icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

ganesh
3. jún 2013

@bambina18 ja som pribrala 24kg :-/ ...ja mam doma uplne ukazkovy tlak...si ho meriam 3x za den, ale nejak na to nebral ohlad, kedze unho mam stale vysoky... chodim k Dr. Papcunovi Milanovi....tak je to jediny gynekolog,co ma kedy videl 🙂 asi bude najlepsie vediet,co so mnou .... toho sa bojim, ze som sa uz neskoro rozhodla a uz ma odmietne. predsa mam len tri tyzdne do porodu. myslim,ze s nim budem kludnejsia...
ty si nebudes zazmluvnovat?

bambina18
3. jún 2013

@ganesh ano my mame tak niekedy spolu termin🙂 ja si nebudem zazmluvnovat chodim do vrakune ku gynekologovi, a v ruzinove nikoho nepoznam z doktorov ale vraj su tam dobri porodnici, tak dufam:..🙂

azmuk
3. jún 2013

@ganesh
@bambina18 caute baby, ako sa citite? myslim, kedy to vidite na porod. vidime sa v nemocke? 😉

azmuk
3. jún 2013

@emakiki ahoj a skusali ste vsetky domace recepty na rozbeh porodu? masaz bradaviek a mužske spermie, obsahuju hormon prostalgin,ktory napomaha otvaraniu krčka ? zaujima ma to, ci to vobec funguje 😉

brigus198754
3. jún 2013

Ahojte mozem sa pridat?ja som tiez majovka termin sme mali 31.ale mojmu syncekovi sa nechce.Uz 3.den prenasam pomali ale isto mi to uz ide na mozog.Najhorsie je ze maly.mi tlaci na nerv a ja skoro necitim lavu nohu kazdy krokom mam silne bolesti ze niekedy uz aj poplacem.Mam doma 2.rocnu princeznu o ktoru sa treba starat a ja uz nevladzem 😒

ganesh
3. jún 2013

@bambina18 aha, no ja mam gyndosa v moste pri ba ako sukromna amb a robi a rodi v ruzinove 🙂 aj ja som pocula,ze su tam dobri porodnici, preto som ani neuvazovala o zazmluvneni...az do minuleho tyzdna 🙂
@azmuk ahoj, takze dnes v poradni povedal, ze na porod to nevyzera...a ja sa tiez nanho necitim 🙂 takze ak nam to ten vysoky tlak neskomplikuje, tak myslim, ze porodim az v termine 🙂 a ty ako?

azmuk
3. jún 2013

@slavka_a_maros a mas aj nejake potiaze? neda sa ti spat,alebo ta nieco boli? ci len to uz chces mat za sebou? 😉

azmuk
3. jún 2013

@ganesh ja idem zajtra na poradnu, ale tiez mam pocit, ze porod tak skoro nehrozi..uvidime co povie doki 😉

ganesh
3. jún 2013

@azmuk no aj ja idem zajtra zas :-/ uz si nepamatam, ty mas niekoho dohodnuteho?

azmuk
3. jún 2013

@ganesh hej mam dohodnuteho svojho gynekologa, rodi v ruzinove.

wewuska26
3. jún 2013

@jankastubka nádherná je....gratulujem 🙂

ganesh
3. jún 2013

@azmuk no tak aj ja si to chcem zajtra tak vybavit 🙂 tiez chodim k svojmu, tak nech ma uz aj odrodi...

bambina18
3. jún 2013

@azmuk ahoj no ja osobne dobre len už ma všetko tak tlaci a ledva chodim, v noci zle spim stale som hore a o krizoch ani nehovorim. cele tehotenstvo mi uslo ani neviem ako ale tieto posledne týždne sa vlecu...už je to asi tym že sa nevieme dockat...a ty ako?🙂 všetko v poriadku?juj no musime to nejak vydrzať každým dňom sme bližšie a bližšie🙂)

emakiki
3. jún 2013

@azmuk ja uz som vyskusala vsetko... makam, chodim, beham po schodoch, sexujem, pijem caj z ostruziny a furt nic, takze podla mna nepomaha a malinka sa musi sama rozhodnut...

