icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
13. jún 2013

@misza1
@delica
@hobit už mam espu...miska, v lekarni povedali ze mam dat 25 kvapiek, ja somm dala 15 a prekakal mi po kojeni plienku🙂...

willy_wonka
13. jún 2013

v com mate doma oblecene deticky?

katuska54
13. jún 2013

@willy_wonka ja mam malu v dupackach.

maria200981
13. jún 2013

Volam sa Denizko ...narodi lsom sa 7.6. 2013 nakoniec sekciou, važil som 3,5 kg a mal som 50 cm.....uz sme konecne doma z nemocky a dari sa nam s mamkou dobre....

misza1
13. jún 2013

@willy_wonka sikovnicek🙂 tech 25 kapek je za 24hodin ja mu to davam postupne ale je fakt ze kaka ukazkove🙂
domka ma na sobe body a gate raz overal, raz dupky a raz polodupky podle toho davam body bud kratky nebo dlouhy rukav jo a ponozky. mame doma chladno.

my jsme zacali mit problem s briskem uz v 2 tydnu a ano muzu za to ja... nikdo mi nerekl ze i mliko je prduvzdorne a treba s nim opatrne:(

alzbeta828
13. jún 2013

@willy_wonka baby ja som sice z juloviek, nechcem sa tu vtierat, ale moj prvy maly mal strasne problemy s prdikmi a nam nezaberlo nic ani espumisan,ani sabsimplex ani nic klasicke, ale velmi nam pomohli homeopaticke kvapky Baby calm, mozu sa davat pred kazdym jedlom,nie je to nejak zvlast obmedzene...ja len tak,ze za vyskusanie clovek nic neda,mne to srdce trhalo ako strasne plakaval...

katuska54
13. jún 2013

@maria200981 aj my sme sa narodili 7.6. 🙂

misza1
13. jún 2013

@maria200981 zlatunky je🙂 gratuluju!

azmuk
13. jún 2013

@maria200981 gratulujem! Denis je zlaty!

hobit
13. jún 2013

Prave som s Tobim doskakala na trampoline za auparkom, dnes ma meniny tak mame vylet...a ak po tomto neporodim tak uz sa fakt vzdavam 🙂

katuska54
13. jún 2013

@hobit este si 2v1? to som ta predbehla? ja som teraz mimo reality,tak neviem kto je este 2v1

hobit
13. jún 2013

@katuska54 som veru, neverending story 🙂

katuska54
13. jún 2013

ja som seknuta na krku,ale mam prievan ☹ boli to ako ....

willy_wonka
13. jún 2013

@alzbeta828
@misza1 ja ani neviem ci ma problem zrovna s prdikmi, lebo on si v spanku prdka, aj pocas dna, kaka tiez stale, ale poslednu dobu sa krci,natahuje,kriciii...od porodnice jem jablka, eidam, pecivo, a bebe keksiky s jogurtom, nic ine, a pijem vineu a vodu,tak ani neviem z coho by ho nafukovalo:/

willy_wonka
13. jún 2013

@katuska54 katka, posli mi fotkuuu malickej🙂

anjelicek26
13. jún 2013

@willy_wonka - Benji je tiez v niecom ako dupackove pyzamko a pod tym ma bodynko s kratkym rukavom... je mu tak najpohodlnejsie...

anjelicek26
13. jún 2013

@willy_wonka - jaj a prdiky, podla mojej skusenosti prve tyzdne prdi kazde dieta a mozes aj cistu vodu pit a nic ineho... proste si musia zvyknut jest namiesto dostavat to cez pupocnu snuru. Ja jem uplne vsetko do radu, neprehanam to z nafukovadlami, ale jem ich normalne, teda segedin si neuvarima le tak chapes 😀 Ono ked teraz vylucis vsetko zo stravy, bude dieta o to horsie znasat prikrmy, lebo na tie vsetky chute a alergeny nebude zvyknute... cez materske mlieko sa to nauci lepsie.

