Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka juuuuuuuuuuuuu prekrasna fotecka,nadherna bambulka 🙂
@zuzka444 tak silno drzim palcoky,nech mas pohodovy a rychly porodik
@azmuk no ja som v pohode,vychutnavam si posledne dni s bruskom,malemu je u maminy super zatial nic nevyzera nato,aby sa to rozbehlo...
@hobit ja mam zajtra poradnu,tak uvidime co nove... a ty ako si dopadla dnes?
@hobit takze stale si natom istom... no som zvedava,ci aj mne to iste povie zajtra...
Caute, tak po 24 hodinach porodu nakoniec akutna sekcia, ale vsetko dopadlo dobre a Hanka je super, ma 3850g a 49cm.
@slavka_a_maros jeej gratulujem...myslela som na teba, ze co sa neozyvas 🙂 tak mas to za sebou..gratulujem a oddychni si 🙂
@slavka_a_maros Wow!!! Velka gratulacia, Hanka je big girl! 😎 🙂
@slavka_a_maros a preco akutna sekcia? nepresla cez panvu?
@katkatara vdaka, uz mame po..., uz sme doma .-)
hlasim dalsie junovcianko
5.6. o 8.18h sa nam narodil Matej, 3880g a 54cm. Tyzden pred terminom a bola sekcia, ale tato sekcia bola ovela lepsia ako prva!
Drzim palce dalsim maminkam 2v1 🙂 , opatrujte sa
@slavka_a_maros gratulujem, vela zdravicka a trpezlivosti 😉
@kavaapalma ty si este 2v1, ja odpadnem 🙂 , drzite sa !!!!
@slavka_a_maros
@katkalubkova zienky velka gratulacia k vasim pokladikom 🙂 hlavne vela zdravicka a mliecka 😉
@katkalubkova no som este furt kinder,ale 17.jún to istí.
Tak Slavka si to rozbehla,teraz som na rade ja,alebo @hobit 😀 a to som tak chcela prva porodit a nakoniec budem fakt ze posledna? No ale toto 😅
taaaak baby moje dakujem za podporu...Nase slniecko sa narodilo o 14:49 ma 3200 g a 52 cm.porod bol malina asi 4-5 minut som tlacila ale kontrakcie stali za to...dala som si aj epiduralku sice len na pol hodku ale nevadi :D
@slavka_a_maros jeeej, tak hlavne, ze to mas za sebou ... gratulujem k babatku a prajem rychle zotavenie. A kto ta nakoniec rodil?
@michaelamia1902 manzelia chramazdovci, su zo zvolena ale na novorodenecke foto, chodia za babatkom.
@slavka_a_maros no konecne 🙂))))) tak vitaj Hanička na svete, vaha ako náš Riško 🙂)).
Vela zdravicka a maminka nech sa čoskoro zhojí, naberie svoj elán a behá ako srnka.
@katkalubkova gratulacia k chlapčekovi, nech ste obaja zdraví, maminka rychlo zhojená a vela mliecka prajem 😉 🙂
@zuzka444 tak srdecne blahozelam,vela zdravia a vela mliecka... 😉
@kavaapalma dakujeme a dufam ze mliecka bude habadej :D
@hexina nie, snura dvakrat okolo krku. Ja som bola na 10 a ona nezostupovala. No ale je mi teraz dost nahovno. Ani pit nechce:( @delica @willy_wonka ako dlho trvali rozbehnutie mliecka? Povedali, ze si mam kupit klobuciky ☹
@lulutsija tri smeny sa vystriedali, vsetci sa vo mne sparali a sekciu robil Korbel

@hexina ok, ja som vtedy tiež brala železo, ale hovorím môže to byť hocičím, len sa sleduj aby to všetko bolo v norme... 🙂