icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
27. máj 2013

@hobit - no ja ti to prvenstvo rada prenecham 😅 Ja chcem junovciatko 😅 😅 Jaaaaj hadam sa ten krpcek umudri, ved kam sa ponahla, ked nema este ani 2,5 kila 😝 Takze dnes len nohy hore a oddychovat, nastastie nemam deti doma a da sa to..

sana23
27. máj 2013

@willy_wonka Ahoj. Gratulujem k Samkovi a veeeela zdravicka Vam obom prajem 🙂

sana23
27. máj 2013

@leus10 Ahoj. Gratulujem k Elenke a vela zdravicka Vam prajeme 🙂

hobit
27. máj 2013

@slavka_a_maros Katka zajtra o 11tej a v stredu o 9tej a ja v stredu 10.50 🙂

skatarina
27. máj 2013

@hexina ahoj,no to by ste sa mohli stretnut s @bombulka200 😉
@anjelicek26 sa cudujem,ze vobec isiel do prace....bez mobilu bude ako bez ruky ...

hobit
27. máj 2013

@anjelicek26 no nas ma asi o 300 g viac takze tiez ziadna slava...a dieta mam doma a este aj navsteva pride...

anjelicek26
27. máj 2013

@hobit - Saska je v skole a maleho zobrala opatrovatelka, aspon volaco. Len ja mam pocit, ze to je tomu nasmu tvrdohlavcovi vsetko jedno, chce trosku potrapit maminku... ja tieto tlaky fakt z nemusim 😖

anjelicek26
27. máj 2013

@skatarina - no ako ho poznam pri prvej prilezitosti to otoci domov si ho vziat, ale od rana ma meetingy 😝

hubenourova
27. máj 2013

@zuzu101 ja som tam tiez lezala pred 4 rokmi, aj ped 3 aj pred rokom...Stále som bola sama, takže som ti neriešila a ako som už napisala pre mna je prvorade dieťa. Idem cez primára na plánovanú sekciu, tak pevne verím, že izba bude 🙂

misza1
27. máj 2013

no my se odsud asi nedostaneme... zas nam vysly na hovno testy☹ z tech nervu budu za chvili mit misto mlika tvaroh☹

erikasofiina
27. máj 2013

Dobre ranko 😉 inak baby som sa chcela opitat ze ked som bolo v poradni v 35tt tak moje babätko malo okolo 2500g.Teraz som v 39+3 tt myslite ze mi este podrastol?Ak ano tak priblizne kolko?Moje prve dieta malo 2800g ked sa narodila 😉

wewuska26
27. máj 2013

@misza1 a čo má vlastne malinký aké zlé výsledky, neviem nejako som to tu nepostrehla.....a nezávidím ti, viem si živo predstaviť ako sa cítiš v nemocnici...veď doma je doma...ale neboj hádam to už dlho nepotrvá a konečne pôjdete s Oskym domov a budete pekná, šťastná rodinka konečne pokope 🙂

slavka_a_maros
27. máj 2013

@misza1 Oskarko, nevymyslaj uz tolko ☹ to ma stale tu zltacku? Chudatko malinke

hexina
27. máj 2013

@skatarina no teoreticky ano :D a aj u toho isteho lekara budeme rodit :D uvidime 🙂

susannah
27. máj 2013

@erikasofiina mysli pozitivne, urcite podrastlo. Ved posledny mesiac naberaju najviac na vahe. A aj tie odhady nie su presne, casto sa seknu aj o pol kila, takze hlavu hore 😉

lulutsija
27. máj 2013

@erikasofiina moj malinky mal v 33tt, ked som bola naposledy 2200 g, presne podla takej tabulky co mam doma, podla tej tabulky ma mat v 35tt priblizne 2500 g a v 40tt moze mat aj o kilo viac ako v 35tt, takze je dost mozne, ze poriadne podrastlo babatko aj tebe

hexina
27. máj 2013

@hubenourova @zuzu101 aj ja som lezala v novej na rizikovom asi 9 tyzdnov dozadu a nie je to take hrozne..da sa to tam v phode vydrzat...aj vtedy bola plnka..mamicky lezali tam pri nas..mali samostatne izby..ja kebyze mam problemy tak idem rodit tam...ale rozhodla som sa pre sacu pre zmenu..chcem skusit ako to tam vyzera :D

misza1
27. máj 2013

@wewuska26
@slavka_a_maros no bohuzel tim ze je deive narozeny a mame krevni neshodu tak se mu tezko bojuje.ale pozitivni je ze se ro nezhorsilo tak snad zitra...(to uz tu bylo od patku 3x).

silvianm
27. máj 2013

jupiii.. mame 3550 g a zatial som na zamok 🙂 tak si este uzijem 2 v 1 🙂

katuska54
27. máj 2013

dobre ranko dievcata 🙂
@slavka_a_maros takze ja mam zajtra poradnu a budem tam sediet od 10:00 na 26 😉
@hobit uz aj ty sa chystas? ved ma vsetky predbehnete...vsetky junovky co maju termin po mne uz su maminy alebo uz zacinaju rodit..a ta nasa mala nie a nie...
@willy_wonka blahom krochka 😀 inak ako? uz chodis?

katuska54
27. máj 2013

@delica bre ranko Tanicka, tak dufam,ze si vykrocila tou spravnou nohou a uzivaj si brusko este 😉

susannah
27. máj 2013

tehulky, ma tu niekto termin v polovici juna a planuje rodit v kochu?

katuska54
27. máj 2013

@misza1 joj Miska,este ste stale tam? uz to nejak vydrz,zajtra Vas urcite uz pustia domov. drzim palce 😉

misza1
27. máj 2013

@katuska54 kez by jsi mela pravdu... je mi tu uz dlouho vsak skoro 2 tydny:(

jinak je sila jaky ma vliv nalada na mliko... vcera kdyz jsem mela hlavu v smutku nedala jsem vic jak 20 a dnes kdyz uz mam na slame si potahl 45 a jeste jsem si 20 odstrikala🙂

azmuk
27. máj 2013

@misza1 Miska, este to vydrzte, urcite vam v nemocnici viac pomozu, ako keby ste boli doma. A bud pohodova maminka. Pohodova maminka=pohodove baby 🙂 🙂 🙂 drzim palce!

katuska54
27. máj 2013

@misza1 len sa nenervac aby si to mliecko nestratila. mysli na Oskyho 🙂

delica
27. máj 2013

@misza1 Miška, to ako meriaš kolko mas mlieka? Chapem, ze ked odsajes, tak odmerias, ale ako sa vie, kolko malý vypije?

delica
27. máj 2013

@katuska54 bola som na poslednej poradni, MUDr rodí, tak dnes neporadnuje, tak som dosla s dlhym nosom domov. A teda zajtra ma to caka.

azmuk
27. máj 2013

@delica fiiha, uz sa to bliizi 😉 ake mas pocity? po willy_wonka porode v priamom prenose mam pocit, ze to fakt bude prca 🙂

leus10
27. máj 2013

@misza1 drzim palce nech vas rychlo pustia a nech je maly zdravucky