icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
3. jún 2013

@jankastubka my sme kupali v sobotu, katastrofa, 10ruk by mi nestacilo 🙂 dnes nas to caka opat,uz teraz sa bojim. 🙂

michaelamia1902
3. jún 2013

@jankastubka ahoj gratulujem princeznicka je krasna a ake ma vlasky 🙂
ked budes mat chvilku napis prosim u koho si rodila a ako bolo v porodnici a mala si aj epi? dakujem

michaelamia1902
3. jún 2013

@jankastubka ja sa tiez nechystam budit na kojenie v noci radsej si trosku odsajem

slavka_a_maros
3. jún 2013

Ja uz neviem, co robit 😒 vsetko nachystane, taska zbalena, vybalena, preorganizovana, znova zbalena, dokonca som dnes nainstalovala fusak do autosedacky... A to dieta stale nic ☹

michaelamia1902
3. jún 2013

@slavka_a_maros tak na ukludnenie kamoska mala termin 22.5. a este stale je kinderko cakaju do stredy
inak ona je uz na prasky tiez
najhorsie je ked sa jej kazdy pyta vola jej ze ci uz 😠

leus10
3. jún 2013

@jankastubka tiež v noci nevidím teda ja ani cezden mi mame chvilky že sa nevieme dojest aj 3 hodinky dakedy s presttavkami a potom zase spinkame aj 4 hod vkuse v noci aj viac dietatko keď je hladne tak si vypita pokial uz niemate zltacku tak určitě by som nebudila

slavka_a_maros
3. jún 2013

@michaelamia1902 jaaaaj, to ani nehovor ☹ chudatko, to musi byt hrozne. No tiez ma to vytaca, ked sa ma vsetci pytaju 🙂 ani nemozem nikomu zavolat bez toho, aby mi to zdvyhol: no co? Uz? 😠

silsil
3. jún 2013

@slavka_a_maros a aky mas teraz dalsi postup..si nejako dohodnuta s dr co chodis do poradne..do kedy budete cakat?

slavka_a_maros
3. jún 2013

@silsil no ja mam termin az v sobotu 😉 zajtra poradna, tak typujem, ze mi povie, ze ak sa nic nestane, nech pridem zase o tyzden, to budu 4 dni po termine... Pochybujem, ze ma bude nejako riesit ☹ to je vzdy taka bleskovka u tej Dubcakovej

silsil
3. jún 2013

@slavka_a_maros no ale ked budes mat po termine, urcite ta bude riesit..aj ked doteraz to boli rychlovky..lebo sa viac menej len caka kym pride den porodu alebo porod samotny 🙂 inak si spokojna s tou dubcakovou? a budes si ju aj zazmluvnovat?

azmuk
3. jún 2013

@slavka_a_maros to niiiic, aspon bude fajne vynosene 🙂 😎

slavka_a_maros
3. jún 2013

@silsil akoze ona je fajn, ale tam je to naozaj mega extra rychle vzdy 🙂 nezazmluvnujem si nikoho. Ale keby mam nejaky problem, tak asi sa mi venuje viac, alebo keby mam otazky 🙂 uz chodis na poradne k niekomu, ci sa rozhodujes? Ja mam pocit, ze k tym vychytenejsim menam je vzdy strasny natresk na poradnu a tuto som sa v pohode vybavila vacsinou. Sestricku ma taku ofucanu akurat 😠

slavka_a_maros
3. jún 2013

@azmuk ale podla mna by jej uz aj stacilo snad 🙂 aj ta baba v pancuchovom obchode na urbanmarkete sa ma pytala, kedy rodim, tak som jej povedala: "no dufam, ze dnes" 😀 skoro jej oci vypadli

azmuk
3. jún 2013

@slavka_a_maros no to bude nieco extra, ked na seba nechava tolko cakat 😎

kavaapalma
3. jún 2013

@silvianm srdecne gratulujem,tak to bola fakt ze rychlovka... obom vela zdravicka,nadherny chlapcek...

