icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

erikasofiina
28. máj 2013

@azmuk ja som mala nulu do 36tt a v 36tt uz som mala 2, v 38tt uz 3 😀 a inak velke brucho mam cca 95 a ty? 😉

bambina18
28. máj 2013

@ganesh Ahoj citam ze aj ty budes rodit v ruzinove🙂.ja mam termin 27.6. Chodievas tam na tie stvrtkove poradne ked nemas nikoho zazmluvneneho? Lebo ani ja nemam a neviem ako to tam funguje?🙂

ganesh
28. máj 2013

@bambina18 nooo ja som chodila k dr Papcunovi do sukromnej amb do Mostu pri Ba a vlastne,ked som sa ho opytala,ze kedy mam ist do nemocky,povedal,ze to pridem tam za nim...a dal si ma na utorok, minule som tam sedela ako jedina tehu 🙂 asi to chce so mnou dotiahnut az dokonca. Podla mna normalna poradna funguje tak isto, prides, odsedis si, poslu ta na monitor,vratis sa spat do amb,vysetria a odchadzas. Tak to sa mozno stretneme 🙂

silviami
28. máj 2013

@bambina18
@ganesh
Ahojte, aj ja budem rodiť v Ružinove, termín mám 21.6., podľa UZT 16.6. Chcela som sa spýtať, čo si beriete so sebou do pôrodnice. Podľa zoznamu na stránke nemocnice alebo aj niečo iné. Musím si nachystať veci a viem že tam bol problém, žiadna skriňa, len tie malé nočné stolíky, to sa tam asi nezmenilo. Ďakujem.

katuska54
28. máj 2013

@jankastubka gratulujem k Dominike a prajem Vam obom zdravicko a maminke vela mliecka 😉

ganesh
28. máj 2013

@silviami ja som sa balila dost dopredu 🙂 ale pridrziavala som sa zoznamu,co maju na stranke,no pribalila som si nejake drobnosti aj navyse a mam plnu cestovnu tasku 🙂 ale to len kvoli tomu,ze das tam plienky,poporodne vlozky a polka tasky je plna 🙂 co ma tak z hlavy napadne,mam tam koselu na porod, dve kojenecke kosielky, zupan, uterak maly velky, ponozky, podprda, jednorazove ale aj bavlnene nohavicky, vlozky, podlozky, kozmetiku bez parfemov..., plienky,rukavicky,ciapocku,bavlnene plienky, hroznovy cukor na energiu pri porode 🙂 ziletku, krem na ritku tu rybaciu, bepanthen, vlozky do podprdy,prezuvky + slapky do sprchy,fen,caj na podporu kojenia,makky toaletak, mokre utierky na ritku, hygienicke servitky, pribor,poharik, nejake mineralky neperlive,keksiky,gumicka do vlasov,doklady,knizka,sobasny list a pre otecka pri porode prezuvky 🙂 asi vsetko :D

willy_wonka
28. máj 2013

Dievcata, info od detskej lekarky. Samko aj babatko vedla sa nam z pampersiek vyhadzali(ja mam tie biele,premium care,spoluleziaca sensitive zelene), ze treba kupovat plienky.bez primesy,gelov. Detto aj vlhcene utierky. Takze si pozrite zlozenie 🙂

ganesh
28. máj 2013

@willy_wonka to mas pravdu 🙂 my sme sa rozhodli pre latkove plienky,tak snad v nemocke vydrzime tych par dni na jednorazovkach 🙂 no mame kupene tiez tie pampers premium a babylove.

bombulka200
28. máj 2013

@hexina ale zase to nebolo az tak hrozne, len trosku viac bolestive ako som bola zvyknutá 😉

katuska54
28. máj 2013

@willy_wonka ahoj Kristinka 🙂 dnes idem na poradnu,tak aspon myslou budem s tebou 😉 takze pampersky niesu vhodne? a to som chcela este kupit v tescu lebo su v akcii...takze asi zacnem hladat nieco ine.
inak ako sa mate?

misza1
28. máj 2013

@willy_wonka nam pampersku premium vyhovujou aji babylove ty mel pod solarkem.

