Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica pohodicka,zajtra mas-mate svoj velky den 😉 ................ ja dnes na poradni asi tak,ze vsetko ok,aj tlak,aj moc,aj pasy,aj prietoky,aj placenta,otvorena som ostala na jeden prst a maly kp a bolo vidiet,ze ma pupocnu snuru pred tvarickou a sijkou,takze sama doki povedala,ze nie je to dobre vidiet,ale moze ju mat okolo krku omotanu...takze som dostala papier a zajtra rano na interne... a dalsia poradna 4.6 a naplanuje mi sekciu okolo 10.6,ked si to maly skor nerozmysli...
@kavaapalma ja idem prvykrat do poradne 4.6. na antolsku, ty ku komu chodis? co robia na takej prvej poradni?
@lulutsija ja som opacny koniec republiky 😀
a ostavam normalne u svojej gyngy,lebo ona bude aj pri porode,takze klasika,natocili mi pasy,moc,tlak,kukla krcok,prietoky,placentu... kludne sa pytaj,ak nieco potrebujes vediet...
Hello hello babiky! Dnes som sa pobehovala po Eurovei a Auparku. Priznajte sa, ktora ste tam boli. Mala som pocit, ze je tam sama junovka 🙂 🙂 🙂 /ked som kukala tie bruska/ Co je inak nove?
@delica nemohla som ta dnes vidiet v Auparku? matne si spominam na tvoju fotku, jedna baba vyzerala podobne 😉
@kavaapalma jaaaj, ja ze budes na antolskej, neviem, preco som si to myslela 🙂 ja mam termin az 29.6., ale moj doktor mi povedal, ze to bude zrejme skor, no uvidime co povie porodnik...tak neviem, co mam cakat vies, lebo az v 37tt idem na kontrolu, naposledy som bola v 33tt, tak sa mi to zda dost dlho, ani neviem aky je maly velky, ale brusko mam dost velke...hlavne, ze uz mam skoro vsetko zbalene do nemocky a este neviem nic 🙂 mudrejsia budem az buduci tyzden ...
@delica myslime na teba,tak hadam este sem dnes dojdes podat nejake info. Aj @willy_wonka mala den predtym take vselijake zmiesane pocity a vsetko super.
baby kolke z vas maju zazmluvneho porodnika? ja som po dnesnej poradni zacala o tom uvazovat...
@azmuk ja som sice nebola, ale asi idem 🙂 mozno to pomoze s otvaranim 😉 tiez mam pocit, ze vsade sama junovka
@delica tanicka, nadstandart je obsadeny :-/
@willy_wonka a na normalnej izbe sa moc tlacite? Ste po 2 alebo 3? Dakujem
@slavka_a_maros od jedneho konca na druhy smer WC jak som pendlovala dnes ja, a zarucene sa zacnes otvarat 😀
@bambina18 bola akurat dnes...aj to som nechcela,ale povedal nech idem a potom aspon budem mat moznost vyberu. ze keby nebolo poucenie,nepichnu ju aj keby som tam bola dva dni v bolestiach.
@janka_k vsak prave... a on ma uz pozna. ja som robila v nemocke a viem ake priepasti su medzi odbornostou a zrucnostou lekarov...

@erikasofiina ahoj, ja som mala v 33tt CS 0, a teraz vobec neviem ako na tom som, lebo idem do nemocky do poradne az buduci tyzden (37tt), teraz som v 36tt a brusko mam velke uz 103 cm...