icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
28. máj 2013

@janka_k odsaju to pocas sekcie, nevypusta sa to von. So spodkom mi nikto uz nic robit nebude.

kavaapalma
28. máj 2013

@janka_k uz som to pisala ...

janka_k
28. máj 2013

@delica super dakujem, a neboj sa, Kristinka pisala ze pocas sekcie bola sranda 🙂

kavaapalma
28. máj 2013

@janka_k @willy_wonka je dobra bitanga 😉

delica
28. máj 2013

@kavaapalma dakujem janulka 🙂 ja viem, ze to bude OK, ale dnes som tusim prvy den nejak smutna, neviem, ci ma ta anesteziologicka tak vynervovala alebo co, alebo ci to ten stres celkovo.
@katuska54 podla mna teraz uz to mas aj z nervov :-/ stres a nervy vedia narobit peknu šarapatu

delica
28. máj 2013

No sranda...dnes som dosla na porodnicu a kazali mi lahnut si na monitor a potom PA kričí na takého zriadenca, tak ako tetuška na trhu, máme tu pre vás placentýýýý :D mi to došlo ako čerstvé vajciááááááá. Došlo mi to take drsno - smiešne.

kavaapalma
28. máj 2013

@delica zrejme to mas z tej sprostej kozy arolekarky,jaj nadavat jej do koz,ved to je pre nu lichotka,kozicka je ovela milsia ako ona... To sa jednoducho nerobi,ona tam je od toho,aby ti vystavila ten papier a hotovo,co ju co ma zaujimat dovod. To keby tam bola namiesto teba taka Durianova,aj na tu by sa tak osopila? A este tesne na maminku pred porodom,co je aj dost citliva,aj ma kadejake zmiesane pocity,to sa proste nerobi. Ej ale poniektorym doktorom ten ozaj ludsky pristup velmi chyba,aj to by ich mali v skole ucit.

wewuska26
28. máj 2013

@katuska54 moja, ja mám od začiatku problémy s tlakom, počas celého tehu som bola pod dohľadom internistu.....a podľa mňa máš už vysoký ten tlak....ja mám tiež stále merať a pokiaľ buděš mať 3 merania po sebe vyšší ako 140/90, tak na tvojom mieste by som neriskovala a išla radšej do nemocnice.....hlavne si ho meraj často a nečakaj ak bude stále vyšší...urob ako myslíš to len moja rada 🙂 ja tiež mávam okolo 140/90, ale ako náhle by bol vyšší viackrát po sebe, mám ísť hneď do nemocnice

katuska54
28. máj 2013

@wewuska26 ja si mam merat dva dni a ked bude taky vysoky mam hned prist. je jasne,ze ked povedia lezat do nemocky tak nebudem namietat. je to pre moje dobro a pre malinku.
od rana mat zacat brat tbl tak som zvedava....

delica
28. máj 2013

@kavaapalma diky. no ked som tam prisla, boli tam asi tri tehotne a dvaja netehotni, tak mozno to ju rozladilo, neviem. Ale tak ma to nastvalo ma to, aj som bola z toho smutná.

wewuska26
28. máj 2013

@katuska54 hovorím, nechcem ťa stresovať, ale určite si to stále sleduj, hlavne aby si neublížila takto na konci sebe aj malinkej 🙂....tak držím palce nech klesne 🙂

azmuk
28. máj 2013

@kavaapalma bitanga🙂 super, davno som nepocula🙂ja som od Mi 😉

katuska54
28. máj 2013

@wewuska26 meriam a zapisujem 🙂 dufam,ze uz rano bude normal 😉
a kolko x za den merias ty?