hexina
28. máj 2013

@bombulka200 no dobre potom...dufam, ze to bude ok 🙂

misza1
28. máj 2013

a vite co je noveho? JDEME DOMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

katuska54
28. máj 2013

@misza1 super spraaaaaaaaaavaaaaaaaaaaa 🙂 ja som ti to vcera pislala 😀

bombulka200
28. máj 2013

@hexina určite 😉

bambina18
28. máj 2013

@ganesh a to vsetko mas v jednej taske?lebo ja mam dve jednu velku a mensiu pre babo🙂 treba zobrat aj odsavacku vlastnu nevies? A tie podlozky tiez nemam tak to musim doplnit, ja som bola v tom ze to dostanem. 🙂 no kocky drzim palce

azmuk
28. máj 2013

@silviami
@ganesh
@bambina18 tak už je nás viac rodiciek z ruzinova. este aj janka_k sa tam chystá rodiť.

ganesh
28. máj 2013

@bambina18 no na nadstandarde dostanes...neviem ako je to na standarde....ape kamosky mali skusenost,ze aj ked dostali,tak malo...vraj sa furt spinia. ja som si zbalila 8ks a uvidim,ked tak mi prinesu este. mam vsetko v jednej taske 🙂 ale k porodu si asi vezmem nejaku malu,kde budem mat mobil,doklady...

ganesh
28. máj 2013

@azmuk
@bambina18
@silviami
budete mat otcov dietata pri porode? 🙂

willy_wonka
28. máj 2013

@katuska54 jeeej, to budes kusok 🙂 mozno si ta tu uz nechaju 🙂 s plienkami to bude indi vindi,vidis miska s nimi problem nema, ale na antolskej pampersky nemaju radi, mozes ich skusit, mne zareagoval po dni. Zevraj osvedcene maju tesco plienky, tak som vyslala mm kupit,ked samka okupu v tom hypermangane,aby sa uz naspat nedrazdil pamperskami 🙂

janka_k
28. máj 2013

@silviami to sa asi nezmenilo, ale tak mne nevadi mat veci v taske, osobne by som si ich mozno ani do skrine nevylozila aj keby tam zrovna nejaka bola, ja cca podla zoznamu z netu

janka_k
28. máj 2013

@ganesh ja som na monitore nebola, akurat na ultrazvuku, ale to ma objednali na iny den, je to v inej amb.

silviami
28. máj 2013

@bambina18
@ganesh
ja sa chystám na štandard, ale tiež som to tak pochopila, že vložky a podložky dostaneš bez problémov, to som si ich neplánovala zobrať
ja beriem manžela, minule sa mi to osvedčilo, ak by nemohol, určite by som zobrala niekoho iného, je dobré tam mať spriaznenú dušu
@ganesh ďakujem za zoznam, tak tam ešte niečo pribalím, zvyšok ak bude treba donesú

janka_k
28. máj 2013

@ganesh o tych prezuvkach k porodu to kde si citala? to neviem ze treba, inac cca ja to iste, akurat plienok, vloziek, ... beriem minimalne mnozstvo kedze v nemocke sa aj dostavaju a ked budem potrebovat mi donesu, a krem na ritku berem len mini balenie z prenatal boxu co som dostala (preistotu) lebo zevraj ta rybacia masticka sa dostava v nemocnici tiez

janka_k
28. máj 2013

@willy_wonka to bude u kazdeho ine, tak treba skusit inu znacku, ja mam zatial nachystane huggies a obrusky babylove, tak uvidime ci budu vyhovovat, ale to uz mam aj od sestry ze obcas to treba zmenit nie kazdemu vyhovuje to iste

janka_k
28. máj 2013

@misza1 jej no uzasna sprava Miska, tak super ze uz mozte ist 🙂

janka_k
28. máj 2013

@willy_wonka Kristinka a vies konkretne ktora primes by tam nemusela byt v tych plienkach?

janka_k
28. máj 2013

@willy_wonka Kristinka a uz papas normalnu stravu, ci tekutu este? a hybanie ako?

silviami
28. máj 2013

@bambina18 pokiaľ viem, tak odsávačky požičiavali, ja som ju pred 4 rokmi v pôrodnici nemala, ani nebolo treba

bambina18
28. máj 2013

@ganesh no pri mne manzel bude urcite, som prvorodicka doteraz som strach nemala ale urcite mi bude lepsie ak tam pri mne bude a on sa tesi🙂) a tie podlozky kde dostanem kupit? V lekarni?