Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 ja len ze to zlcove mydlo vsetci odporucaju na okakane plienky (chceme trosku latkovat, tak som si studovala), len neviem, ci to netreba zaprat hned po nehode... Drzim palce, nech to pusti 🙂
@delica ty si sa tusim chystala aj latkovat 🙂 uz ste skusali? A tiez si prosime fotku fesaka Riska 😉 mozno ked tej mojej prdole ukazem, aky fesaci vonku cakaju, tak si svihne!
@misza1 ooooo, Oskarko v slahacke 😀 hanka, pozri aky fesny blondacik! Ty si po mame na blondakov, tak pod von, nech ta mozem zoznamit!!! Sup sup 🙂
@24daniela24 jasne jasne idem skopirovat co mi.poradila jedna baba 🙂
@kavaapalma nepojdes uz rodit, ked ti jest nechuti? 😀 😀 😀
Kvalita od angel care. v noci mi 3x bliakal, a Samko si spokojne odfukoval...nechapem...
@zuzka444 Dakujem si zlata
@jankastubka aj mna by to zaujimalo s tym rezimom. teraz vsetko prisposobujem Riškovi, zobudila by som ho len cez den, ak by spal viac ako 3h na dojcenie, ale inak nie. Inak nas maly sa este nechce moc hrat, jeho zaujimaju len moje prsniky, nic viac.
@willy_wonka aj nam bliakal, ked som mala maleho pri stene postielky, ale ked ho mame v strede podlozeneho, je to OK
@willy_wonka my sme tiez podedili angel care a teta ma upozornovala ze parkrat mali falosny poplach ale ze potom nejak upravila tie platne pod madraco a bolo to ok...mne este vravela ze ked je este v prvych tyzdnoch amle babo davat platne vedla seba a ked narastie tak pod seba ale neviem no este som cakatelka tak nemam odskusane, ale verim ze to msuel byt sok teda
@delica
@24daniela24 taka som nasrata :D normalne mam chut ho vypnut,vyhodit....2x zahucal len tym prvym pipnutim, 1x uz spustil normalny alarm, co doteraz nechapem, lebo samko nespal,hybal sa....my mame platne pod sebou a kedze toho este vela nenaputujeme po postielke,tak ako ho ulozim,tak je. A pokladam ho nad platnu...nechaaapem
@delica to hranie som myslela skor tak, ze sa mu venovat kym bdie, kus ho hladkat nieco mu rozpravat a babo len hladi s otvorenymi ocami.
@willy_wonka proste technika moze zlyhat ale dakujem pekne ked v takomto rpipadea zevraj angel care su najlepsie...mm
@jankastubka aha :D tak to zvladame :D kolko ti vie byt takto hore bez placu? Riško vydrzi tak 10-15 minut, ked sa prebali po zobudeni, potom chce papat a potom zasa zalomi.
@delica este som to nestopovala, niekedy len tak v postielke hladi, ale treba jej stale podavat cumel ked jej vypadne. Po kupani sme sa praveze este takto nehrali, lebo vzdy uz bola velmi hladna.
@delica samko vydrzi aj 2-3 hodiny...vtedy sa s nim prechadzam po byte a ukazujem mu vsetko 🙂 alebo ho dam na hraciu deku a snazim sa jeho pozornost upriamit na tie hracky co sa tam homprtalaju 🙂
@24daniela24 ved to, predtym ako som kupovala monitor som googlila recenzie ze ktory je najlepsi,najspolahlivejsi...angelcare z toho vysiel najspolahlivejsie, tak nechapem preco si bliaka ako chce 🙂
@delica
@slavka_a_maros ten svetr bude mit dobry jeste na vanoce🙂
chodite s prckama ven? my brazdime ulice co se da🙂
@azmuk ja ti ani neviem,len pijem vodu,prinutila som sa uvarit si zeleninovy vyvar. Som daka unavena.
Dalsie junovcatko na svete. Dnes okolo 11 prisiel na svet Misko 49cm a 3400g.
@janka_k gratulujem 🙂
@kavaapalma nechuti jest? niekde som to citala ako priznak bliziaceho sa porodu....mne za chuti, ale len sadke 😀
@misza1 treba to hned zaprat, ja som mala na to obycajne mydlo na pranie, neskor zlcove...
@willy_wonka
@24daniela24 my máme nanny ... a pri prvej mi tiež hocikedy začal pípať od veci len ma to vystrašilo ..
@willy_wonka aky mas matrac?

@maria200981 aha,no mne tiez pri poslednom monitore stale vypadaval signal a nic mi to nepisalo. tak si ma tam nechali dlhsie a potom uz sa mala ukludnila a bolo to ok. vraj ked sa deti prilis hybu alebo su zle otocene, sa to stava. je dobre,ze ta takto sleduju, neboj, urcite to bude v poriadku.