icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
31. máj 2013

@katuska54 ved aj my coskoro prestaneme prispievat 😉

slavka_a_maros
31. máj 2013

@janka_k to by bol super porod 🙂 budem drzat palce! Nemusi mat 4kg, neboj 😉

janka_k
31. máj 2013

@slavka_a_maros
@katuska54
a vy obe 39tt uz a hobit tusim tiez, ma tu nechate samu, a nikto mi neporadi ci to co citim su uz kontrakcie alebo nie 🙂 🙂 🙂

silsil
31. máj 2013

@janka_k aháá..no ďalší chlapček do partie 😝 takže stále uvažujete nad menami? my tomu nášmu hovoríme hneď menom od kedy sme jeho pipíka videli 🙂

janka_k
31. máj 2013

@silsil tak my mame taku prezyvku ako mu vravime od zaciatku, ale meno nemame, manzel si to nechava na poslednu chvilu to prikyvnutie, aby mu do toho nemohla cela rodina rozpravat a prehovarat ho na ine.
a ano tych chlapcov tu je tusim viac sa mi zda 🙂

katuska54
31. máj 2013

@janka_k to by bolo super keby bola na termin 😉 mala by narodeniny ako moja mamina..takze by babka dostala krasny darcek 😀
nasa Barborka ma 3070g a dlzku neviem,tak dufam,ze to bude maly cervicdk aby som ju vedela vytlacit.
stikutkujeme 😀

katuska54
31. máj 2013

@slavka_a_maros no to dufam 🙂

katuska54
31. máj 2013

volala som dr koli tomu mojmu tlaku a ked sa neznizi idem na gyn. pohotovost ☹

silsil
31. máj 2013

@katuska54 uf :/ stale ho mas vysoky?

janka_k
31. máj 2013

@katuska54 jaj katuska drzim palce, a co s tebou budu robit v nemocke, ci budu chciet urychlit porod? inac vysoky tlak byva aj dovodom na cisarsky, neviem za akych podmienok a detailov, ale mam kamosku co tak mala kvoli tlaku.

katuska54
31. máj 2013

@silsil stale ma to trapy ☹

katuska54
31. máj 2013

@janka_k to neviem co by so mnou robili...ja myslim,ze mi iba dvihnu davku tbl z jednej na dve.
ja som pocula,ze aj ked je tlak vysoky ze sa rodi normalne. ale tiez to zavisi od viacerych veci..no uvidime.
snazim sa ten tlak hnusny zrazid dolu,tak drz palce 😉

silsil
31. máj 2013

@katuska54 ved potom je fakt lepsie ked budes v nemocke, pod kontrolou..hlavne nech je babo ok, a aj ty samozrejme..držte sa a daj info potom

lulutsija
31. máj 2013

@silsil @janka_k aj my cakame chlapceka... 🙂 vcera som si kupila konecne ten malinovy caj, tak idem vyskusat, dufam, ze mi bude chutit 🙂

janka_k
31. máj 2013

@katuska54 drzim silno, tak mozno tbl navyse pomoze, mne tiez zvysili davky kvoli peceni a potom nastastie mi nehrozila nemocka, lebo tiez uz som mala obavy ze co tam vlastne budem, asi by ma porazilo
hej neviem tie detaily o tych porodoch, sak to moze byt x milion moznosti preco tak a preco tak, tak drzim palce nech teda vydrzite do terminu, ja mam tiez narodky ked ma moja stara mama narodky 🙂 a to som sa teda presne na termin narodila (a nikto ma ocividne neocakaval, lebo sak vtedy sa chodilo do nemocnice uz skor podla mna ) 🙂 🙂

wewuska26
31. máj 2013

@katuska54 takže neklesol, hm.....choď radšej na tu pohotovosť, nech vás majú pod dohľadom obydve.....a možno pôjdeš naozaj tým cisarskym, veď uvidíš čo bude.....držím palce, nech už bude akokoľvek 🙂

silsil
31. máj 2013

@lulutsija no len kde si budú tí našli chlapčekovia hladať kamoššky? :D 😝

anicka.be
31. máj 2013

kocky, jake je skore? Kto uz porodil po @delica?

slavka_a_maros
31. máj 2013

@katuska54 drzte sa a radsej zbytocne neriskuj ☹

janka_k
31. máj 2013

@anicka.be erikasofiina vcera rano

hobit
31. máj 2013

@slavka_a_maros hej, to som i presne vsimla 😀

willy_wonka
31. máj 2013

Moj maly myslitel 🙂

janka_k
31. máj 2013

@willy_wonka to je krasnucka fotocka 🙂

janka_k
31. máj 2013

@willy_wonka a ako sa citis, uz si viacmenej fit, ci este sa zotavujes?

willy_wonka
31. máj 2013

@janka_k ahoj janka,citim sa dobre, az na tie krize,cez den to je este v poriadku, ale v noci sa nedokazem ani postavit:-/ a trocha ma zacalo trapit kojenie :/ a tu mame co nove?

delica
31. máj 2013

@janka_k ale kde, som rada že som na nejakej izbe. Sme 3 na izbe pre 2.Len sa modlim za urychlenie času,nech som doma.

katuska54
31. máj 2013

@willy_wonka myslitel po maminke 😀

lulutsija
31. máj 2013

@willy_wonka krasne babatko 🙂

delica
31. máj 2013

@willy_wonka no toto je budúci lamac ženských srdc !