azmuk
28. máj 2013

@delica fuuuj🙂 biologicky odpad 😉

janka_k
28. máj 2013

@kavaapalma a co je bitanga? ja to slovo asi nepoznam 🙂

janka_k
28. máj 2013

@willy_wonka Kristinka skumala som zlozenie na Huggieskach ktore mam ja nachystane a ziadne som nenasla, len ze su vnutro je z organickej bavlny, nic viac som sa tam nedopatrala, a su vyrobene v UK (co teda ja som si vsimala, lebo pampersky na slovenskom trhu su vyrabane v PL a to som nechcela) ale tak ked nepisu tak snad ziadne aloe a podobne tam nie je. a uz to sa to malemu trochu zahojilo? a v nemocke vam davaju akej znacky plienky?

kavaapalma
28. máj 2013

@janka_k betarka - bitanga 😉

@azmuk to ma tak spontanne napadlo. A to som netusila,ze si z rovnakeho kraja.

bebuska1
28. máj 2013

@katuska54 Kati,ja som už písala ganesh-tiež mi namerali 150/90 a ked som bola o týždeň,tak iná sestra mi tiež namerali vysoký,ale sa má pýtala,či som bežala...No ale my sme práve vtedy prišli,tak má nechala asi 5min sedieť a znovu zmerala a mala som130/80.Tak aj doma ked si budeš merať cca5 min seď v úplnom kľude a tak si zmeraj.Aj ja to tak robím.Stačí že sa chvíľu hybem a hneď je vyšší.Merajú si 3x denne.Mne po nasadení liekov podvečer vyskocil,tak som si dala magnezko

azmuk
28. máj 2013

@kavaapalma hej, zemplin moj rodny je kraj 🙂milujem ho! 😎 ale uz 10 rokov zijem v BA, aj muza mam z BA. 😉

wewuska26
28. máj 2013

@katuska54 ja teraz meriam tak 5x za deň, ale ja mám momentálne stále tak do 140/90....ak by som mala vyšší, tak si meriam cca po 15 min. 3x po sebe a teda sedím v kľude, ak by po tých troch meraniach neklesol zmeriam ešte tak po pol hodinke, ak by bol stále vysoký tak idem do nemocky.....hlavne ak máš vyšší, meraj viackrát po sebe a keď meriaš seď v kľude a nepozeraj na tie čísla...až na výsledok 🙂

bebuska1
28. máj 2013

@katuska54 a teraz je to už ok.Ten spodný máš vysoký.Sorry,píšem ako prasa...z telefónu...

katuska54
28. máj 2013

@bebuska1 no uvidim zajtra aky bude ten tlak.

katuska54
28. máj 2013

@wewuska26 dik budem merat castejsie..este zmeram okolo osmej- deviatej 🙂

kavaapalma
28. máj 2013

@katuska54 drzim palce,nech pekne klesne na fajn hodnotu a nemusis do nemocky...
no ja idem do perin,som daka unavena a vonku zase prsi a rano skoro vstavam na to interne... tak zatial... 😵

hobit
28. máj 2013

caute, nerodim, len som na vas dnes vobec nemala cas 🙂 idem vas docitat
@delica tebe zajtra straaaasne drzim palce 😉

willy_wonka
28. máj 2013

@delica draha moja, silno mocne budem na teba mysliet :-*

delica
28. máj 2013

@willy_wonka ked uz budem lezat vedla na izbe, prídi 🙂

ganesh
28. máj 2013

@bebuska1
@katuska54
baby ja som kukala do knizky a skoro cele tehu mam okolo 140/90 ... a nic so mnou nerobia. Len som si ho asi do polovice tehu merala doma 3x za den a vzdy som mala normalny tlak....takze asi si ho tiez zacnem opat merat,nech do dalsej poradne mam nejake hodnoty...

hobit
28. máj 2013

@willy_wonka to je individulane, ja som pouziaval pri Tobinovi pampersky a nikdy sme problem nemali...na tie utierky davam pozor aj ja, v Brendone maju slusny vyber takych akoze "eko"
@misza1 super, ze vas pustili, drzim palce, aby uz zltacka len odchadzala 😉

slavka_a_maros
28. máj 2013

@delica zelam co najkludnejsiu noc, aby si nabrala vela sil a zajtra budem drzat palce 😉