Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@erikasofiina srdecne gratulujem a vela zdravicka obom 😉
@willy_wonka nadherny chlapcek a ma krasne pery 🙂
@delica az sa dostanes dom a budes mat trosku viac casu,ja ked teraz o tom case je to take s ?,tak poprosim info do ip ake to bolo,nech nie som total mimo,ze co tam so mnou budu robit.
Uz mam vsetky vysetrenia ohladom predoperacneho urobene a v utork sa dozviem termin sekcie. Zatial to vyzera na 90% na 10.6 ,ked to dovtedy vydrzime pohromade. A uz nerobim vobec nic,nevladzem. Od pondelka to na mna prislo,myslim to nicnerobenie 😖
@delica ahoj tani, a vy ako? ako sa citis? Myslis, ze tam v nedelu este budes?
@kavaapalma dakujem🙂 no popravde,pery su asi mutacia mojich a mm genov, lebo ani jeden take nemame 🙂 a ty este nerodis?
@willy_wonka nie,ale uz som velmi opuchnuta,este aj prsty na rukach ma bolia pri ohybani,ale ako mne to nevadiiiiiiii...
akurat viem,ze som blizsie k porodu. Kedze je kp,tak mi hlavicka nenalieha na krcok a ostala som otvorena na jeden prst. Takze tak.
A nieco si spominala,ze mas problemy s kojenim?
@willy_wonka tu vas postradame, ze je to tu take tichsie odkedy ste tolke odisli rodit 🙂 A ake mate trouble s kojenim?
@kavaapalma ja uz tiez nic nevladzem, este sa premozem navarit ale ani to nie kazdy den
@janka_k ja som vcera varila halusky aj so syrom aj s kapustou,ale pomahal mi svokor... a dnes total nic,dnes varila svokra... a vsimla som si,ze vela jem to aj ty?
@kavaapalma ja mam pocit ze jej normalne porcie ze nie nejako viac, prvy trimester som jedla fak vela aby mi nebolo zle, ale teraz tak normalne, mozno viac sladkeho, kedze aj rano si dam nieco aj poobede aj hocikedy cez den ked som doma teraz uz.
no ale vcera mi tak nevolno bolo, a stokrat na wc, uz som sa zlakla ze to prislo a cochvila zacnu kontrakcie, nastastie este nie, lebo v stredu som mala total depku z porodu
@willy_wonka je krasny 🙂
@janka_k ja jem mensie porcie,ale pomaly furt daco tlacim... uz si regulujem aspon tu 2hodinovu pauzu... normalne mam nervy nato...
@willy_wonka krasny drobcek 🙂 co ta trapi s kojenim?
Idem sa podla tvojho vzoru otvarat do avionu 😀
ja sa dnes asi tej antolskej nevyhnem ☹
@katuska54 neboj Kati, bude to dobre, ale radsej tam chod pre vase dobro, budete pod kontrolou 😉 par dni vydrzis a potom pojdeme rodit
@slavka_a_maros uz pojdem aj s taskou preistotu. ale pocula som,ze je to tam plne..tak ma mozno poslu aj domov
@hobit
@janka_k
@kavaapalma no, je to "oštara" mlieka je viac ako by sme potrebovali, maleho kojim cca kazde tri hodky, potom musim odsavat, lebo ani chodit neviem,co ich mam tvrde...a kym prejdu tie dve tri hodiny do dalsieho kojenia,zas to boli, tak zas odsava ☹ @anjelicek26 nieco na spomalenie tvorby mlieka nepoznas? uz sa snazim menej pit, ale potom som vycicana, bleda,zle mi je....
@willy_wonka mätovy a salviovy caj, ale neprezen to. A odsavat co najmenej, len povolit tlak.
@willy_wonka inac toto je len ostara par prvych tyzdnov, aspon tak som skolena od sestry, ked babo este tolko nepije a mlieko zacina, aj ta sprcha s teplou vodou a masirovanim zeveraj pomaha - spominala @misza1
@willy_wonka tak to asi musim najst ako sa hovori tu zlatu strednu cestu a myslim,ze
@anjelicek26 dobre radi,esteze ju tu mame 😉
@erikasofiina Srdecne blahozelam!!!! 🙂
@willy_wonka alebo este mozes skusit kapustne listy
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...
@janka_k - kapustne listy vytahuju horucost, zapal... ale nemaju vplyv na produkciu ako taku... najlepsie z chladnicky a trolinku nozom narezat, aby sa uvolnila stava.
@willy_wonka skus tonco radi anjelicek, ja som riesila podobny problem prve tyzdne, zasoby v mraznicke sa ale nakoniec zisli ked sa situacia otocila...ono sa to upravi
@katuska54 drzime
@hobit - jj ja som potom odsate mlieko pridavala do prvych prikrmov, fakt sa to hodilo.. avent ma na to mrazenie take fajn vrecuska a poharily.
Dakujem vam baby za rady. @anjelicek26 ja ich mam aj teple, to je zle?
co je s katkou? preco isla do nemocnice?
@willy_wonka - teple je zle, hej. Ja som mala u kazdeho dietata prve mesiace same zapaly, je to neprijemne :( Privela mlieka je rovnako blbe, ako ho mat primalo :( Mrazeny hrasok do plienky a prikladat, rovnako pomoze aj do gazy dat tvaroh a to prilozit, vytiahne to horucost a hlavne mliecko musi von.

no idem pekne krasne citat,co vsetko som nestihla 😀