icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
13. jún 2013

@azmuk jaj no ja som si s tym uzila, presne ako pises, dokonca policajt na kopcianskej, nemate byt uz v porodnici, preco sem chodite, a samozrejme vzdy v nemocke na kontrole niekto na wc alebo podobne ze co uz idete na porodnicu? a urcite tam nie su dve vnutri? ja som si toho fakt vela takeho uzila

azmuk
13. jún 2013

@janka_k @silsil 😀 inak dnes som uz mala prvy telefonat od kamosky "no co ako, este nic?" do terminu este 2 tyz, urcite budem aj prenasat, tak to si este uzijem...v nedelu idem na jedno predstavenie do Istropolisu, dufam ze ma pustia dnu 😀

silsil
13. jún 2013

@azmuk mna sa to UZ pytaju tyzden ... asi som nikomu ani termin nemala hovorit.. vies poviem v juni, jun uz je, ale co z toho ked nam to vychadza az na koniec juna..a urcite si uzijes predstavenie :P my ideme este na svadbu v sobotu, v pia ma moja segra poslednu statnicu..takze si hovorim, ze potom ujz drobec naozaj moze prist 🙂)

delica
13. jún 2013

@azmuk
@silsil
@janka_k
zeny, ja som si myslela, ze ked budem bez brucha, tak uz nikto sa ma nic nebude pytat a dnes som bola prvy raz von a presne - ako som rodila a ci kojim, sa ma pytali okoloiduci....ludia su šiši

janka_k
13. jún 2013

@delica no mna slahne, alebo sa spytaju kedy cakas nie? teda mna urcite, ja mam brucho tak na 5.m 🙂

misza1
13. jún 2013

@anicka.be presne toto jsem koukala... asi to objednam.
nevyloucila jsem mlecne vyrobky, teda jim jen jogurty a syry. ale jen minimalne. ja bych se bez mlecnych zblaznila, dokazu zit bez masa, ale bez syru, jogurtu, masla a pod. opravdu ne.
vigatol i kanavit mam doma, dr nam to predepsala, ale 😅 zapomela jsem jak se to ma uzivat a jedno mi rikala ze az pozdeji mam zacit... no tak sbiram odvahu ji zavolat a zeptat se ji, pred mm nemuzu ani rict ze jsem to zapomela 😀

@janka_k vsak prave, ale to jsou takove ty moudre kecy, asi tak jako bab se ptaji ci uz to maji tesne pred porodem... fakt plati mlceti zlato... 🤐

letim se umyt a spat, mm ma "sichtu", tak do pulnoci musim dospat vsechen deficit😀

misza1
13. jún 2013

@delica @silvianm baby dneska mame termin😀

misza1
13. jún 2013

@delica aji me se ptaji, ale bavi me jak jsou v soku kdyz reknu ze nikomu by se nelibil 6-ti dnovy porod😀 a na otazku ci kojim hrde odpovidam ano, ale to je asi proto ze me deptali v porodke ty mury ze nebudu kojit, tak ted se tim pysnim 😀

evinkaslo
13. jún 2013

@azmuk @silsil Ja som bola minule pozrieť kolegyne v robote, jedna ma zbadala a jej reakcia bola.." ježiiiiš, ty tam máš určite dve deti..také brucho"

delica
13. jún 2013

@misza1 no fakt :D
a ja doma cca 4kilove spiace dieta, co sa smeje vlastnym snom :D

misza1
13. jún 2013

no jeste posledni 😅 jak dlouho se jeste bude stahovat bricho? ci ted co mam uz je finis? tusim jsem drobatko vetsi nez pred tehu😀 ale asi mi schudl zadek, padaji mi i spodary😀

misza1
13. jún 2013

@delica my uz mame 3050😀
a taky se vychechtava, podle me je to zakerny smich, uz si planuje jak bude hulakat aby me privedl do silenstvi 😀

delica
13. jún 2013

@misza1 jaj a este otazka, ci maly poslúcha ...... no chudačik, ano, poslucha, mu hovorim, ze spi, jedz a teraz kakaj a on tak robí 😀 😀 😀 😀

silvianm
13. jún 2013

@misza1 presne ma to napadlo 🙂 tak my sme boli dnes prvy krat vonku 🙂 a hovorim na to nezabudnem, lebo dnes sa mal drobec narodit 🙂

delica
13. jún 2013

@misza1 no maternica by sa mala vratit do povodnej velkosti do 6-8 tyzdnov po porode. Ked kojis, tak sa zmensuje o cosi rychlejsie.. Takze brucho este by malo padnut. Inak ja mam pocit, akoby som v nom mala taku divnu prazdnu dutinu v tom bruchu....take dute ho mam.

