icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
8. jún 2013

no idem ja na tu slubenu prechadzku 🙂 este dotuknem nejake drobnosti na bazare a hor sa...

kavaapalma
8. jún 2013

uz po prechadzke,aj paradajky som popriviazovala,aj redkovku a salat natrhala a ani to s malym nehlo 🙂

kavaapalma
8. jún 2013

@brigus198754 ty este furt nic,ani naznak?

delica
8. jún 2013

@kavaapalma lebo ty to das asi ako jedina presne na termin :D xixi

kavaapalma
8. jún 2013

@delica fakt? Teda asi ze fakt 😀 no ale mam dva terminy,tak uvidime. 17.6 to istí. A este mam na teba jednu otazocku. Kolko mi treba asi dupiek a bodyniek z tej 56,lebo sa bojim,ze budem mat malo,lebo vela ich teda nemam. Nasim som vsetkym hovorila nech kupuju vyssie cisla od 68-ky. Porad prosim. Teraz som este z bazaru doobjednala 6ks dupiek.

slavka_a_maros
8. jún 2013

@hobit @kavaapalma no co baby, nic? U nas nic... Vcera vecer mi asi odisla ta zatka, ale po kontrakciach ani stopy 😒 uz ani poslickov nemam

brigus198754
8. jún 2013

@kavaapalma nie moja vobec nic sa nedeje a to som bola od rana v meste a pobehovala obchody 😠

kavaapalma
8. jún 2013

@slavka_a_maros asi ozaj cakam na termin 😀
a hele moje nohule...

kavaapalma
8. jún 2013

@brigus198754
@slavka_a_maros viete co ma napadlo a netreba to nahodou robit opacne? Ze nerobit nic?

misza1
8. jún 2013

dnes je krasny den🙂 junior se budi pravidelne po 2,5hodinach, byli jsme kouknout nove miminko ale rano bylo nej nej nej🙂 po navrate ze sprchy me cekal tento obraz🙂

pavuciatko
8. jún 2013

@slavka_a_maros
@kavaapalma ani ja nic. Som si vravela,ze uz budem iba oddychovat,ked mudr. vravel,ze isto porodim tento vikend,ale nic....a to som vyuprarovala cely byt,povysavala, pozmyvala,pozehlila a vobec nie som ani unavena....
Tak ja uz neviem,ako mam porodit.od pondelka som 42.tt a to mi predtym vraveli,ze isto porodim uz v maji,lebo aj mala je velka.
Uz som z toho cakania a sledovania sa vycerpana.

kavaapalma
8. jún 2013

@misza1 nadherna fotka,az mi slza vybehla,aj ja uz chcem mat svojho drobca pri sebe...

@pavuciatko tak odteraz nastupuje rezim nicnerobenia 😀 😀 😀

misza1
8. jún 2013

@kavaapalma dockas se🙂 ja jsem byla dojata z nich, myslela jsem ze ho zalehl kdyz je ticho😀
mam pro tebe radu- spi, hodne spi!!!🙂
ja tezce zvladam nocni kojeni jsem jako katoha a to uz jsme prekonali prokricene dni i noci...

sana23
8. jún 2013

Ahojte baby.tak uz aj my sme na svetd. Simonka sa narodila vcera za necele dve hodinky od prvej kontrakcie takze to bolo naozaj rychle. Ma 3920g a 51cm

janzde
8. jún 2013

Ahojte 🙂 Mala by som na vas jednu otazocku. Je mozne aby mi hlienova zatka odchadzala pocas celeho dna? V noci som sa zobudila na wc a na papieri som mala dost ruzovkasteho vytoku a az doteraz vzdy ked idem na wc-ko, tam si na papieri najdem taky hnedkasty vytok. Predpokladam, ze to je hlienova zatka. Je to normal, ze to odchadza takto casto? Som totiz prvorodicka a termin mam teraz v pondelok. Kto mi dokaze odpovedat, tak dakujem velmi pekne. Inak gratulujem vsetkym, ktorym sa deticky uz narodili a prajem vela, vela zdravicka 😉

misza1
8. jún 2013

@janzde ahoj podle me muze. me odchazela od stredy do pondelka-kdy mi praskla voda...

misza1
8. jún 2013

@sana23 gratulujuuuu🙂

lulutsija
8. jún 2013

@sana23 wau, to je parada taky rychly porod. Taky si zelame asi každá. Gratulujem k babatku a zelam veľa zdravicka ;)

janzde
8. jún 2013

@misza1 dakujem 😉

slavka_a_maros
8. jún 2013

@kavaapalma to su pekne nozicky 🙂 nemas podla mna moc opuchnute

azmuk
8. jún 2013

@sana23 gratulujem, superrychly porod!

willy_wonka
8. jún 2013

Mam super manzela, dnesny den robil oparovatelku, mamina si nakupila a den zavrsila dvojhodinovym bezcielnym motorkovanim. Zeny moje, do mna vosiel "druhy dych" 😅

hobit
8. jún 2013

@slavka_a_maros nic, dnes som sa totalne ustvala a nic 😝
@kavaapalma aj mna to uz napadlo 😀...ale este idem pozehlit... a nohy mam velmi podobne, dnes ako som vysla do toho tepla som normalne citila, ako mi pulzuju a puchnu 😝

kavaapalma
8. jún 2013

@hobit asi tak aj ja,mm vecer masiruje,ale pomoze len trosku.
@misza1 zatial klop-klop-klop spim dobre a dost.
@sana23 srdecne blahoželám.

slavka_a_maros
8. jún 2013

http://www.mall.sk/listy/magics?utm_source=modr...
Toto poznate? Nejake nove ceske eko plienky...

hobit
8. jún 2013

@slavka_a_maros nepoznam, ale ta cena je sialena

hobit
8. jún 2013

@kavaapalma
@slavka_a_maros
@brigus198754 dobru noc baby...a nezufajte, este mame nedelu 😀

brigus198754
8. jún 2013

Dobru aj tebe u nas stav nezmeneny jaaaaaaaaa uz chcem rodit som zufala 9dni prenasat to je uz naozaj aj na mna vela uz som jak psycho iba kricim za vsetko som strasne nervozna bez dovodu

slavka_a_maros
9. jún 2013

Od 22:00 kontrakcie, od 12:00 kaxdych 7 minut... Od tretej na antolskej a otvorena na uzky prst. Tak si tu lexim na vzdycharni. Auuu a nic z toho

willy_wonka
9. jún 2013

@slavka_a_maros gratulujem aspon k malemu uspechu 🙂 nech ti prasknu vodu, potom by sa to mohlo rozbehnut 🙂)