icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

lulutsija
28. máj 2013

@erikasofiina ahoj, ja som mala v 33tt CS 0, a teraz vobec neviem ako na tom som, lebo idem do nemocky do poradne az buduci tyzden (37tt), teraz som v 36tt a brusko mam velke uz 103 cm...

kavaapalma
28. máj 2013

@erienka urcite na teba budem mysliet,vsetko zvladnes neboj 😉 ......este aj dalsia moja kamoska vtedy rodi tiez sekciou...tak vam budem drzat silno palce...
@misza1 huraaaaaaaaaaaaaaa tesim sa s vami,konecne domov,urco uz mas tej nemocky plne zuby 😝

kavaapalma
28. máj 2013

@delica pohodicka,zajtra mas-mate svoj velky den 😉 ................ ja dnes na poradni asi tak,ze vsetko ok,aj tlak,aj moc,aj pasy,aj prietoky,aj placenta,otvorena som ostala na jeden prst a maly kp a bolo vidiet,ze ma pupocnu snuru pred tvarickou a sijkou,takze sama doki povedala,ze nie je to dobre vidiet,ale moze ju mat okolo krku omotanu...takze som dostala papier a zajtra rano na interne... a dalsia poradna 4.6 a naplanuje mi sekciu okolo 10.6,ked si to maly skor nerozmysli...

zora256
autor
28. máj 2013

@10mystica Prosím???ja nie som tehotná už som to sem nazačiatku písala,ab ste mi nepísali ☹ mne totiž odišlo avčasu bábo a teraz novu min. mesiac,ak prosím nepíšte mi....A každej prajem rýchly pôrod a zdravé bábo 😉

lulutsija
28. máj 2013

@kavaapalma ja idem prvykrat do poradne 4.6. na antolsku, ty ku komu chodis? co robia na takej prvej poradni?

kavaapalma
28. máj 2013

@lulutsija ja som opacny koniec republiky 😀
a ostavam normalne u svojej gyngy,lebo ona bude aj pri porode,takze klasika,natocili mi pasy,moc,tlak,kukla krcok,prietoky,placentu... kludne sa pytaj,ak nieco potrebujes vediet...

azmuk
28. máj 2013

Hello hello babiky! Dnes som sa pobehovala po Eurovei a Auparku. Priznajte sa, ktora ste tam boli. Mala som pocit, ze je tam sama junovka 🙂 🙂 🙂 /ked som kukala tie bruska/ Co je inak nove?
@delica nemohla som ta dnes vidiet v Auparku? matne si spominam na tvoju fotku, jedna baba vyzerala podobne 😉

lulutsija
28. máj 2013

@kavaapalma jaaaj, ja ze budes na antolskej, neviem, preco som si to myslela 🙂 ja mam termin az 29.6., ale moj doktor mi povedal, ze to bude zrejme skor, no uvidime co povie porodnik...tak neviem, co mam cakat vies, lebo az v 37tt idem na kontrolu, naposledy som bola v 33tt, tak sa mi to zda dost dlho, ani neviem aky je maly velky, ale brusko mam dost velke...hlavne, ze uz mam skoro vsetko zbalene do nemocky a este neviem nic 🙂 mudrejsia budem az buduci tyzden ...

azmuk
28. máj 2013

@janka_k no to bol vcera moj pripad.-) Dnes som vyficana, uz od 5 rana na nohach 🙂 Neviem co so sebou 😎

kavaapalma
28. máj 2013

@delica myslime na teba,tak hadam este sem dnes dojdes podat nejake info. Aj @willy_wonka mala den predtym take vselijake zmiesane pocity a vsetko super.

ganesh
28. máj 2013

baby kolke z vas maju zazmluvneho porodnika? ja som po dnesnej poradni zacala o tom uvazovat...

azmuk
28. máj 2013

@ganesh ja mam, pre istotu 😉

slavka_a_maros
28. máj 2013

@azmuk ja som sice nebola, ale asi idem 🙂 mozno to pomoze s otvaranim 😉 tiez mam pocit, ze vsade sama junovka

willy_wonka
28. máj 2013

@delica tanicka, nadstandart je obsadeny :-/

bambina18
28. máj 2013

@ganesh ja nemam a ani neplanujem aj tak tam ziadneho nepoznam. A kde si bola na poradni?

ganesh
28. máj 2013

@bambina18 no u mojho gynekologa v ambulancii v ruzinove. tak zvazujem,ze ci to teda s nim dotiahnem az do uplneho konca. len je to dost penazi.

slavka_a_maros
28. máj 2013

@willy_wonka a na normalnej izbe sa moc tlacite? Ste po 2 alebo 3? Dakujem

janka_k
28. máj 2013

@ganesh ja mam aj ked nie na 100%

azmuk
28. máj 2013

@slavka_a_maros od jedneho konca na druhy smer WC jak som pendlovala dnes ja, a zarucene sa zacnes otvarat 😀

janka_k
28. máj 2013

@azmuk ja som tam bola vcera chvilu, dnes urcite nie, som uplne KO , uz som 2x spala cez den

bambina18
28. máj 2013

@ganesh ved to, je to ozaj dost penazi, ktore mozes inak vyuzit. A na pouceni o EPI si bola?

janka_k
28. máj 2013

@azmuk ake keby si mna videla, tak si myslis ze som aprilovka, alebo majovka, podla mojho mega brucha

janka_k
28. máj 2013

@ganesh ak si u svojho ajna poradni, ja by som do toho sla, neviem ja mam furt taky pocit ze clovek nikdy nevie v nemocniciach, ale tak je to na tebe

azmuk
28. máj 2013

@janka_k bude to chlap! tvoj syn, ked je brusko take velke🙂 Inak kazda mame svoj high and low. Ja vcera, ty dnes 😉 Ach tie vykyvy 😉

azmuk
28. máj 2013

@ganesh ja k mojmu chodim cele tehotenstvo, takze ma pozna a ja mu doverujem. preto chcem unho rodit. nikoho ineho v ruzinove nepoznam 😉

janka_k
28. máj 2013

@azmuk no to ano, chlapisko velky uz teraz, a navyse vela vody, takze preto ho mam take mega, vcera mi to znovu na ultrazvuku povedali

azmuk
28. máj 2013

@janka_k vela vody? to aj take je? lepsie viac vody ako menej 😉 Moj ma stale stikutku. Sa vela nahltal tej vody 🙂

ganesh
28. máj 2013

@bambina18 bola akurat dnes...aj to som nechcela,ale povedal nech idem a potom aspon budem mat moznost vyberu. ze keby nebolo poucenie,nepichnu ju aj keby som tam bola dva dni v bolestiach.
@janka_k vsak prave... a on ma uz pozna. ja som robila v nemocke a viem ake priepasti su medzi odbornostou a zrucnostou lekarov...

ganesh
28. máj 2013

@azmuk aj ja poznam.v ruzinove len toho svojho a skutocne je velmi dobry...dokonca aj moja zenska cast sirokej rodiny chodi k nemu a tiez unho aj rodili. snad ked sa rozhodnem ,este nebude neskoro a neodmietne ma 🙂

janka_k
28. máj 2013

@azmuk no ale vela nie je dobre tiez, dnes som prave citala co vsetko moze babatku byt ☹