icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
5. jún 2013

@delica hm on potrebuje cestne prehlasenie o tom ze zijeme v jednej domacnosti kedze sme neni zobraty.rodny list by stacil keby sme zosobaseny.

mamina6410
5. jún 2013

@zuzka444 staci maleho rodny list, kde je on zapisany ako otrec, ziadne prehlasenie netreba, my nie sme zobrati, maly ma 3 roky a stacil rodny list, teraz cakame o 2 tyzdne druhe

brigus198754
5. jún 2013

tak dievky tu som 😠 urobily mi dnes ten hamiltnov hmat ani to nebolelo bolo to troska neprijemne 😝 1.krat v tehu som mala vysetrenie zo spodu som otvorena na 2cm a krcok skrateni na 1 cm . No a vobec nic sa nedeje 😖 po prichode domov z nemocnice som poupratovala cely dom,varila,prala,zehlila a nerozbehlo sa to. Teraz som si sadla a pijem malinovy caj 😉 dr.povedal ste vysoka rodili ste uz 4-5 hodin bolesti a mate dieta pri sebe 😠 odkial to ten dr.bral ze rychlost porodu suvisi s vyskou tomu vobec nerozumiem 😀 😀 😀 ale ked do buducej stredy neporodim tak vyvolavacka ☹

hobit
5. jún 2013

@azmuk no to dufam, ze som na rade 🙂
@kavaapalma dame preteky?🙂
@slavka_a_maros to sa moze rozbehnut z 0 hned, neboj, stretneme sa 🙂
@janka_k drzim palce 😉

hobit
5. jún 2013

@brigus198754 mame rovnaky nalez 😀

zia84
5. jún 2013

@brigus198754 Mne dr povedal, ze pri porode mal rad najviac take, aka som ja. Vysoke a stihle. Len zabudol povedat preco 😉

zuzka444
5. jún 2013

@mamina6410 ale u neho v robote potrebuje prehlasenie!!!....ale uz viem.co mam napisat tak zatial dakujem.

slavka_a_maros
6. jún 2013

Dobre ranko maminy a maminy 2 B, dnes to dame, ci? 🙂

hobit
6. jún 2013

@slavka_a_maros suhlas 🙂

misza1
6. jún 2013

dobre ranko🙂
drzim palec a uz to prijde🙂

kocky potrebuju radu,jak vyperu pos... mimi obleceni?tim ze je Osky chrustik a jsou mu velke plinky povedlo se mu je sesuchnout a pokadit se:(

jankastubka
6. jún 2013

@misza1 ja by som to asi trocha preplachla v rukach a potom oprala normalne s inymi vecami.

jankastubka
6. jún 2013

Ja by som tiez chcela poradit, nasa mala niekedy tak zvlastne chrpaci, ako keby mala plny nos. Na priprave nam hovorili, ze zo zaciatku nemame hned pouzivat tu odsavacku na vysavac, ze staci tenkym cipom vaty ist do nosa, ze dieta si kychne a sopel vyleti. Moje kycha relativne casto, a ziadny sopel nikdy nevyletel. Tak neviem, mam skusit odsat, alebo pockat na kontrolu u lekara do utorka?

brigus198754
6. jún 2013

@zia84 joj moja ja som sice vysoka ale ze by som bola stihla o tom by sa dalo rozpravat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som mala 80kg pred tehu a teraz sa uz ani na vahu nepostavim [ asi je to aj 100-ka ] 😲

silsil
6. jún 2013

@slavka_a_maros dnes ideš na to? 🙂

jankastubka
6. jún 2013

A my sme dneska boli prvy krat na balkone. Takto sme sa obliekli a takto sme si hoveli v kociku.

