Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
A staaaale ziadny pokrok:( aj ranajky mi dali, to asi nie je dobre...
@slavka_a_maros drzim palce, nech to mas uz rychlo za sebou ... a kontrakcie mas?
@lulutsija kontrakcie mam od desiatej...vobec som nespala:( ale neotvorila som sa ani o mm
@slavka_a_maros ach jaj, drz sa, posielam ti vela energie 🙂
@slavka_a_maros drzte sa, prajem vela sil,nech to mate coskoro za sebou
@slavka_a_maros ty uz si tam? tak sup sup, uz na mna necakaj 🙂 drzim palce
@hobit hanka sa asi rozhodla pockat... Boli to ako svina, ale nema stupajucu tendenciu:( toto je take depresivne miesto, ja sa uz ani netesim, len to chcem nat za sebou:(
@slavka_a_maros na toto je najlepšie položit si otazku: Čo by som robila, aby som zaspala?
a urobit tie iste opatrenia
teda zaliezt do do postele (skusene PA odporučaju zaliezt tam s mužom a tomu prikazat aby zaspal, čo ako vieme muži dokažu), prikryt sa a snažit sa dostat myslou do takeho stavu,akoby pred spankom..aj ked to bude pretkavane kontrakciami, v tom akoby polospanku to ma šancu sa naozaj rozbehnuť
@slavka_a_maros a pytaj sa z vzdycharne preč, na ine oddelenie..toto ešte nie je pôrod totiž 😉
@slavka_a_maros drzim palce..a vodu ti praskli? alebo ti nejak urychlili? ci to sa nema robit? neviem preco tak nechavaju trapit zeny..mohli ti nejak pomoc...mas vybaveneho lekara?
@slavka_a_maros juj moja plne ťa chápem, ja pri prvej som bola na tom takisto bolesti jak fras ale najprv som sa neotvárala vôbec ...celu jednu noc som nespala, cez den som už bola zufala (nič so mnou nerobili) až večer ma vyšetril lekár a už som bola na 4 a potom do pol noci som rodila.... držím silno palce ale je to deprimujúce ked žena má bolesti a ťažko sa otvára a hlavne dlho ... drž sa ... teraz je to hrozne ale ked sa ti narodí malinká hned na to zabudneš ver mi
@slavka_a_maros a ako píše aj @dulkagabulka tak mna tiez dali zo vzdychárne preč... som bola na gynek. oddelení a tam som si pretrpela tu noc aj celý den a až tak ma brali späť na vzdycháren ked som sa už konečne začala otvárať.
@hexina nic so mnou nerobia, nemam lekara:( dufam, ze sa to pihne
@bombulka200 dakujem... Snad to tak bude aj u mna. Celjom si ma povzbudila
@dulkagabulka muza tu nemam🙂 ja sa nejdem nikam pytat, bud porodit alebo domov
@slavka_a_maros drzkej se a nelez,chod dokud ti to nezakazou🙂 ono to pomaha na otevreni.
@slavka_a_maros tak som rada ze aspon trosku som ta povzbudila ono sa to rozbehne len niektoré proste nemáme stastie na rýchle pôrody 🙂 a tiez nemala pri prvej nikoho vybaveneho vsetci tam na mna srali tak som si teraz povedala že si zabezpečím dr. lebo to je potom už o inom trosku
@slavka_a_maros no tak to moze byt aj preto..si ta nebudu vsimat lebo mozno cakaju aby ta odrodila druha sichta..ako je to svinske ale oni to beru ako svoju pracu..a poznam take pripady..
tak ale hlavu hore..vydrzis a o chvilu to budes mat za sebou..len predychavaj kazdou minutou si blizsie 🙂 drzim silno palce 🙂
@slavka_a_maros to je uz len krocik 😉
@slavka_a_maros fuuuha, nech sa rychlo otvaras! drzim palce 😉 Hlavne sa snaz chodit, chodit, chodit, aj ked viem, ze si asi unavena:/
@slavka_a_maros a kto ma teraz sluzbu?
@slavka_a_maros tiez drzim palce, hlavne nech to rychlo prejde.
@slavka_a_maros myslim na teba a silno drzim palce. Ja dnes prehovaram maleho,ze ako je vonku krasne,teplo,slniecko svieti,aj sme do ruzova vyspinkaní,ved sme spali 12-hodin,takze dneska by to slo.
dnes opat tahame snuru od 6tej 🙂 ak to bude ako vcera zas si mama spravi vylet 🙂
jaj a moje chudatko ma hnisave ocko, uz to mal v porodnici, potom to preslo a teraz zas :-/
@willy_wonka parada :D, ze si si uzila, Kristinka! si manzelovi nechala doma nejaky rezervny prsnik?
@delica to som sa aj ja chcela spytat, ze ako to maly vydrzal bez prsnika 😉 @willy_wonka inak super, ze si mozes aj povyrazit, uplne ma to upokojilo 😉 ze snad aj ja budem mat cas aj pre seba 😎

@slavka_a_maros drzim palce nech to mate cim skor za sebou 🙂