icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hexina
30. máj 2013

@skatarina hehe neboj zvladnes vsetko..kolko ludi co vsetko muselo zvladnut 🙂 ani sa nenazdame a tie nase deticky co su teraz v bruskach pojdu do skol :D

hexina
30. máj 2013

@lulutsija ja asi ho zacnem pit ked som ho uz kupila.. 🙂 ved uz by to nemalo nejak uskodit 🙂 a neverim, ze to nejak vyrazne nieco zrychly..ale vraj bylinky maju svoje caro tak mozno mi to pomoze 🙂

hexina
30. máj 2013

@valerko2004 ano v lekarni sa da kupit..ale maju aj take v sackoch...tie asi nie su take dobre..som videla sa to volalo ostruzina a koreni, .ale ja mam sypany je to taky zeleny obal krabica a na nom tak velakrat napisane ze bylinky 🙂..a stoji okolo jednehoeura 🙂

valerko2004
30. máj 2013

@hexina dakujem

skatarina
30. máj 2013

@hexina ved hej,ale ja som na deti sama. Muz robi vonku,chodi domov raz za tri tyzdne....ale da sa to.

hexina
30. máj 2013

@skatarina fuha tak to mas dost narocne..ale hadam ti niekto pomoze z rodiny ... 🙂 ale tak ty uz si asi naucena..ja cakam prve pre mna to bude uplne nieco nove 🙂)

skatarina
30. máj 2013

@hexina no rodinu mame tiez daleko.Ja som z PP a rodina je tam.Ale mam super susedky co mi pomozu s detmi.Niekedy ich nemam doma ani jednu 😉 😀

hexina
30. máj 2013

@skatarina no teda...tak to si mala na zaciatku tazke..ale tak teraz uz jedno navyse to das 🙂) hehe..uz aj najstarsia sa mozno bude vediet trosku postarat..ako o babiku 🙂)
inac mam pocit, ze mi odchadza zatka..som mala vecer po vysetreni taky hnedy hlien aj dnes mam to iste...ty si nemala take? 🙂

skatarina
30. máj 2013

@hexina joooj najstarsia mi dost pomaha,ona je take kludne ,zodpovedne dieta 😉 .Ked je doma ona,tak sa Karin od nej nepohne a ja mam klud 😀
Teraz mi zatka este neodchadza,ale pri druhej mi odchadzala postupne...Je to mozne ,ze po vysetreni sa trochu cosi pohlo.Kedy mas termin?

hexina
30. máj 2013

@skatarina no vidis tak starsia ti pomoze..🙂
ja mam termin 22. juna...tak neviem...som zvedava kedy to pride 🙂

erikasofiina
30. máj 2013

Ahojte baby 🙂 podavam hlasenie Stanko sa narodil dnes rano o 10:05 vaha 3015g a 49cm

elienocka
30. máj 2013

@erikasofiina gratulujem k stankovi.mala si lahky porod alebo ta trapili?

skatarina
30. máj 2013

@hexina no ved uvidime 😉

bebuska1
30. máj 2013

@erikasofiina gratulujem!!!!Pekné miery-také ideálne,nie? 😉

misza1
30. máj 2013

🙂 prave jsem se presvedcila ze nocni mura muze prijit i po probuzeni😀
Osky zaspal, tak jsem si sla taky dachnout, po cca hodince a pul jsem se vzbudila, slunicko porad spinka... najednou nekdo zvoni a tam hadejte kdo? svokra!!!, zas a opet 🙄 prisel necekan nezvan, chaloupku otocil a me tim probudil😀

susannah
30. máj 2013

Ja sa tiez pripravujem na porod: od 35 tt som pila caj z malinika, ale kedze je aj na maknutie krcka a ulahcuje otvaranie, tak som v pondelok prestala, lebo minuly tyzden na poradni som bola uplne "zamknuta" a v pondelok bol krcok prec a otvorena na dva prsty 😀 okrem toho tiez uzivam 2CL mleteho lanu denne (zaliaty teplou vodou, tak pusta viac slizu) a tiez cvicim s Epinom. Okrem toho aj homeopatika k porodu - jedny by sa mali brat 2 tyzdne pred terminom (dufam, ze dovtedy neporodim 😉 , takze tie este len cakaju a dalsie priamo na uzivanie pocas prvej doby porodnej. Chcela by som prirodzeny porod bez pouzitia farmakotik, tak dufam, ze takato priprava bude stacit a pomoze 😉

