Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros je to asi jedno, ci biele alebo cervene, sak hrozno ako hrozno, len mne ta biela naposledy ked som ju mala nechutila. mala divnu pachut, tak potom uz som kupovala len cervenu, len nevidela som nikde male flasky, to by bolo asi vyhodnejsie, kedze to je stava do chladnicky a liter za ked to by bolo prilis vela kalorii
Ako sa vola ta psychvec, ze napr niekoho necakane operuju,amputuju mu koncatinu a on si ju citi? ja to mam s bruskom,stale citim samkove kopance 🙂minule ma to tak prekvapilo,ze som si naozaj myslela,ze mi tam jedno babo nechali 🙂
@willy_wonka nahodou to vyzera chutne, takze dobru chut 🙂 tak super zotavenie, tak sa toho uz tak nebojim 🙂
@willy_wonka to asi citis tie stahy maternice podla mna, ci myslis ze to je cisto psychicke? lebo tie stahy to moze trvat aj dlhsie
@willy_wonka vola sa to fantomove bolesti 🙂
baby ja uz som jak taky slon, aj sa tak citim a totalne uz bez energie, uz vobec nic nevladzem
@slavka_a_maros fialove tricko 🙂 ty si tam este bola?
takze dnesna poradna dopadla asi tak,ze som vyfasovala tbl na znizenie tlaku, musim si merat a zapisovat tlak a ked sa to nezlepsi sup do nemocky ☹
inak som zamknuta a nevyzera to na predcasny porod. takze bud pojdeme na termin alebo este budeme aj prenasat 😒
@katuska54 no jasne 😉 som bola posledna u Dubcakovej (taky tlstoch v pasikavom tricku/satach). Som ta videla, ale nebola som si ista 🙂 no ale si ma nepotesila, takto vymyslas s tlakom 😒 a nebolo to len jednorazove? Mala si aj predtym? Tak vela oddychuj a nestresuj sa moc!
@janka_k presne si opisala moje pocity 😖 na jednej strane sa nudim, na druhej nevladzem ani vstat z gauca...
@slavka_a_maros jee to si bola ty? a bola si este s jednou kockou? co si sa mi neprihovorila?
ja som mala cele tehu nizky tlak a iba raz som mala vysoky ked som bola na poslednej poradni u svojej gyn. no a teraz znova vysoky..ked so dr povedala,ze mam hrozne opuchnute ruky a nohy tak mi zmeral tlak a sup 180/90...
kedy ides zase na poradnu? ja idem v utorok na monitor a potom na poradnu.len som zabudla,kde sa robi ten monitor
@willy_wonka no ako dobre si dopadla 🙂...ja sa doteraz nemôžem pozrieť na platok bravčového 🙂)
@katuska54 mna v nedelu rano prijali s hypertenziou(tak to mam v lekarskej sprave) :D
@willy_wonka to si mala zo stresu? ako sa citis? a co Samko? je z neho velky papkac?
brala si si do porodnice aj ten sobasny list?
@katuska54 si sa tam bavila s nejakou babou a nebola som si ista 😉 idem tiez v utorok, dubcakova povedala, ze sa vidime aj o tyzden, ze na porod to nevidi... Ten monitor sa robi na poschodi vzadu a vraj treba zaklopat (ja som tam nebola, len som pocula). Na ten tlak si davaj teda pozor, to je nebezpecne ☹ poctivo meraj
takze dnes mi urcili datum planovanej sekcie - v pondelok 3.6. (Trencin). Drzte palce
@slavka_a_maros to bola nejaka kocka tiez z MK 😉 sa mi prihovorila 🙂 ze ma spoznala z foto. inak teba by som nepoznala podla foto. 🙂 tak v utorok sa vidime 😉 aj mne povedal,ze to nevidi na porod..ale ty mas skor termin ako ja. viem ze je to na 1 poschodi ale zabudla som cislo dveri. uz mam nachystany tlakomer,tbl aj papier a pero 😉
ahojte,tak termin v pondelok a stale nic,pred 2 tyzdnami v nemocnici pre zle prietoky otvorena na spicku palca a teraz len sem tam rano bolesti ako pred menstruaciou asi este budeme prenasat a na druhu stredu do nemocnice a vyvolavacka ale tak kazdy den cakam a nic
@katuska54 vidime 🙂 teda dufam, ze dovtedy porodim, ale ak nie, tak vidime 😉 no na fotke mam krasnych 20 rokov a par kil menej, ale psssst 😀 mozno dam nejaku aktualnejsiu. Snad sa ti ten tlak znormalizuje
@lenka1989 no tak dohovor babatku, ze ako je super vonku pri mamine a mozno si svihne 😉
@katuska54 urcite ano..po epi to kleslo :D samko spi, nejak dlho, uz od 11tej, nudim sa ☹ ale chzdatko ma tu alergiu na plienky a troska mu hnisa ocko, zevraj z plodovej vody, ked tam zmurkal :-/v noci mi zacal,mrnkat, tak reku,ze ho idem prebalit a mala som to live, rozopla som plenu a spustil,prd,prd,kak,kak...cik,kak...🙂 katka,preco si regstrovana cez cz konika? ved nie si 100% :D
@katuska54 a ano,brala som aj sobasny, ale nechceli hi,stacilo,ked som tete z matriky dala datum sobasa. zajtra bude hotovy samkov rodny list 🙂
zase som citala o mojom sucasnom probleme - vela plodovej vody - hranicna polyhydramnion, zas tam je vselico co z toho moze byt, asi ma porazi, hodim ten pc uz z okna, ale aspon mam vysvetlenie pre to moje mega brucho. len sa bojim aby bol maly v poriadku ☹ ☹
@willy_wonka a uz ti brusko tak splaslo ze chyba?
Ahoj Miška,som rada,že už ste doma, uživajte si rodinkovanie aj s tatinom 🙂

@grelu ahoj 🙂 ale iba sekciarky🙂 ostatne mali tortelliny :D