Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k to by bol super porod 🙂 budem drzat palce! Nemusi mat 4kg, neboj 😉
@slavka_a_maros
@katuska54
a vy obe 39tt uz a hobit tusim tiez, ma tu nechate samu, a nikto mi neporadi ci to co citim su uz kontrakcie alebo nie 🙂 🙂 🙂
@slavka_a_maros no to dufam 🙂
volala som dr koli tomu mojmu tlaku a ked sa neznizi idem na gyn. pohotovost ☹
@katuska54 drzim silno, tak mozno tbl navyse pomoze, mne tiez zvysili davky kvoli peceni a potom nastastie mi nehrozila nemocka, lebo tiez uz som mala obavy ze co tam vlastne budem, asi by ma porazilo
hej neviem tie detaily o tych porodoch, sak to moze byt x milion moznosti preco tak a preco tak, tak drzim palce nech teda vydrzite do terminu, ja mam tiez narodky ked ma moja stara mama narodky 🙂 a to som sa teda presne na termin narodila (a nikto ma ocividne neocakaval, lebo sak vtedy sa chodilo do nemocnice uz skor podla mna ) 🙂 🙂
@katuska54 drzte sa a radsej zbytocne neriskuj ☹
Ale tato diskusia ma pobavila https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/vas-nazor-na-stravovanie-tehotnych-v-mc-donalde/
@slavka_a_maros hej, to som i presne vsimla 😀
@willy_wonka to je krasnucka fotocka 🙂
@willy_wonka a ako sa citis, uz si viacmenej fit, ci este sa zotavujes?
@janka_k ahoj janka,citim sa dobre, az na tie krize,cez den to je este v poriadku, ale v noci sa nedokazem ani postavit:-/ a trocha ma zacalo trapit kojenie :/ a tu mame co nove?
@willy_wonka myslitel po maminke 😀
@willy_wonka krasne babatko 🙂
@willy_wonka no toto je budúci lamac ženských srdc !

@katuska54 ved aj my coskoro prestaneme prispievat 😉