icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
7. jún 2013

@anjelicek26 mne v nemocnici povedali nechat tak, len moja doktorka je stara skola, tak napisala lieh a cistit. Vcera som tam videla take hrbolceky, tie som dala prec, ale nerypem to, ved aj tak chodime stale teraz na poradnu, nech mu to ona odborne ocisti. Vcera na poradni mu takym cistitkom dala prec kus, takze uz mu je normalne vidiet.

kavaapalma
7. jún 2013

@willy_wonka no ti poviem,vyzera to skaredo,natiahnuty,uzky pas koze a pod nim take biele jak jazva. Jednoznacne to chcem dat prec. Hned ako sa bude dat,tak sa musim poinformovat u chirurga co s tym,ci vyzerat ten pasik,hoc mi ostane jazva,to mi nevadi,len nech to tam nemam. Keby som to bola vedela,tak si ho nedam robit. No mam ho uz 8 rokov. Ty to chces ako poriesit?

hobit
7. jún 2013

@slavka_a_maros to nebudu strie, mala to aj kamoska modelka, skoro sa zblaznila a ked porodila, zmizlo to 😉
@kavaapalma ty si nasa cez vikend tiez 😉

kavaapalma
7. jún 2013

@hobit zienky len nech to vyjde 🙂

slavka_a_maros
7. jún 2013

@hobit oooo, tak snad mas pravdu 🙂 aj ked ja som aj za tri modelky 😉

silvianm
7. jún 2013

@anjelicek26 lieh nie... 3 % peroxid.. dam na vatovu tycinku a prejdem mu to.. lepsie ako lieh.. toto nam poradili na kupanimv nemocke aj to tam tak robili

delica
7. jún 2013

@slavka_a_maros
@kavaapalma
@hobit
hovoríte víkend, devuchy? Ze ide sa na to? Tak teším sa na nové bábatká 🙂))))

kavaapalma
7. jún 2013

ja som ozaj velice prevelice zvedava,ktora z nas troch pojde ako prva 😀

hobit
7. jún 2013

@kavaapalma aj ja...ci nebude skor nejaka stvrta 😀

kavaapalma
7. jún 2013

@hobit no to je tiez dost mozne 😀

brigus198754
7. jún 2013

@kavaapalma
@hobit
@kavaapalma no ja by som mala byt na rade som v 42.tt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale mna asi vsetky predbehnete 😠

janka_k
8. jún 2013

@azmuk pozri moje prispevky zo vcera, pisala som detaily aj spokojnost, ale ber to ako skusenosti po sekcii, pri normalnom to moze byt ine, ja neviem posudit tie porodne priestory napr. A ano u ferianca, vyzera to ze jazva je pekna, 🙂

janka_k
8. jún 2013

BAby ja v tomto babatkove vobec neviem zaspat. Noc po zakroku 3h spanku, dnesna zatial 2h a uz som tri hodky hore a to nemam ani maleho pri sebe az od zajtra.
A mliekaren este neotvorili 😢

susannah
8. jún 2013

@brigus198754 a to ti lekar este nechce porod vyvolat? Sa celkom cudujem na slovenske pomery. Budem silno drzat prsty, aby to cim skor prislo!

misza1
8. jún 2013

dobre ranko🙂
vcera porodila moje spolutehule kamoska, ze ji pobolivali bricho tak se dohodla s maminou ze pro ni sjede do prace- dela v porodnici a necha se zkontrolovat dr ji hned rekl prasknu vam vodu a za 2 hodky byla mala na svete jaka parada co? normalne ji to zavidim😀
a mala ma 49cm a 3,5kg tak vcelku puclik🙂

@anjelicek26 presne jako pise silva my cislime peroxidem lih mi rikali ze vysusuje.

hobit
8. jún 2013

@janka_k skus nejaku navstevu poslat do lekarne po homeo na mliecko - ricinus communis 9ch
@anjelicek26 na ten pupok sa kedysi daval lieh, aj ho mam kupeny, teraz ako citam peroxid...ale asi nebudem davat nic
...uz som si myslela, ze tentokrat sa puchnutiu noh vyhnem...omyl, uz mam laby velikeeee 😖

misza1
8. jún 2013

@hobit neni na mliko 5ch?
nezavidim opuchy je to hnus ale pak ten pocit kdyz odpuchnes...🙂 ja si porad obdivuju kotniky😀

janka_k
8. jún 2013

@hobit mam 5ch pei sebe, tak si dam. Doteraz som sa bala k tym inym vsetkym liekom a !ntibiotikam co do mna po zakroku davali. Ale dnes uz toho mam menej tak si dam

slavka_a_maros
8. jún 2013

41 tt 🙄 a to bolo kriku okolo skrateneho krcku, dva mesiace som dolu hlavou lezala... A teraz kazdy den pomaly odbehnem maraton a krpana sa drzi zubami nechtami...

janka_k
8. jún 2013

@delica tani kolko po cisarskom ssa ti mlieko spustilo?

pavuciatko
8. jún 2013

Ahojte,aj ja mam v plane porodit kazdu chvilu.doktor ma vcera presviedcal,ze do pondelka uz nevydrzim,tak som zvedava.a dnes v noci som mala take bolesti,ze by som sa stavila,ze do rana porodim a nic.teraz som ok.idem povysavat 🙂mozno to pomoze.
Ak nic,tak v pondelok na prijem:(
Juj,nech to pride same!!!!!

delica
8. jún 2013

@janka_k druhy den vecer a treti den, ked mi sestry vytlacili prsnik som mala kolostrum ale aj mlieko, stvrty den uz som mala prsia ako dve skaly a odsavala som. No do toho strvrteho dna mu nestacila moja produkcia :-/ na noc dostal este 15ml UM.

slavka_a_maros
8. jún 2013

@pavuciatko drzim nam palce!

delica
8. jún 2013

@janka_k + tie homeopatika a maleho stale na prsniku. on sice sal a nic moc nemal, ale za to teraz ma dost.

pavuciatko
8. jún 2013

@slavka_a_maros uz by bolo na case,vsak? Aj ja drzim palce,hlavne nech su nase baby v poriadku🙂

azmuk
8. jún 2013

@slavka_a_maros @hobit @kavaapalma: Dievky, taky krasny den sa crta! Babatka na svet!!! sup sup! 😎 😎 😎
Ked sa im nechce mam pre vas tip. Chodte do kina na Star Trek ako ja vcera a deti sa v tom bruchu, tak nalakaju toho hluku, ze samy povyskakuju 😀

kavaapalma
8. jún 2013

@azmuk vcera mm rozbijal stary nabytok a to bolo hluku,ja som ta bola ale na chvilku,lebo hned po prvom udere mi maly tak nadskocil v brusu,az som sa ja zlakla... takze hluk sa mu urco nepaci...

hobit
8. jún 2013

@misza1
@janka_k jezisi jasne, 5ch, uz mi sibe, sorry
@azmuk no uz som poupratovala, pradlo vyvesala, este idem skrine povyhadzovat po najvyssiu policku, potom pojdeme na prechadzku dlhu a ak nic, nalozim sa do vane 😀 pacilo by sa mi keby to bolo dnes, mali by obaja rovnaky den narodenia, osmeho 😉

kavaapalma
8. jún 2013

@hobit aj ja pojdem na prechadzku a nalozim sa do vane 😀 ,ze na ktoru to skor zaberie 😀

willy_wonka
8. jún 2013

Od 6tej rana az doteraz sme boli aktivni, nechapem, kde sa v tom dietku berie tolka energia. Konecne spime, a mama si ide prist na svoje do auparku 🙂 nastal cas aj pre mna 😎