misza1
13. jún 2013

@silvianm a jak se mu libi v kocari? ja mam dneska svalovici na nohach jak jsem tu krouzila parkem🙂 jen jsem si chtela sednout nekde na lavicce ze si budu cist a prd, vsude svitilo slunicko... tak zitra kdyz nebude prset jdeme na zahradu.

hobit
13. jún 2013

@azmuk my sme neboli v obchodoch, len vonku na ihrisku a v parku...idu mi vsetci na nervy co sa vypytuju, najradsej by som si aj telefon vypla 🙂

misza1
13. jún 2013

@delica aji ja, a je mi strasne smesne kdyz se mi chce prdnout, takova mega bublina mi jde brichem-prazdnym brichem😀 ake ten oicit kdyz si lehnu na bricho... nadhera, jen to zebro kde mi pucil zadek mam porad bolave..

hobit
13. jún 2013
misza1
13. jún 2013

@hobit a je to i pro tak male mimi, jako je ted Osky?

x5petra
13. jún 2013

@willy_wonka mojmu prvemu vadila prve mesiace supka na jablku, tak som si ju davala dole a pecivo mu vadilo, ked bolo cerstve, tak som chvilu jedla jednodnove a potom uz bol pokoj 🙂

silvianm
13. jún 2013

@misza1 zatial sa mu paci..ale tie chodniky su sama jama a hrby ☹ ale evidentne mu to.nevadi 🙂

hobit
13. jún 2013

@misza1 no jasne, ma to viac poloh...

azmuk
13. jún 2013

@delica no tak to je fakt sisi 😀

delica
13. jún 2013

@silvianm no velmi vam to svedčí s Kristiankom, mamina 😉

zuzka444
13. jún 2013

paaj baby musim sa vam vyzalovat.:(.je mi smutno a neviem co este.dnes sme malibist uz domkov ale nejdeme a som zufala bo som sa hrozne tesila.malinka dost silnu zltacku a tak sa svietime v inkubatore.malinko papa a tym padom zltacka neustupuje :(.snazim sa ju dostatocne krmit ale co z toho ach.moj chlap mi neskutocne moc chyba ja neviem...rano zase odbery som zvedava skoro cely den sa nasvecuje a aj celu noc.dufam ze vysledky budu vyborne lebo sa asi psychycky zrutim.;(.drzte palce.

zuzkabeno
14. jún 2013

@azmuk Ahoj, ja mám do termínu tiež ešte 2 týždne a tiež nemám rada tie otázky tak čo - ešte nič? Na poradňu chodím každý týždeň do Trenčína, už som aj dúfala, že to bude čo najskôr, mávam poslíčkov už 3 týždne, hlavne ked robím niečo namáhavé v záhrade. Len ja sa teraz cítim fyzicky veľmi dobre, v predchádzajúcich 2 tehu som sa na konci cítila úplne najhoršie a teraz sa cítim úplne najlepšie za celý čas, lebo už nemám problémy s trávením a zápchou. Dokonca vládzem toho urobiť oveľa viac ako predtým. No musím byť trpezlivá a asi sa aj viac snažiť, ani mi nevadí byť 2 hodiny na slnku, lepšie ako v chládku.

silvianm
14. jún 2013

@delica dakujeme 🙂 je 4.45 a akurat papame..o pol noci sme isli buvat 🙂 snad mu to vydrzi 🙂

misza1
14. jún 2013

@zuzka444 nebud smutna budes mit malo mlika;) ja jsem si to taky uzila je to brutalna psychiku ale musis si rict je to pro jeji dobri pomahaji ji tim.
zatim spi co se da.
my jsme meli prisernou noc.od pulnoci co jsme se s mm vystridali ten nas dabel nespal az kolem 4 se mm povedlo ho uspat,ach jo... budu jako zombi:(

jankastubka
14. jún 2013

@willy_wonka to by aj mna zaujimalo, my mame do rana v spalni strasne teplo - dnes som sa zobudila, ze 29 stupnov. Myslite, ze mozem nechat na noc otvoreny vetrak a miesto pyzamka dat malej do zavinovacky len cisto body s kratkym rukavom?