Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hobit ahoj hobitik, kokos-molitan-kokos 10cm ☹
@willy_wonka mali sme rovnaky problem s rovnakym matracom...kup cisty molitan obycajny lacny na cas kym budes pouzivat monitor
@hobit myslis, ze to je tym ? Po vymene ste uz mali pokoj?Doteraz to bolo v poriadku,tak skutocne tomu nerozumiem...
@willy_wonka ano, potom sa to uz nestalo ani raz...
@willy_wonka, @misza1 mi tiež stikutame nie síce po kojení skor až keď si odgrgne keď ju znova prilozim a trochu potaha tak přestane a střely dö plienok jasné aj vy ešte tak často kakate a už chodite von
@kavaapalma hniezdis 🙂
@leus10 to by aj mna zaujimalo zajtra ideme prvy krat, tak som rozmyslala, ze body s dlhym rukavom, dupacky, ponozky, svetrik, ciapocku. A este vaham, ci toto dat do zavinky, alebo pouzit len deku.
@willy_wonka ved to ale dnes sa ako tak oteplilo ani neprší tak by som konečně sla len nwviem ako ju obliect zatiel som ju dala v kociku aspoň nabalkon len nwviem či som ju moc nenaobliekala
@jankastubka mi sme teraz nä balkóně v kociku mame dupackovy overal ,polodupky a hrubsiu mikinu s kapucou a celá je v zavinovacke tensej zatial spinka spokojne tak dufam že jej neni moc teplo
ako je to s tymi homeopatikami, viem, ze ste to tu rozoberali uz, ale nepamatam si to moc...su nejake dva tyzdne pred porodom a potom po porode, vsak?
@leus10 my uz od nedele chodime ven. davam mu body overal ponozky ten svetr cepku a balim ho do zabvinovacky s perovou vyplni a prekryju dekou.dnes jsem nedala tu deku a vypada spokojeny ani spoceny ani studeny.
v kocaru se mu moc libi tak si ke gumakum poridim plastenku a nic me nezastavi😀
@misza1 to je super mi sme zostarsou tiež,chodili za kazdeho pocasia a vobec nebývalá chora tiež chcem začať chodit von len začínáme pomalsie najprv v kociku pod otvorenym oknom a od pondělka na balkon dnes som uz chvěla ust von len manžel chce ist prvykrat s nami tak uvidíme ci dnes ešte stihneme dakujemza typ s oblecenim
Ahoj ja v pondelok nastupujem do nemocnice na planovanu sekciu v spinalnej anesteze...mam z toho nervy☹ aj ked je to moj druhy porod bojim sa ovela viac...gratulujem vsetkym ktore to mate uz uspesne za sebou a drzte mi palce...
maminy, davate drobcom ten vigantol + kanavit? mne to predpisala detska a neviem ci je to tak nutne....
@willy_wonka ten kanavit, ked je plne dojcený je proti vnutornemu krvacaniu, to mu budem davat. vigantol este neviem, to mi asi napise v utorok na poradni.
Inak som si myslela, ze konecne pokoj, ziadni lekari, ale vidim, ze aj s detmi sa chodi dost :-/. Dnes som bola a v utorok zasa..
@delica a mohla by si mi napisat ake to bolo? myslim ten.spinal...ake si mala pri tom pocity nebolo ti zle kolko to trvalo...ake to bolo ked ti maleho vyberali von...neviem ci si to uz tu niekde pisala...cize musis lezat 24hodin vkuse...ach...a babatko ti kedy priniesli este v ten den alebo az na druhy?
@hobit tak mm ma hned zrusil,ze rit palovu pojdeme poskladat,ze uplne staci,az jak budem v babatkove a on to postavi. Pred chvilou sa prehnala burka a uz slncuje nazad,mozno z toho som taka nijaka.
@willy_wonka kanavit ja davat nebudem a namiesto vigantolu mam vitamin D od Swansonu, vigantol je fuj
@kavaapalma aj u nas budu slôadat chlapi ked budem v babatkove lebo Tobi by ju rozbil dovtedy keby uz teraz stala 😀
@slavka_a_maros uz si isla?🙂

@misza1 namakany svetrik 😉