mi hladkal bruško a pomaly so slzami mi povedal,že mu bude bruško chýbať 🙂 Aleee tešme sa na tých krpcov čo z brušiek vylezú 😀 Držíme palce na stredu 😉

katuska54
27. máj 2013

@delica a zajtra kam ides na poradnu? uz sem na antolsku?

bebuska1
27. máj 2013

@misza1 Mišulka,vydrž to.Radšej nech si si 100% istá,že je všetko ok,akoby si sa potom mala doma stresovať.Neboj,čoskoro bude malý fit a pôjdete domkov 😉

delica
27. máj 2013

@leus10 bozinku, tie dievcatka su prenadherne...chlapcekovia su zlatucki, to hej, ale tie babulky, tam je nieco tak nežné 🙂)) ze hned je vediet, že je to slečna. Krááásna je, veru sa vam podarila.

delica
27. máj 2013

@azmuk mam strach, ale uz to chcem mat za sebou, čo ti poviem. A strašne chcem nadstard, tak dufam, ze mi to vyjde..ach jo
@katuska54 no rano idem na interne do MA, potom na ARO na antolsku a potom idem poobede na poradnu tu u nas

delica
27. máj 2013

@skatarina Ďakujem za info. a to sa aj doma váži? lebo váhu nemáme :-/ pre babatka
@bebuska1 mne bude fakt pán bruško chybat, aj manzel hovori, ze sme si zvykli na bruško 🙂. Joj, som zvedava, ako sa pudy materske u mna prebudia :D

hexina
27. máj 2013

@bombulka200 @skatarina baby neviete kolko stoji oficialne zazmluvnenie lekara v Saci? lebo som nasla, ze 230 ale neviem ci to nie su uz stare ceny 🙂 dikes

katuska54
27. máj 2013

@delica fuu perny utorok. tak drzim palce...a v stredu den "D" 🙂

delica
27. máj 2013

@katuska54 jj, no aspon nebudem mat cas prilis premyslat zajtra. No ale uz aj muzovi nie je vsetko jedno, uz je akysi viac tichší ako obvykle

katuska54
27. máj 2013

@delica a bude mm pri porode? teda viem ze pri sekcii nebude,ale potom ci bude stebou?
mne volal pred chvilkou mm,ze v nedelu zase odchadza do Italy 😒 tak som mu povedala,ze ked to na mna pride tak prekrizim nohy a pockam kym sa vrati 😀 ja nechcem rodit sama ☹

azmuk
27. máj 2013

@delica Keep calm and stay awesome...vsechno bude fajn! To je moja mantra. Nic sa neboj! 😉

delica
27. máj 2013

@azmuk ja milujem to tvoje "...and stay awesome" ......no sak sa budem snažiť 🙂))

@katuska54 jj, bude tam, zrušila som mu zubára pred pol hodinou :D. Dokonca povedal, ze keby som bola na nadstandate, tak by tam prespal :D no ale to uz robil akoze humor 😀 😀

wewuska26
27. máj 2013

@leus10 krásnunká je malinká, má nádhernú pusinku aj noštek....gratulujem 🙂

anicka.be
27. máj 2013

kocky, nestiham tempo s vami 😒 ale asi mam pocit, ze @leus10 to uz ma tiez za sebou? Tak srdecne blahozelam!!!! 🙂
@misza1 este to dajak vydrz, a ziadne premeny mlieka na tvaroh nechystaj!!! Este len potom to bude brutal ☹
My uz pekne papame, mala je troska nazltla, ale zatial v norme, zajtra y sme mali ist domov, ked vsetko bude ok, co verim, ze bude!

katuska54
27. máj 2013

@anicka.be ano leus to ma tiez za sebou..ma krasnu bambulku 🙂
super,ze uz pojdete domov 😉

leus10
27. máj 2013

@anicka.be,@wewuska26,@delica,@karjala54,@slavka_a_maros a...... Dakujeme dievcata

slavka_a_maros
27. máj 2013

@delica ty uz budes mamina 🙂 nech to vsetko dobre dopadne, drzim silno palce!

bombulka200
27. máj 2013

@hexina ahojky, ja mám 26.6 podla PM ale podla 3D uzv mám tiež 22.6 tak kto vie mozno sa tam stretneme 🙂

bombulka200
27. máj 2013

@hexina neviem ja som počula že okolo 500 eur?ale neviem či to nieje hluposť ... fakt neviem kolko oficiálne... ale podla mna je zbytočne ísť oficiálne, lepšie je sa dohodnuť sukromne tak to robí väčšina mamičiek 🙂

hobit
27. máj 2013

@katuska54 ja sa len pripravujem, ved sme dohodnute, nie?🙂
@misza1 no jasne, ze ma...casto a vela papat mliekco od maminky je na zltacku to najlepsie takze ziadne depky 😉
@delica odvazis pred a po kojeni 🙂

delica
27. máj 2013

@hobit mam si kupit vahu na babatka?

skatarina
27. máj 2013

@delica doma asi nie,aspon ja som nevazila...Vazia to v porodnici aby videli,ci babo pribera.
@hexina no ja netusim ako teraz,ale pred rokom to bolo okolo 200 eur,cize moze to byt tych 230.Ale je hlupost to robit oficialne,radsej sa dohodni s lekarom 😉
@katuska54 Tvoj muz tiez stale odchadza? Aj moj je vonku.Teraz pride cez vikend,tak sanad vydrzime.Bol pri obidvoch porodoch,tak snad ten posledny nezmeska 😕