icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
28. máj 2013

@slavka_a_maros a co tak toto na to mlieko? to je cista hroznova stava, mne osobne strasne chuti cervena
http://stavy.heureka.sk/matysak-100-hroznovy-mu...

ganesh
28. máj 2013

@janka_k o tych prezuvkach myslim na antolskej...ja som to tak skombinovala 🙂 vraj inu ako rybaciu nebudu chciet,aby sme pouzivali 🙂 takze brat nic ine nebudem a ked tak mi donesu.

janka_k
28. máj 2013

@ganesh rybacia sa tam dostava v ruzinove to viem na 100%

ganesh
28. máj 2013

@janka_k no monitor je vedla toho ultrazvuku a ten by sa mal robit posledny mesiac...ukazuje pohyby a hlavne kontrakcie....tak neviem. ja tam mam chodit pred kazdou poradnou.

zuzka444
28. máj 2013

@willy_wonka hej preto nekupujem pampersky.inak ja to tu uz aj davnejsie pisala ze na pampersky mavaju deticky dost casto alergiu.u nas v rodine je to pravidlo 😀.ja mam huggies a tesco plienky.ako fakt je to indi.vindi ale nechcela som.riskovat 😀.uvidime ci nasa nechyti na huggies.a zevraj a v lidli su dobre. aj kauflandove a billacke :D.treba poskusat.

silvianm
28. máj 2013

@misza1 jupiiiiii 🙂 😉 :-P tesim sa s Vami 🙂

janka_k
28. máj 2013

@ganesh neviem ako to je presne, ja som sa na to pytala, ale odpoved bola viacmenej ze to pri nejakych problemoch, ja idem tento tyzden druhykrat do nemocky a tam ma zatial neposlali.

janka_k
28. máj 2013

@willy_wonka Kristinka a ked uz budes mat ten pas, ja som zase pocula ze rakuske pampersky vo fialovom obale su najlepsie, ze sa to neda porovnat s tymi pamperskami predavanymi u nas, ale asi si to budeme musiet kazda sama odskusat

bambina18
28. máj 2013

Kočky este poradte do nemocnice treba zobrat aj zavinovacku alebo deku ci to tam daju?

janka_k
28. máj 2013

@bambina18 deku

ganesh
28. máj 2013

@janka_k aha,no ja nemam ziadne problemy 🙂 ale kazdy dr sudi inak,takze pohoda

janka_k
28. máj 2013

@ganesh asi tak 🙂

ganesh
28. máj 2013

@silviami ano dostaneme,len som citala,ze malo...nejake 4 plienky na den :-/ ale nemam to z osobnych skusenosti,tak neviem

azmuk
28. máj 2013

@ganesh áno. určite plánujem muža pri pôrode🙂 on je taký môj talizman 😅

azmuk
28. máj 2013

@bambina18 ale dávajú tam erarne perinky.tie si nemusíš nosiť.

katkatara
28. máj 2013

🙂 Ahojte,dnes poradňa ok ,prietoky tiež 🙂 , babuľka už má 2986g 😕 - už teraz je väčšia,ako môj prvý syn pri narodení.
Krčok na jeden prst a na budúci týždeň sa dohodneme s gyn. na termíne sekcie. 🙂

bombulka200
28. máj 2013

Ahojky baby, tak posledná poradna za mnou, krvny obraz slabší takze musím brat opäť lieky na železo, streptokok negatívny nastastie ale nejaku inu bakteriu mi zistili konkretne tu mám napísane ENTEROCOCCUS FAEC. GARDNERELLA VAG. ale dr. hovorila ze to je v tehotenstve bezne a ze nic vázne, dala mi nejaku mast na prelieečenie ... ale idem vygooglit čo to je za potvora ta bakteria.. máte s tým niektorá skusenost???? 😕

ganesh
28. máj 2013

baby,ak by ste mali na vyber,podstupili by ste dobrovolne cisarsky?

willy_wonka
28. máj 2013

@janka_k vcera som mala este vyvar, a dnes uz lakotinky :D pohyb na moje prekvapenie rychle zotavenie,akurat ma chrbat boli co stale Samka prevlakam 🙂
aktualne z jedalne 🙂

slavka_a_maros
28. máj 2013

☹ nerodim. Krpata ma vraj velku hlavu (auu) , ale inak ma 3100g 🙂

willy_wonka
28. máj 2013

@janka_k primes bola: klucove slova - gel a aloe vera

slavka_a_maros
28. máj 2013

@willy_wonka jedloooo 🙂 vdaka za tip s plienkami 😉

slavka_a_maros
28. máj 2013

@katuska54 fialove tricko? 😉

slavka_a_maros
28. máj 2013

@janka_k no jasne, to je mnamka 🙂 toto mi asi donesie, pochybujem, ze zozenie elesko stavu. A myslis, ze je jedno, ci biele alebo cervene?

susannah
28. máj 2013

@ganesh nie ☹ je pravda, ze samotny porod menej boli (ak je dobre pichnuta anestezia), ale ta rekonvalescenvia potom je o niecom uplne inom. Porod, ak ide vsetko ako ma, je prirodzeny fyziologicky proces, cisarsky je normalna brusna operacia. Ja sa praveze cisarskeho bojim ako cert kriza, dufam, ze sa mi oblukom vyhne 😉 mas taky strach z porodu?

ganesh
28. máj 2013

@susannah nie nebojim,ale gyndos mi dal na vyber. ja som nechcela ani epidural,ale na to ma prehovoril,ze nech idem na poucenie a potom sa rozhodnem. ale ostala som z toho taka zmatena a rozladena :-/

skatarina
28. máj 2013

@ganesh dobrovolne urcite nie... Ja som po druhom porode bola velmi rychlo fit. Tusim uz 3 hod. po porode som behala ako lasicka 😉

grelu
28. máj 2013

@willy_wonka ...a jasné...utorok, sladký obed 🙂)

susannah
28. máj 2013

@ganesh ja tiez nechcem epi, nakoniec som na poucenie sla, ale aj manzel aj doki su instruovani, ze epi nie. Teraz dokonca lutujem aj to poucenie. A lekarom sa nenechaj znechutit. Ak je vsetko ok, tak nie je dovod rodit cisarskym. Akurat pre lekara by to bolo jednoduchsie. A ak sa nebojis rodit vaginalne, tak to je obrovske plus! Kasli na hlupe reci lekara. To by ti podla mojho nazoru nemal ani ponukat 😉