Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Jaaaaaj, uz neviem co so sebou 😠 aj vy sa bojite niekam chodit same? Ja mam stale hrozu z toho, ze mi niekde v obchode praskne voda... Tak len trcim doma 😒
dnesna poradna za mnou... mala ma uz dost nizko hlavicku, uz ma nou aj dost tlaci. sekcia bude zhruba za 2-3 tyzdne 🙂 takze o chvilu koniec tehu. placenta uz dozrieva a plodovej vody stale menej. uvidime, mozna sa to zmeni este na dalsej poradni 8.7. ale tie prietoky sa jej vobec nepacia, stale musi mala na nich vystrajat a vykopavat tou malou nozickou 🙂
@delica blahozelam, prajem skore zotavenie a veela mliecka. nech sa dari🙂 uz vam zacinam zavidiet, uz chcem aj ja mat svoju bambulku pri sebe 🙂
@milionova151 ahoj, a preco mas naplanovanu sekciu, mas nejaky problem? ja som zvedava, co mi povedia buduci tyzden na poradni....
@hobit no to ano, čo iné mi ostáva 😉 len nech sa toho zbavím radšej 😖
@lulutsija mam operovanu chrbticu, normalny porod by bol riskantny pre mna..
@slavka_a_maros ja som dnes bola prvykrat cely den doma. Otras! 😒 Zajtra musim nieco vymysliet. Dufam, ze pojdem kocikovat neter. Nech neprsi!!! 😠
@milionova151 jaaj, jasnacka...verim, ze vsetko dobre dopadne a kam ides rodit?
@slavka_a_maros no z toho mam stres najvacsi z tej vody, potom sme to tu raz davno rozoberali ze to nie je ako vo filme a co ukazal cas? 🙂 ze babam vacsinou odtiekla voda. a pritom sme si tu predtym pisali ze skor zacnu kontrakcie u viac rodiciek 🙂 🙂 ja este chodim obcas niekam, ale z tej vody mam stres tiez a posledne dva tyzdne uz asi nepojdem, aj tak uz je energia na minime
@delica @willy_wonka baby uz ste sa stretli, ci az zajtra ked bude Tanicka viac v pohode? Tani a ako ide zotavovanie a kojenie? ja som dnes na nervy, doktor uz nehovoril to co minule o tom cisarskom, tak este vlastne neviem co ma caka, asi dopadnem ako Kristinka a vyskusam si vsetky moznosti, aj ked dufam,ze nie.
@skatarina Môžem s aspýtať, či sa ťa nepýtal, či s anedohodnete a nebude vyvolávať?
To video je prekrasne!
@skatarina ahoj, dopadlo to celkom fajn ale tam bol mega choas a plno ludi..ale v podstate na to ze to tam bolo narvate som celkom rychlo vybavena bola..na to ze som na ctg 45 minut lezala 🙂 no a povedal, ze sa otvaram pomaly ..a tak 🙂 poradna dopadla v podstate dobre 🙂 som spokojna.. bola sranda :D s tebou to ako vyzera uz si sa zacala otvarat? 🙂 co ti povedali?
Dobré ráno baby tak mi uz ideme rodit,dnes rano som mala krv na vlozke...tak drzte palce 🙂
@erikasofiina drzime! A tesime sa na babatko 😉

@kavaapalma ja viem, ze si chcela, ale hlavne je aby bol krpec ok...
@bombulka200 no ble, nejako to vydrz
@dulkagabulka ahoj, mam sa fajn, uz sa tesim, aj Lenka sa tesi, vsetko pripravene, vybavene, este podpisy na plane, ktory uz je schvaleny a mozeme ist na vec...mysli na mna 😉