icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

lulutsija
10. jún 2013

@jankastubka krásne bábo, krásna fotka 🙂

misza1
10. jún 2013

@jankastubka chutnucka🙂

zuzka444
10. jún 2013

@misza1 dakujem pekne 🙂.

jankastubka
10. jún 2013

Ja som stale neista, co malej obliekat. Napr. vcera ked sme sli von bolo vonku v tieni nejakych 26 stuponov, doma bolo menej. Doma ju mam oblecenu len v body s dlhym rukavom, polodupackach, a ponozkach - je zabalena v zavinke ale z tychto modernych zaviniek jej aj tak pol tela trci.
No a ked sme sli von, dala som jej na to este svetrik a ciapocku - ale pride mi to zvlastne, lebo doma je chladnejsie ako vonku. Deku som vonku nakoniec ani nepouzila, lebo som sa bala, ze sa roztopi.
Niektore deti chodia ale strasne naobliekane, stretli sme kocik s takou hunatou dekou, ze dieta bolo ledva vidno - to by som mu dala tak v zime.

sana23
10. jún 2013

Ahojte,tak zajtra ideme domooov 🙂 a toto je nasa princezna

sana23
10. jún 2013

No tak foto az z domu,nejak mi to tu blbne

hobit
10. jún 2013

@azmuk ja mam poobede poradnu tak som zvedava co sa dozviem 🙂

delica
10. jún 2013

@jankastubka krásne 🙂 🙂

delica
10. jún 2013

@zuzka444 jooooj, dalsie babatko ....zuzicka naša, nech ta dobra nalada neopusta 😎 😉

delica
10. jún 2013

@hobit dufam, ze aj ja na to budem s laskou spominat, zatial zo mna opadava ten prvotny sok, aky je novorodenec narocny

jamka31
10. jún 2013

@jankastubka Krásne bábenko! 🙂 🙂

lenka1989
10. jún 2013

Ahojte, tak uz aj my to mame za sebou, mala sa narodila 1.6.2013 o 23.55 , 51 cm a 3000 g . Krasny porod uz na druhy den ani nebola pravda, ze som rodila 🙂

bambina18
10. jún 2013

@lenka1989 srdečne gratulujem, vela zdravicka🙂)

bambina18
10. jún 2013

@zuzka444 gratulujeem a prajem vela zdravicka🙂

hexina
10. jún 2013

caute baby 🙂 dnes som sa zobudila s nejakym tazkym zaludkom..a potom som musela ist sa vyvracat....mali ste aj vy daco take? som v 39tt 🙂 neviem ci to nieco znamena alebo mi daco zle sadlo :D

ganesh
10. jún 2013

ahojte baby,tak dalsia poradna za mnou...tlak stale vysoky 153/95, musim teraz zbierat 24hod moc, kvoli bielkovinam v moci, v stredu ho mam odniest a podla toho zistia ako mi funguju oblicky....v pondelok sa rozhodne,ci ukoncime tehu skor, alebo cakame na malu...

bambina18
10. jún 2013

@ganesh juj tak to drzim palce dufam že to budes mať v poriadku. Aj dnes si mala bielkoviny v moči?

ganesh
10. jún 2013

@bambina18 dakujem. ano, stale na ten jeden + ....no opat, pridem domov a tlak uplne normalny 🙂 mozno aj preto ma nechava doma gyndos. vsak v pondelok sa uvidi, hlavne nech pride mala na svet bez problemov 🙂

kavaapalma
10. jún 2013

@jankastubka tak nam akurat. Kupim aspoň 1 balenie.

kavaapalma
10. jún 2013

@zuzka444 rychly a pohodovy porodik prajem. Drzim palce.

michaelamia1902
10. jún 2013

@jankastubka krasne foto 😉
to vas kto fotil????

wewuska26
10. jún 2013

@hexina neboj sa, to ti určite len niečo nesadlo....ja som jedna s tých "šťastných", že zvracam od začiatku tehu až do teraz ☹ , aj ja som v noci o pol 2 tak vracala, už to len nejako treba vydržať a možno, keď to nemávaš, tak sa môže tvoje telo pomaličky čistiť a pripravovať na pôrod, veď uvidíš 🙂

azmuk
10. jún 2013

@lenka1989 Gratulujemk babatku! 😉

hexina
10. jún 2013

@wewuska26 dakujem..no ja som vracala tiez velmi dlho..asi 5 a pol mesiaca..a potom uz nie..a dnes vstanem som zapila lieky a uz som isla..potom druhykrat na obed znova..a aj som sa vyprazdnila zdola 🙂 tak neviem ci to je fakt nejaka priprava alebo vcera som vela zjedla..no dnes som este nic nezjedla..rozmyslam co spravit🙂 mam velmi velku chut na colu

hobit
10. jún 2013

Nalez nezmeneny, o tyzden ctg....neeeee

delica
10. jún 2013

@hobit narodi sa ti maly valibuk :D
tak ked mu je tam tak dobre, co s ním 🙂)))))

silsil
10. jún 2013

@hobit a o tyzden to uz budes v 41t to uz by ta nemali hospitalizovat (vyvolavat) ?

wewuska26
10. jún 2013

@hexina inak môže to byť aj tými liekmi, ja som tiež jeden čas brala lieky a to som vracala jedna radosť, vždy tak do pol hodky čo som si ju dala.....ale hovorím, uvidíš čo sa bude diať a ak máš chuť na colu, tak si trochu určite daj 🙂

hexina
10. jún 2013

@wewuska26 jj dam si kolu..a liekmi neviem..stale beriem to iste..beriem aj zelezo...to tak zvykne zapekat..no aj vcera som sa dost napraskala..tak mozno je to z toho..ved uvidime 🙂

azmuk
10. jún 2013

@hobit skus ricinovy kokteil 🙂 /ricinovy olej, marhulovy dzus a palenka/ 😉 mozno sa ti to spusti🙂