katkatara
3. jún 2013

@silvianm Gratulujem k fešáčikovi, mamina je rýchla,ako strela!Veľa zdravíčka 🙂

azmuk
3. jún 2013

@emakiki juuuj, no pruser🙂 som si myslela ze take veci isto zaberaju 😉

silvianm
3. jún 2013

@slavka_a_maros haha 🙂 dakujem..no nic viac som nestihla xixi...

emakiki
3. jún 2013

@brigus198754 ahoj ja uz mam 5 dni, tak som zvedava kedy sa to rozbehne... aj tebe sa babatko tak moc hybe ako mne? moje beha z jednej strany brucha na druhu... 🙂 a kope a kope...

azmuk
3. jún 2013

@bambina18 ja sa citim OK, nic ma neboli, spim dobre...preto si myslim, ze porod tak skoro asi nenastane 😉 ale nikdy nevies...a tiez sa uz nevieme dockat 🙂 stale hadame ako bude vyzerat 🙂

silvianm
3. jún 2013

@katkatara to drobec sa tak ponahlal.. 🙂 uz bol zvedavy 😉

katkatara
3. jún 2013

@jankastubka Aká vlasatá bambuľka ,no, tatino bude musieť kúpiť guľovnicu,aby odháňal nápadníkov 😀 Krásna!

A pálila ťa v tehotenstve záha? Pátram či je to pravda ,že potom sa rodia vlasaté deti 🙂

emakiki
3. jún 2013

@azmuk veru tak, pruser... ja som cely cas hovorila, ze pojdem skor, lebo co ja vsetko dokazujem a robim...vratane umyvania okien, vesania zaclon, nosenie podlahy, umyvanie...prerabali sme tak som sa nerobila...ale chcela som... a nic z toho...mala je vysoko, aj ked ja ju uz citim pomaly v kolenach... a chodim ako kacica...tak neviem kde ju mam este citit... 🙂

emakiki
3. jún 2013

@katkatara to by aj mna zaujimalo...ja mam neskutocnu kyselinu po vsetkom...

slavka_a_maros
3. jún 2013

@azmuk nemam ziadne potiaze, teda bolia ma bedrove klby, ale inak nic 😉 len to uz chcem mat za sebou a som zvedava na krpanu

emakiki
3. jún 2013

iank kolko ste pribrali doteraz? ja vyse 25kg... ☹

susannah
3. jún 2013

@emakiki ja takmer 16 kg a dost som z toho na nervy ;) Som zvedava,kedy po porode sa mi podari dostat spat do svojich siat a hlavne ma zaujima, co budem za ten cas nosit :D kedze tehu veci budu velke a moje origos male :D Satnik doplnat nemienim, budem sa musiet cim skor dostat do formy. Ale som optimistka. Kamaratka pribrala pocas tehu 18 kg a ked som ju videla 2 mesiace po porode, tak bola pomaly este chudsia ako pred tehu - citala som, ze kojenim sa zhadzuje az pol kila tyzdenne. Tak uvidime;) Momentalne su prvoradi drobci, tak to musime nejako vydrzat ;)

azmuk
3. jún 2013

@slavka_a_maros jak bude vyzerat, co? no to aj my uz hadame a tesime sa, ked puci ritku v bruchu 😀 Tak nech ti to rychlo zbehne a preajem ti, aby si bola ty na rade 😎 🙂

azmuk
3. jún 2013

@emakiki ja zatial cca 15kg, ale pred tehu som bola extremne chuda, takze ked dam dolu porodom 10 kg, tak budem este stale v pohode🙂

slavka_a_maros
3. jún 2013

@azmuk ooo, dakujem 😉

slavka_a_maros
3. jún 2013

@susannah pol kila tyzdenne? 🙂 hmmm, to by bolo super, stane sa zo mna profi dojka 😀