Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@valerko2004 ano v lekarni sa da kupit..ale maju aj take v sackoch...tie asi nie su take dobre..som videla sa to volalo ostruzina a koreni, .ale ja mam sypany je to taky zeleny obal krabica a na nom tak velakrat napisane ze bylinky 🙂..a stoji okolo jednehoeura 🙂
@hexina dakujem
@skatarina no teda...tak to si mala na zaciatku tazke..ale tak teraz uz jedno navyse to das 🙂) hehe..uz aj najstarsia sa mozno bude vediet trosku postarat..ako o babiku 🙂)
inac mam pocit, ze mi odchadza zatka..som mala vecer po vysetreni taky hnedy hlien aj dnes mam to iste...ty si nemala take? 🙂
Ahojte baby 🙂 podavam hlasenie Stanko sa narodil dnes rano o 10:05 vaha 3015g a 49cm
@erikasofiina gratulujem k stankovi.mala si lahky porod alebo ta trapili?
@erikasofiina gratulujem!!!!Pekné miery-také ideálne,nie? 😉
🙂 prave jsem se presvedcila ze nocni mura muze prijit i po probuzeni😀
Osky zaspal, tak jsem si sla taky dachnout, po cca hodince a pul jsem se vzbudila, slunicko porad spinka... najednou nekdo zvoni a tam hadejte kdo? svokra!!!, zas a opet 🙄 prisel necekan nezvan, chaloupku otocil a me tim probudil😀
Ja sa tiez pripravujem na porod: od 35 tt som pila caj z malinika, ale kedze je aj na maknutie krcka a ulahcuje otvaranie, tak som v pondelok prestala, lebo minuly tyzden na poradni som bola uplne "zamknuta" a v pondelok bol krcok prec a otvorena na dva prsty 😀 okrem toho tiez uzivam 2CL mleteho lanu denne (zaliaty teplou vodou, tak pusta viac slizu) a tiez cvicim s Epinom. Okrem toho aj homeopatika k porodu - jedny by sa mali brat 2 tyzdne pred terminom (dufam, ze dovtedy neporodim 😉 , takze tie este len cakaju a dalsie priamo na uzivanie pocas prvej doby porodnej. Chcela by som prirodzeny porod bez pouzitia farmakotik, tak dufam, ze takato priprava bude stacit a pomoze 😉
babulky mam taku otazku trosku od veci ze do coho namocite babatku nozicky ked chcete spravit otalcky do pamatnej knizky?
@misza1 tusim mi uslo kedy si porodila tak dodatocne gratulujem a prajem vela zdravia .
@erikasofiina gratulujem a obom vela,zdravia a mliecka
@misza1 Miška,ja som dnes mala to isté.Niekto zvoní,kým som sa vytrepala z gauču a otvorila,tak to trvalo a skoro som zinfarktovala. Tam svokrovci.Manžel nebol doma,pýtam sa,či mu volali,že nie.......a to im asi pred týždňom vysvetľoval,že sa to nerobí.Že keď chcú prísť,nech sa ohlásia.Tak ma to vytočilo a to je ešte malinká v brušku...Som hovorila manželovi,že keď už bude malinká na svete,nech ju skúsia raz takto zobudiť, alebo sa sem dotrepať v čase kojenia a spinkania - môžu potom sami sedieť v obývačke 😠
@bebuska1 no.aj ja si chcem spravit sadrovy otlacok ale original.na to co predavaju sa mi.vidi aj s ramikom.videla som to v obchode.ale co mam pamatnu knihu tak je tam na to miesto a nech to ma mala.cele.zaplnene aj s tym otlackom noziniek.skusim sa spytat na te farby na tvar teda.uvidim 🙂
@erikasofiina gratulujem, prajem veľa zdravíčka obom 🙂
@erikasofiina jeeeej blahozelam. Prajem vam vela zdravicka a krasny spolocny zivot 🙂

@skatarina hehe neboj zvladnes vsetko..kolko ludi co vsetko muselo zvladnut 🙂 ani sa nenazdame a tie nase deticky co su teraz v bruskach pojdu do skol :D