Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
kocky, prosim vas, nemate niekto link na tu tabulku junovcatka... co sme sa do nej zapisovali... vdaka. - chcela by som tam dopisat zvysne udaje o mimi 😉
@katkalubkova ked ides do skupiny junovky 2013, tak v pravo su modrym oznacene prispevky, klikny na slovo "tabulka" a hned to najdes 🙂
@jankastubka ja necvicim ani nedietujem, akurat sa obmedzujem toto malej nerobi dobre, hento... a pravdu povediac ani na nic nemam chut ☹
@zuzka444 aj my sme mali zltacku na posledny den, ale pustili nas domov, davala som celaskon & pyridoxin a vyhrievanie za oknom na slniecku 🙂
@bombulka200 vyskúša tu iskru, zajtra si ju kúpim.. Doteraz mne celkom pomáhali mentolove cukriky ale uz ani tie...
Bolia ma strašne Prsia a ešte som ani neporodila. Mám ich uz tvrdé, až mi celé horia a ako keby uz naliate. Ale každý dnom je to horšie...
@anicka.be to mas fajn ale tu je taky pediater blbec ze mamicke co bola somnou na izbe tak jej syncek mal tiez zltacku ale silnejsiu no a ona ze chce ist uz domov ze ho bude vyhrievat na skniecku a on ze to uz sa nerobi a dake blaboty vypraval.ale ja malu davam chvilku na slniecko dnes bola.ale inak nic.uvidime ake bude mat zajtra hodnoty.dufam ze lepsie.
ahojte, mozete mi niekto poslat link, kde si mozem zaregistrovat junove babatko? raz som to tu videla, ale nemozem to najst...dakujem...
@milionova151 skus mozno pomôže, mne pomáha zatial .. a tiež má horuce prsia ale zatial je to v norme... už sa to pomaly pripravuje 😎
@emakiki myslis tu tabulecku? tu je
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AvX...
@willy_wonka @delica
baby potrebujem poradit, v nemocnici som brala ATB a dali mi este na 3 dni, len neviem ci to je koniec, alebo este mam ist obvodnemu nieco predpisat, u vas to bolo ako?
Dievky ja som od vcera stale neporodila dali mi ten gel od vcera som sa otvorila iba na 2cm tak dnes mi ho vlozili zas ☹ dufam ze sa to uz konecne pohne lebo nervy mam na prasknutie len placem,kontrakcie mam len slabe ako menstruacne bolesti
@brigus198754 nase chuda, tak ta stale trapia :((((. Joj, nech sa babatko umudri a zacnes rychlo rodit, nech uz mas po tom. Drzim moc palce.
@brigus198754 bože chudatko, takto ťa nechajú trápiť, najprv dlho prenášaš a teraz toto....neboj musíš byť silná, už to dneska víde, verím tomu, oni to budú musieť už potom nejako urýchliť, šak ťa hádam nenechajú trápiť......hovorím sme s tebou hlavne buď silná....držím palce a myslím na teba 🙂
@brigus198754 ja by sa uz na nich od tych nervov vykricala,namiesto plakania. Mna od rana prehana a mam tiez ako pri ms slabsie bolesti. Bruso mi furt taha dole,tak som zvedava,co z toho bude. A nemaju tam fit loptu,aby si si poskakala? Mozno sa to rozbehne.
Maly ked nespi, tak strasne bliaka:-/ ako keby ho drali z koze 🙄 ....mate skusenost s pouzivanim espumisanu pre tak male deticky?
@willy_wonka vitej v klubu bolavych prdu... my davame espum. pred kazdym kojenim 5 kapek a biogaja probiotika 1x denne misto espumis. k tomu mame kremik pupik a pred koupanim ma masage od mm. jinak kdyz to na nej jde krcime nozicky k brisku...
pevne nervy preju
@willy_wonka ja davam espumisan na noc, lebo to su revy az chudak straca dych :((((((((. Bud mame nocny bolebruch od 2.00 do 5.00 alebo doobednajsiu od 7.00 do 11.00.
@willy_wonka ano, robili sme presne to co pise @misza1
baby, tak po dnešnej poradni to vyzerá, že to ešte bude trvaať, kým malá vykukne na svet. 🙂
@willy_wonka
@misza1
a to kedy tieto problemy zacali u vas, tak od 3. tyzdna? takze cochvila to bude cakat aj nas, ach jaj

@brigus198754 mne vyvolavacky vobec nezaberali, tak pri prvom bola sekcia... a teraz to uz radsej ani neskusali....