Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka chutnucka🙂
Ja som stale neista, co malej obliekat. Napr. vcera ked sme sli von bolo vonku v tieni nejakych 26 stuponov, doma bolo menej. Doma ju mam oblecenu len v body s dlhym rukavom, polodupackach, a ponozkach - je zabalena v zavinke ale z tychto modernych zaviniek jej aj tak pol tela trci.
No a ked sme sli von, dala som jej na to este svetrik a ciapocku - ale pride mi to zvlastne, lebo doma je chladnejsie ako vonku. Deku som vonku nakoniec ani nepouzila, lebo som sa bala, ze sa roztopi.
Niektore deti chodia ale strasne naobliekane, stretli sme kocik s takou hunatou dekou, ze dieta bolo ledva vidno - to by som mu dala tak v zime.
Ahojte,tak zajtra ideme domooov 🙂 a toto je nasa princezna
No tak foto az z domu,nejak mi to tu blbne
@jankastubka krásne 🙂 🙂
@jankastubka Krásne bábenko! 🙂 🙂
Ahojte, tak uz aj my to mame za sebou, mala sa narodila 1.6.2013 o 23.55 , 51 cm a 3000 g . Krasny porod uz na druhy den ani nebola pravda, ze som rodila 🙂
caute baby 🙂 dnes som sa zobudila s nejakym tazkym zaludkom..a potom som musela ist sa vyvracat....mali ste aj vy daco take? som v 39tt 🙂 neviem ci to nieco znamena alebo mi daco zle sadlo :D
ahojte baby,tak dalsia poradna za mnou...tlak stale vysoky 153/95, musim teraz zbierat 24hod moc, kvoli bielkovinam v moci, v stredu ho mam odniest a podla toho zistia ako mi funguju oblicky....v pondelok sa rozhodne,ci ukoncime tehu skor, alebo cakame na malu...
@jankastubka tak nam akurat. Kupim aspoň 1 balenie.
@zuzka444 rychly a pohodovy porodik prajem. Drzim palce.
@jankastubka krasne foto 😉
to vas kto fotil????
@hexina neboj sa, to ti určite len niečo nesadlo....ja som jedna s tých "šťastných", že zvracam od začiatku tehu až do teraz ☹ , aj ja som v noci o pol 2 tak vracala, už to len nejako treba vydržať a možno, keď to nemávaš, tak sa môže tvoje telo pomaličky čistiť a pripravovať na pôrod, veď uvidíš 🙂
@wewuska26 dakujem..no ja som vracala tiez velmi dlho..asi 5 a pol mesiaca..a potom uz nie..a dnes vstanem som zapila lieky a uz som isla..potom druhykrat na obed znova..a aj som sa vyprazdnila zdola 🙂 tak neviem ci to je fakt nejaka priprava alebo vcera som vela zjedla..no dnes som este nic nezjedla..rozmyslam co spravit🙂 mam velmi velku chut na colu
Nalez nezmeneny, o tyzden ctg....neeeee

@jankastubka krásne bábo, krásna fotka 🙂