azmuk
6. jún 2013

@jankastubka juuj, jake zlate babenko 😉

azmuk
6. jún 2013

@slavka_a_maros
@hobit GO GIRLS!!! 😎

jankastubka
6. jún 2013

Baby co uz mate skusenosti, kedy treba zacat s nejakym rezimom babatku. Stretla som sa s nazormi, ze cim skor tym lepsie, len neviem ako to docielit.
Zatial je to u nas tak, ze den zaciname podla toho kedy vstane. Cez den sa snazim budit ju kazde tri hodiny, ak sa sama nezobudi, aj kvoli plnym prsiam aj to tak vsetci radili. Vecer sa snazime kupat kazdy den - chcela by som to napasovat na 19:30 avsak ci sa to podari zavisi od toho ako predtym papala a spala. V noci sa celkom zatial vyspime - to ju nebudim a cakam kym sa zobudi sama.
Ako vsak docielit aby sa budila napr. a papala v zhruba rovnake casy? Jedine co ma napada, dat si na rano budicek v rovnaku hodinu - a necakat kym sa rano zobudi... a potom by to uz asi malo sediet na den. Co vy na to?

slavka_a_maros
6. jún 2013

@jankastubka chrobacik 😉 janka, zmen si nstavenie, mas tam 41tt 😀

slavka_a_maros
6. jún 2013

@silsil zatial sa to tak netvari, ale ja sa nevzdavam 😉

zia84
6. jún 2013

@jankastubka Nam na priprave hovorili, ze pouzivat tu ustnu odsavacku, ci ako to mam nazvat, tu ktoru tahas s ustami, co mi je troska nechutne 🙂, a ze mame to mat vsade, a vzdy mame odsavat, co sa mi zas zda blbe, ale kedze skusenosti nemam, tak nemozem vediet. A ze v neskorsom veku elektricku,ci baterkovu odsavacku,a az potom ten na vysavac. Tu pumpickovu vobec nie, lebo namiesto vytahania mozeme fuknut do nozteka vzduch. A od mamiciek som pocula, ze najlepsie je ten na vysavac, ale ked v tom nozceku nic nevidis, tak opytat sa lekara.

jankastubka
6. jún 2013

A este otazka, po kupani sa najprv nakojit a potom trochu pohrat, alebo najprv pohrat a potom nakojit. Alebo sa pohrat pred kupanim?

slavka_a_maros
6. jún 2013

@misza1 vraj tym zlcovym mydlom zaprat v ruke a potom do pracky 😉 drzim palce. Nepostnes nam nejaku aktualnu Osky fotku, nech sa trosku potesime? 🙂

maria200981
6. jún 2013

malis te aj vy niektora problem s natocenim ctg? ja stale az na 2.3 pokus...nechapem ....opat dnes musim poobede na kontorlne ctg do nemocky...

ganesh
6. jún 2013

@maria200981 aky problem s tym mas?

kavaapalma
6. jún 2013

@hobit no-no-no! Mas zelenu. Mne nechuti jest,to co to?

24daniela24
6. jún 2013

@zuzka444 mozem sa teda spytat co ma byt v tom prehlaseni, pretoze aj nas to caka po narodeni malej v priatelovej praci a presne som citala ze terba to prehlasenie ale netusim co tam napisat ked tak aj IP 🙂

jankastubka
6. jún 2013

@slavka_a_maros skusila som to teraz zmenit, ale aj tak to nejak divne ukazuje ☹

maria200981
6. jún 2013

@ganesh neviem ze vraj nie moc dobra poloha babatka... neda sa natocit dobra ozva srdca a maly nespolupracuje. ....frekvencia je ok ...ale straca sa stale "signal" ciara nieje nepretrzita....a potom na kontorlonom....o par hodin neskor je uz vsetko ok.....
uz 2x sa to stale...dnes opat mam ist na kontrolny...

misza1
6. jún 2013

@slavka_a_maros zkusin vsechny rady. nejdrive jsem to namocila do... no nenapadne me to ale i zaclony se v tom beli pak jsem dala prat s mimi vecmi a nic. ted jsem na to dala ariel na skvrny a dala prat s nasimi vecmi tak uvidime.hadam se mi to podari ten overal kupoval mm a je na nej pysny...:(

foto hodim jen co je stahnu z fotaku do pc🙂