silsil
30. máj 2013

@misza1 miška, ale aspoň že ťa humor neopúšťa : )) inak ja si neviem predstaviť že by došla svokra /prip.hocikto iny/ na navštevu takto skoro neohlasene..to je dosť drze podla mna..ale rodina je rodina, vsak? 😝

silsil
30. máj 2013

@susannah tak vidím, že u teba ten čajík zaberá 🙂 ja som sa inak pýtala na ten čaj či ho môžem brať aj keď už som trošku otvorená..ale že môžem..že to hlavne ten porod uľahčuje..tak uvidíííme :P

zuzka444
30. máj 2013

babulky mam taku otazku trosku od veci ze do coho namocite babatku nozicky ked chcete spravit otalcky do pamatnej knizky?

leus10
30. máj 2013

@misza1 tusim mi uslo kedy si porodila tak dodatocne gratulujem a prajem vela zdravia .
@erikasofiina gratulujem a obom vela,zdravia a mliecka

bebuska1
30. máj 2013

@misza1 Miška,ja som dnes mala to isté.Niekto zvoní,kým som sa vytrepala z gauču a otvorila,tak to trvalo a skoro som zinfarktovala. Tam svokrovci.Manžel nebol doma,pýtam sa,či mu volali,že nie.......a to im asi pred týždňom vysvetľoval,že sa to nerobí.Že keď chcú prísť,nech sa ohlásia.Tak ma to vytočilo a to je ešte malinká v brušku...Som hovorila manželovi,že keď už bude malinká na svete,nech ju skúsia raz takto zobudiť, alebo sa sem dotrepať v čase kojenia a spinkania - môžu potom sami sedieť v obývačke 😠

bebuska1
30. máj 2013

@zuzka444 hm,tak nad tým som neuvažovala,ja sa chystám urobiť sadrový odliatok - nožičku otlačím do slaného cesta a vlejem potom sadru.Ale tento otlačok - podľa mňa tie farby na tvár,čo kúpiš v hračkárstve by mali byť ok. Ale radšej to treba preveriť 😉

susannah
30. máj 2013

@silsil no, zjavne zabera 😉 prestala som preto, aby sme vydrzali do 38tt, ktory zacneme zajtra. Musim sa na to opytat doktorky, rada by som ho pila nadalej. Urcite ma nieco do seba a pomoze pri porode 😉

zuzka444
30. máj 2013

@bebuska1 no.aj ja si chcem spravit sadrovy otlacok ale original.na to co predavaju sa mi.vidi aj s ramikom.videla som to v obchode.ale co mam pamatnu knihu tak je tam na to miesto a nech to ma mala.cele.zaplnene aj s tym otlackom noziniek.skusim sa spytat na te farby na tvar teda.uvidim 🙂

bebuska1
30. máj 2013

@zuzka444 ano,tie s rámikom som aj ja videla.Len ja chcem iba takú plochú a tieto sa mi zdajú niektoré predražené.A tú pamätnú knihu si kde kúpila?To som ešte nevidela.To je niečo ako denník bábätka?Inak na nete som čítala,že niektoré maminy použili klasické vodové farby...

janka_k
30. máj 2013

@misza1 tak zvonenie by si mohla odpustit, ale asi nevolala. mozno chce uz kocikovat 🙂 a ako sa dari s Oskym, v noci dobre spinka?

zuzka444
30. máj 2013

@bebuska1 to sme dostali od mojej sestry 🙂...inak.velmi pekna a kupis ju bars kde v knihkupectve a neni su ani drahe 🙂...do 15 eur kupis kazdu jednu.hej to je ako dennik babatka ;).hej je to predrazene v predeti.sk to maju ale za 20 eur som to.videla ked bola v predajni.

wewuska26
30. máj 2013

@erikasofiina gratulujem, prajem veľa zdravíčka obom 🙂

pavuciatko
30. máj 2013

@erikasofiina jeeeej blahozelam. Prajem vam vela zdravicka a krasny spolocny zivot 🙂

pavuciatko
30. máj 2013

@misza1
@bebuska1 no baby, tak to si potom predstavte, ake to je uzasne,ked byvame so svokrou v jednom dome. To nie ze pride raz za den, ale x-krat a ked sa narodi malinka, tak ma asi rovno poraziiii.