silsil
13. jún 2013

ja mam na tie prdiky doporucene od kamosky robit si na kazdy den taku rychlu polievocku z rasce..len oprazit na panvici, zaliat vodou, a dat pripadne jedno vajicko.. a jej maly nemal nikdy problem 🙂

willy_wonka
13. jún 2013

@anjelicek26 ja som doteraz maleho tiez obliekala do kratkeho bodynka a na to nieco dlhe, len dnes je nejaky moc teply tak ho mam v bodynku s dlhym rukavom, ponozky a je v zavinovacke...aj rucicky ma teple, doteraz ich mal vyrazne studensie ako hlavicku

janka_k
13. jún 2013

@alzbeta828 ja mam v zasobe tie Baby calm keby to na nas prislo, ale pisu tam ze az od 3.tyzdna, alebo tusim az po mesiaci, teraz neviem, ale viem ze na prve tyzdne to nebolo, davala si to aj skor?

alzbeta828
13. jún 2013

@janka_k no asi az tak od mesiaca,skor som sa k tomu ani nedostala...ale ta biogaia, co baby pisali sa moze aj skor davat,to sme tiez davali a pomohlo podla mna...moc drzim palce,veim ake je to trapenie,teraz sa znova toho asi najviac obavam ☹

azmuk
13. jún 2013

@hobit a neotravuju ta ludia v obchodoch a tak? lebo ja som minule bola na obchodnej v par obchodoch a to sa nedalo pocuvat "vy ste uz na rozsypanie" a "kedy to bude?" "cakate dvojicky?" 🙄 zacinam sa citit jak stan vo vsetkom a pritom nemam pocit, ze mam az take velke brucho, len cudzi ludia to komentuju 😕

misza1
13. jún 2013

@willy_wonka presne toto ma i Osky, prdi jak stary chlap, venku bych to neukecala ze to byl on (prece tak male mimi a takove rany😀) ale puci se obcas tak ze az cely zcervena... porad jen posloucham to ti chlapecci maji(jinak toto me dost nasira jako bych mohla za to ze to neni baba 🙄 )

misza1
13. jún 2013

baby co jste kupovaly houpaci kresilka, jake jste koupily? dekuju za tipy🙂

silsil
13. jún 2013

@azmuk inak to je aka drzost ze ti cudzi ludia komentuju takto tvoje brusko a tvoj stav..normalne som prekvapena..este ze nechodim do BA uz tak casto :P ani neviem čo by som im odvrkla 🙂 mna akurat prekvapilo ze u nas v obcode sa predavacka pri pokladni pyta maminky s malym babatkom ci ho aj koji..tiez take dost osobne - intimne mi to prislo..co jej je do toho ..no nie?

azmuk
13. jún 2013

@silsil no ludia su velmi vsetecni v BA 😨

anicka.be
13. jún 2013

@misza1 takze si vylucila mlieko? Aj mliecne vyrobky ako jogurty...? Nas trapi grckanie a niekedy ma bolesti bruska, preto sa snazim prist na to, ze co tie bolesti a grckanie sposobuje 😒
Davas uz Vigantol a Kanavit? Ak ano, kedy je najlepsie davat Vigantol, rano alebo vecer? Pocula som, ze sposobuje bolesti bruska, tak mam trocha obavu, aby nepreplakala celu noc 😖
Dnes sme boli na USG s nozickami a vsetko v poriadku, kontrola o 4 mesiace.

silsil
13. jún 2013

@azmuk jaj..no ale vies mne staci ze moje okolie sa stale pyta tie trapne otazky co a ako..sak by vedeli ked by nieco sa zmenilo.. 😝 to potom je ake zle na psychiku..a to nehovorim ze mam este 13dni do konca.. a co ked budem nebodaj prenasat.. to sa asi vypnem z virtualneho sveta a aj mobil zahodim 🙂

janka_k
13. jún 2013

@misza1 aj baby to mavaju, takze to su taraniny