Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros budim, ale len cez den.
@willy_wonka ver mi, ze po nicom inom netuzim, ale podla dnesneho ctg ma Maty evidentne iny nazor 😝
@hexina ahojky tak dnes na poradni zase o niečo viac otvorená a o týžden mám príst znovu a uvidíme potom čo bude .. 🙂 takže pokial sa malá nerozhodne príst skôr tak sa tam asi nestretneme kedze ty už v stredu ides na vyvolavacku 😀 tak držím palce 😉
@willy_wonka cely Oskar😀 spolu s @delica jste me presvedcily ze Osky je uplne normalni😀
dnes jsem se docetla ze i jablka vadi na prdiky a ja si tu denne chroustam jablka a piju jablkovy most... no jdu to vysadit jsem zvedava ci to je ono.
@misza1 ja som tiez vysadila jablka... nmedavno mi tu jedna slecna pisala ohladom jablk, ze jej drobcovi vadila supka, tak som vysadila a hmm, espu som od vtedy nepouzila....klop klop klop.... Ale teraz neviem co za ovocie budem mam jest....:(
@kavaapalma srdecne blahozelam!!!
@willy_wonka @misza1 @delica ja som tiez vysadila jablka a je kludnejsia. Clovek fakt nevie co ma jest. Niekto povie, ze jest vsetko zaradom, ale eee, je to indi vindi 😒
@delica ja som uz jedla paradajky, uhorky, papriku, rukolu, redkovky. Zaujimalo by ma kedy je mozne zacat s jedenim kyslich uhoriek, alebo uhorkoveho salatu.
@delica
@willy_wonka
@anicka.be
@misza1
@jankastubka
@slavka_a_maros ako casto kupete svoje zlaticka?
@katuska54 ahoj Katka. Z antolskej som si odniesla instrukciu kupat kazdy druhy den a nicim nenatierat....ale budem musiet zacat, lebo po kupani ma suchsie nozicky a rucicky
@willy_wonka aj ja kupem kazdy druhy den. a pediatricka mi predpisala olej do kupela,lebo mala ma suchu pokozku a supe sa. tiez umyvam bez mydla a ani ju nenatieram po kupeli. iba ten olej davam do vody a lepsi sa to.
ahojte dievcata tak pravdepodobne sa radim ku vam nakolko mam planovany porod na 24.6. tak uvidime ci to bude aj pravda :D
poradte co si mam dat na bolavy bedrovy klb..ledva chodim a bojim sa malu drzat na rukach,aby som s nou nepadla ☹
tie nozicky a rucicky to mame aj my suche a mali sme vela plodovej 🙂 tak to asi maju vsetky babatka ked to tu tak citam, nam detska povedala ze na ten sterilny stvorcek olivovy olej z lekarne a potom dalsim suchym vysat, ale zatial stale supinkate
@azmuk Ahoj, nejak som zatulala do vasej skupiny, a chcem reagovat na tvoju otazku. Fáza tehuľkovania je krasne obdobie pre ženu , všetky tie pripravy a očakavania príchodu nového člena sú krásne, ale keď porodís svoje bábätko, to sa neda opísať ake su to krasne pocity, ale aj strach, ci je vsetko v poriadku. Prvé dotyky, pohľady, objatie,prisatie na prsnik a kojenie, to sú neopisateľné pocity šťastia a radosti. Určite si Ti zmení život,ale k lepsiemu, síce nebudes mat vzdy tip top upratane, a nebudes vzdy vyfintena, ale to vsetko stoji za to.
Uži si posledné dni s bruškom a teš sa na novú funkciu byť MAMOU 🙂
venku je takove peklo...potrebovala jsem jit do mesta tak si Osky poprve vyzkousel jizdu v body cepce a ponozkach a prikryty jen plinkou.moc se mu to libilo🙂spal celou dobu
@katuska54 ja som chcela kupat kazdy den kvoli rezimu, ale tiez ma suchu kozu naniektorych miestach, tak neviem ci mam prestat. Uz sa nam ale stalo, ze sme nejaky den vynechali.

@delica aj ja som mala presne problem, ze stale hladala prsnik a ja som si myslela ze je hladna. od kedy mi to vysvetlili, taj je to ok. Ak je nespokojna bud dam cumlik, ak nezaberie popestujem, ak nezaverie hladkam brusko.