kavaapalma
3. jún 2013

@jankastubka ta je ale krasna vlasata princezna 😉

ganesh
3. jún 2013

holky, tak dnes som bola v poradni...zajtra musim opat, nakolko sa pridavam k dievcatam s vysokym krvnym tlakom :-/

misza1
3. jún 2013

fo kojeni je uplna veda... taky nevim podle ceho se ridit, nekdy sosa a pak spi par hodin a nekdy je prisaty v jednom kuse... snad se to casem urovna.

aji vase mimca tak prdi?🙂
Osky dava takove rany ze by mi neverili ze jsem to nebyla ja 😀

bambina18
3. jún 2013

@ganesh ahoj a to si už bola v poradni v ruzinove?

bebuska1
3. jún 2013

@hobit hobitik,prepáč,že otravujem ,viem že si to už písala ,ale aké máš odporúčané užívanie arnica9ch?Mne v lekární povedali 2x1,ale na nete čítam omnoho vyššie dávkovanie.Začínam cítiť šitie,tak ju chcem skúsiť.Ďakujem krásne.

ganesh
3. jún 2013

ano, uz 3x to bolo dnes a zajtra musim opat prist kvoli tlaku a ze asi mi bdu musiet nasadit liecbu. ja chodim aj do nemocky stale k mojmu gyndosovi.

ganesh
3. jún 2013

@bambina18 ano, uz 3x to bolo dnes a zajtra musim opat prist kvoli tlaku a ze asi mi bdu musiet nasadit liecbu. ja chodim aj do nemocky stale k mojmu gyndosovi.

willy_wonka
3. jún 2013

@misza1 aaaano, strely do plienky🙂

je normalne ked sa mi drobec aspon raz denne po kojeni rozstikuta? prejde mu to,ked ho zas prilozim.....

bambina18
3. jún 2013

@ganesh aha tak snad do budes mat lepsie, držím palce...ja idem vo stvrtok prvykrat do nemocnice na poradnu a potom aj na to poucenie o Epi ale som rozhodnuta si ju nedat, su to len take zadne vratka, ani som tam nechcela ist ale doktor ma napokon presvedcil 😒 .

milionova151
3. jún 2013

@janka_k ja dnes na sebe tiez pozorujem ze mi nejak kleslo, mam ho nejak velmi dole 🙂

ganesh
3. jún 2013

@bambina18 presne aj ja som s tym isla na poucenie...aby bol dr spokojny 🙂 no len ked ten tlak nebude v poriadku, tak neviem ako to nakoniec dopadne :-/ mam totiz aj bielkoviny v moci na 1+. dokonca rozmyslam silno,ze si ho zazmluvnik...ked uz to spolu tahame niekolko rokov a teda aj cele tehu...zeby sme to dotiahli dokonca...

hobit
3. jún 2013

@bebuska1 zacat co najskor po porode, prvy den kazdu polhodku, postupne intervaly predlzovat podla toho asko sa budes citit

hobit
3. jún 2013

@willy_wonka stikutanie je ok, Tobi strasne vela chuda stikutal...ale on aj grcal az do roka 😖

bambina18
3. jún 2013

@ganesh a ku ktorému chodis do ruzinova?ak ta to ukludni a budes sa lepsie citit tak si ho zazmluvni...este mas dost casu sa rozhodnut🙂 ja som nastastie tlak mala ok aj moc každý den si aj meram tiež som sa bala že budu problemy kedže som už aj 23 kil pribrala 🙂 a že vtedy su nejake rizika aspon tak mi doktor hovoril...

emakiki
3. jún 2013

ahojte, my sme patrili medzi majovky, ale malinka sa stale nepyta, tak by som sa rada votrela k vam... dnes nas doktor poslal domov a som uz 5ty den po termine... vraj je malinka este vysoko... ale vsetko je v poriadku, tak dufam, ze coskoro sa nam to rozbehne...
@jankastubka ...gratulujem k babatku, vela zdravia... 🙂