Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Co by mala obsahovat lekarnicka pre babatko? Vcera mi doslo, ze nemame nic :D
@willy_wonka ja mam kupene paralen aj nurofen cipky, baby calm, vincentku junior v spreji, lieh na pupcek, nasivin baby a physiomer vodicku v ampulkach to je na vytieranie nos, usko
@delica - ale ja mam draheho doma a malu v skole ;) Takze klidek tabacek, chlapi boli dnes vybavovat malemu rodny list a ine papierovacky, malu rano hodil ku kamoske, ta ju brala do skoly, ja som bola s prckom v posteli takmer do obeda 😀 😀 😀
@michaelamia1902 ano podpisovala som take poucenie, aj ked pocas porodu sa na to nikto ani nepozrel a nezalozili to ani do dokumentacie.
Tak poradna za nami, konecne sa to pohlo, otvorena na 2 cm, krcok skratena na 1 cm, len tak dalej, Maty 🙂
@hobit aj ty sa predbiehas? 😎 toto mi nerob
@slavka_a_maros som ta tu dlhsie nevidela, ja ze uz rodis 😎 😎 😎
Tak dnes konecne kocik objednany. Do tyzdna ho mame. To som asi posledna co. @hobit ale no tak zienky nakoniec posledna porodim ja,ci?
@willy_wonka no aj ja mam este brucho, ale ved to tam mala skoro kazda brusko 🙂. Zajtra idem na stehy, aj ideme do prvej poradne nasej pediatricke. tak som zvedava, kolko bude vazit.
No ved sme si odpocinuli pred porodom na materskej :
mne vsetko napisala na recept lekarka + teplomer si mam kupit.
inak cistite pupcek niecim. ako liehom, peroxidom? mne v nemocnici povedali, ze netreba
@delica nie, nie, nicim necistime, v pondelok nam dali dole taky zaschnuty kusok pupocnika a uz mame pekny dospelacky pupok zahojeny 🙂 a co mas na tom recepte popisane?🙂 my sme uz u pediatricky boli, vazili sme 3,5kg a 51cm 🙂 akurat sa chystam do kostola veci ohladom krstu vybavit 🙂
@azmuk ja? Ja som sa rozhodla, ze vydrzim az do septembra 😉 nerodim a ani to tak vcera na poradni nevyzeralo 😒 len som tu nechcela zbytocne depkovat. moje dieta je asi po mne, lenive na vsetko, aj na termoregulaciu. Co sa bude trapit, ked ju mozem hriat ja?
@delica aj mna ny zaujimalo, co ti nakazala lekarka nakupit 🙂
@willy_wonka jaj maminy, ti vasi fesaci pojdu asi skor do skoly, kym ja porodim...
@slavka_a_maros tak ja na teba pockam
@delica my cistime liehom, povedali nam to aj v nemocnici, aj u pediatra aj na priprave.
@willy_wonka a co je vlastne potrebne vsetko vybavit na krst, ja sa do toho velmi nevyznam., lebo ja krstena nie som. Ale krstit chceme.
@slavka_a_maros do Vianoc 🙂 mozes sa pridat k decembrovkam 😀 😀 😀
@kavaapalma
@kavaapalma
@slavka_a_maros
@hobit
Baby ospravedlnujem sa ale chystam sa predbehnut 🙂
Zajtra je nas velky den
ahojte babulky.chcem sa vas spytat tie co ste neni vydate a idete si uplatnovat danovy bonus na dieta.ako mam napisat cestne prehlasenie pre draheho.do prace?som.z toho dilino 😀
@janka_k no pekne,pekne,tak ty uz v babatkove. A nebud vyklepana,prave naopak tes sa! Ja sa vonku hojdam na lavicke,citam knihu Mojich prvych 12mesiacov a drobcek v brusku somnou mi puci hlavkou pod rebrami. Taka pohodicka.
@kavaapalma diky🙂
@janka_k no dobre, tebe to este odpustim 😉 drzim palce!
Ale uz staci, uz sa nepredbiehajte, lebo bude zle 😎 !!!

@delica tanicka ahoj...uz toho casu na MK teda nie je, 🙂 kojime,kojime, uz sa aj ta produkcia mliecka zacala redukovat...aj brusko mizne, neviem ci som bola iba ja vadna, ale po sekcii som vyzeraka, ze mi tam esre jedno babo zabudli...a orehodit sa z boku na bok bol nonsense, sa mi tam vsetko prelievalo....🙂) a ty ako? kedy ides na vyber stehu?