icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

wewuska26
10. jún 2013

@hexina ok, ja som vtedy tiež brala železo, ale hovorím môže to byť hocičím, len sa sleduj aby to všetko bolo v norme... 🙂

hexina
10. jún 2013

@wewuska26 jj dakujem 🙂

hobit
10. jún 2013

@delica ved prave, bude valibuk, ako ho porodim?
@silsil nechcem vyvolavat, ja chcem rodit co najprirodzenejsie
@azmuk dam mu cas do konca tyzdna 🙂

kavaapalma
10. jún 2013

@jankastubka juuuuuuuuuuuuu prekrasna fotecka,nadherna bambulka 🙂
@zuzka444 tak silno drzim palcoky,nech mas pohodovy a rychly porodik
@azmuk no ja som v pohode,vychutnavam si posledne dni s bruskom,malemu je u maminy super zatial nic nevyzera nato,aby sa to rozbehlo...
@hobit ja mam zajtra poradnu,tak uvidime co nove... a ty ako si dopadla dnes?

kavaapalma
10. jún 2013

@hobit takze stale si natom istom... no som zvedava,ci aj mne to iste povie zajtra...

slavka_a_maros
10. jún 2013

Caute, tak po 24 hodinach porodu nakoniec akutna sekcia, ale vsetko dopadlo dobre a Hanka je super, ma 3850g a 49cm.

hexina
10. jún 2013

@slavka_a_maros jeej gratulujem...myslela som na teba, ze co sa neozyvas 🙂 tak mas to za sebou..gratulujem a oddychni si 🙂

azmuk
10. jún 2013

@slavka_a_maros Wow!!! Velka gratulacia, Hanka je big girl! 😎 🙂

hexina
10. jún 2013

@slavka_a_maros a preco akutna sekcia? nepresla cez panvu?

katkalubkova
10. jún 2013

@katkatara vdaka, uz mame po..., uz sme doma .-)

katkalubkova
10. jún 2013

hlasim dalsie junovcianko
5.6. o 8.18h sa nam narodil Matej, 3880g a 54cm. Tyzden pred terminom a bola sekcia, ale tato sekcia bola ovela lepsia ako prva!
Drzim palce dalsim maminkam 2v1 🙂 , opatrujte sa

katkalubkova
10. jún 2013

@slavka_a_maros gratulujem, vela zdravicka a trpezlivosti 😉

katkalubkova
10. jún 2013

@kavaapalma ty si este 2v1, ja odpadnem 🙂 , drzite sa !!!!

kavaapalma
10. jún 2013

@slavka_a_maros
@katkalubkova zienky velka gratulacia k vasim pokladikom 🙂 hlavne vela zdravicka a mliecka 😉

kavaapalma
10. jún 2013

@katkalubkova no som este furt kinder,ale 17.jún to istí.
Tak Slavka si to rozbehla,teraz som na rade ja,alebo @hobit 😀 a to som tak chcela prva porodit a nakoniec budem fakt ze posledna? No ale toto 😅

silsil
10. jún 2013

@hobit chápem že nechceš vyvolávať, ale som chcela vedieť že čo na to dr aj keď budeš napr vyše týždeň po termíne.. že ako postupovať?

zuzka444
10. jún 2013

taaaak baby moje dakujem za podporu...Nase slniecko sa narodilo o 14:49 ma 3200 g a 52 cm.porod bol malina asi 4-5 minut som tlacila ale kontrakcie stali za to...dala som si aj epiduralku sice len na pol hodku ale nevadi :D

lulutsija
10. jún 2013

@slavka_a_maros jeeej, tak hlavne, ze to mas za sebou ... gratulujem k babatku a prajem rychle zotavenie. A kto ta nakoniec rodil?

lulutsija
10. jún 2013

@zuzka444 gratulujem a vela zdravicka zelam 🙂

jankastubka
10. jún 2013

@michaelamia1902 manzelia chramazdovci, su zo zvolena ale na novorodenecke foto, chodia za babatkom.

zuzka444
10. jún 2013

@lulutsija dakujeme pekne 🙂

delica
10. jún 2013

@slavka_a_maros no konecne 🙂))))) tak vitaj Hanička na svete, vaha ako náš Riško 🙂)).
Vela zdravicka a maminka nech sa čoskoro zhojí, naberie svoj elán a behá ako srnka.

delica
10. jún 2013

@zuzka444 tak aj ty to más za sebou, Zuzanka 🙂) vela zdravicka malinkej a aj tebe velka gratulacia, ze si priviedla na svet maleho cloviecika.

delica
10. jún 2013

@katkalubkova gratulacia k chlapčekovi, nech ste obaja zdraví, maminka rychlo zhojená a vela mliecka prajem 😉 🙂

zuzka444
10. jún 2013

@delica dakujeme krasne 🙂...xi mame vlasacika :D

kavaapalma
10. jún 2013

@zuzka444 tak srdecne blahozelam,vela zdravia a vela mliecka... 😉

zuzka444
10. jún 2013

@kavaapalma dakujeme a dufam ze mliecka bude habadej :D

azmuk
10. jún 2013

@zuzka444 Gratulujem! Takze konal sa super porod! 😉

slavka_a_maros
10. jún 2013

@hexina nie, snura dvakrat okolo krku. Ja som bola na 10 a ona nezostupovala. No ale je mi teraz dost nahovno. Ani pit nechce:( @delica @willy_wonka ako dlho trvali rozbehnutie mliecka? Povedali, ze si mam kupit klobuciky ☹

slavka_a_maros
10. jún 2013

@lulutsija tri smeny sa vystriedali, vsetci sa vo mne sparali a sekciu robil Korbel