Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka hej preto nekupujem pampersky.inak ja to tu uz aj davnejsie pisala ze na pampersky mavaju deticky dost casto alergiu.u nas v rodine je to pravidlo 😀.ja mam huggies a tesco plienky.ako fakt je to indi.vindi ale nechcela som.riskovat 😀.uvidime ci nasa nechyti na huggies.a zevraj a v lidli su dobre. aj kauflandove a billacke :D.treba poskusat.
@willy_wonka Kristinka a ked uz budes mat ten pas, ja som zase pocula ze rakuske pampersky vo fialovom obale su najlepsie, ze sa to neda porovnat s tymi pamperskami predavanymi u nas, ale asi si to budeme musiet kazda sama odskusat
Kočky este poradte do nemocnice treba zobrat aj zavinovacku alebo deku ci to tam daju?
🙂 Ahojte,dnes poradňa ok ,prietoky tiež 🙂 , babuľka už má 2986g 😕 - už teraz je väčšia,ako môj prvý syn pri narodení.
Krčok na jeden prst a na budúci týždeň sa dohodneme s gyn. na termíne sekcie. 🙂
Ahojky baby, tak posledná poradna za mnou, krvny obraz slabší takze musím brat opäť lieky na železo, streptokok negatívny nastastie ale nejaku inu bakteriu mi zistili konkretne tu mám napísane ENTEROCOCCUS FAEC. GARDNERELLA VAG. ale dr. hovorila ze to je v tehotenstve bezne a ze nic vázne, dala mi nejaku mast na prelieečenie ... ale idem vygooglit čo to je za potvora ta bakteria.. máte s tým niektorá skusenost???? 😕
baby,ak by ste mali na vyber,podstupili by ste dobrovolne cisarsky?
@janka_k vcera som mala este vyvar, a dnes uz lakotinky :D pohyb na moje prekvapenie rychle zotavenie,akurat ma chrbat boli co stale Samka prevlakam 🙂
aktualne z jedalne 🙂
☹ nerodim. Krpata ma vraj velku hlavu (auu) , ale inak ma 3100g 🙂
@janka_k primes bola: klucove slova - gel a aloe vera
@willy_wonka jedloooo 🙂 vdaka za tip s plienkami 😉
@katuska54 fialove tricko? 😉
@janka_k no jasne, to je mnamka 🙂 toto mi asi donesie, pochybujem, ze zozenie elesko stavu. A myslis, ze je jedno, ci biele alebo cervene?
@ganesh nie ☹ je pravda, ze samotny porod menej boli (ak je dobre pichnuta anestezia), ale ta rekonvalescenvia potom je o niecom uplne inom. Porod, ak ide vsetko ako ma, je prirodzeny fyziologicky proces, cisarsky je normalna brusna operacia. Ja sa praveze cisarskeho bojim ako cert kriza, dufam, ze sa mi oblukom vyhne 😉 mas taky strach z porodu?
@willy_wonka ...a jasné...utorok, sladký obed 🙂)
@ganesh ja tiez nechcem epi, nakoniec som na poucenie sla, ale aj manzel aj doki su instruovani, ze epi nie. Teraz dokonca lutujem aj to poucenie. A lekarom sa nenechaj znechutit. Ak je vsetko ok, tak nie je dovod rodit cisarskym. Akurat pre lekara by to bolo jednoduchsie. A ak sa nebojis rodit vaginalne, tak to je obrovske plus! Kasli na hlupe reci lekara. To by ti podla mojho nazoru nemal ani ponukat 😉

@slavka_a_maros a co tak toto na to mlieko? to je cista hroznova stava, mne osobne strasne chuti cervena
http://stavy.heureka.sk/matysak-100-hroznovy-mu...