Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azmuk mna sa to UZ pytaju tyzden ... asi som nikomu ani termin nemala hovorit.. vies poviem v juni, jun uz je, ale co z toho ked nam to vychadza az na koniec juna..a urcite si uzijes predstavenie :P my ideme este na svadbu v sobotu, v pia ma moja segra poslednu statnicu..takze si hovorim, ze potom ujz drobec naozaj moze prist 🙂)
@anicka.be presne toto jsem koukala... asi to objednam.
nevyloucila jsem mlecne vyrobky, teda jim jen jogurty a syry. ale jen minimalne. ja bych se bez mlecnych zblaznila, dokazu zit bez masa, ale bez syru, jogurtu, masla a pod. opravdu ne.
vigatol i kanavit mam doma, dr nam to predepsala, ale 😅 zapomela jsem jak se to ma uzivat a jedno mi rikala ze az pozdeji mam zacit... no tak sbiram odvahu ji zavolat a zeptat se ji, pred mm nemuzu ani rict ze jsem to zapomela 😀
@janka_k vsak prave, ale to jsou takove ty moudre kecy, asi tak jako bab se ptaji ci uz to maji tesne pred porodem... fakt plati mlceti zlato... 🤐
letim se umyt a spat, mm ma "sichtu", tak do pulnoci musim dospat vsechen deficit😀
no jeste posledni 😅 jak dlouho se jeste bude stahovat bricho? ci ted co mam uz je finis? tusim jsem drobatko vetsi nez pred tehu😀 ale asi mi schudl zadek, padaji mi i spodary😀
@misza1 my mame toto po Tobinovi http://detsky-bazar.slovenskainzercia.sk/kojene...
@willy_wonka mojmu prvemu vadila prve mesiace supka na jablku, tak som si ju davala dole a pecivo mu vadilo, ked bolo cerstve, tak som chvilu jedla jednodnove a potom uz bol pokoj 🙂
paaj baby musim sa vam vyzalovat.:(.je mi smutno a neviem co este.dnes sme malibist uz domkov ale nejdeme a som zufala bo som sa hrozne tesila.malinka dost silnu zltacku a tak sa svietime v inkubatore.malinko papa a tym padom zltacka neustupuje :(.snazim sa ju dostatocne krmit ale co z toho ach.moj chlap mi neskutocne moc chyba ja neviem...rano zase odbery som zvedava skoro cely den sa nasvecuje a aj celu noc.dufam ze vysledky budu vyborne lebo sa asi psychycky zrutim.;(.drzte palce.
@azmuk Ahoj, ja mám do termínu tiež ešte 2 týždne a tiež nemám rada tie otázky tak čo - ešte nič? Na poradňu chodím každý týždeň do Trenčína, už som aj dúfala, že to bude čo najskôr, mávam poslíčkov už 3 týždne, hlavne ked robím niečo namáhavé v záhrade. Len ja sa teraz cítim fyzicky veľmi dobre, v predchádzajúcich 2 tehu som sa na konci cítila úplne najhoršie a teraz sa cítim úplne najlepšie za celý čas, lebo už nemám problémy s trávením a zápchou. Dokonca vládzem toho urobiť oveľa viac ako predtým. No musím byť trpezlivá a asi sa aj viac snažiť, ani mi nevadí byť 2 hodiny na slnku, lepšie ako v chládku.
@zuzka444 nebud smutna budes mit malo mlika;) ja jsem si to taky uzila je to brutalna psychiku ale musis si rict je to pro jeji dobri pomahaji ji tim.
zatim spi co se da.
my jsme meli prisernou noc.od pulnoci co jsme se s mm vystridali ten nas dabel nespal az kolem 4 se mm povedlo ho uspat,ach jo... budu jako zombi:(
@willy_wonka to by aj mna zaujimalo, my mame do rana v spalni strasne teplo - dnes som sa zobudila, ze 29 stupnov. Myslite, ze mozem nechat na noc otvoreny vetrak a miesto pyzamka dat malej do zavinovacky len cisto body s kratkym rukavom?

@azmuk jaj no ja som si s tym uzila, presne ako pises, dokonca policajt na kopcianskej, nemate byt uz v porodnici, preco sem chodite, a samozrejme vzdy v nemocke na kontrole niekto na wc alebo podobne ze co uz idete na porodnicu? a urcite tam nie su dve vnutri? ja som si toho fakt vela takeho uzila