icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
17. jún 2013

@delica aj ja som mala presne problem, ze stale hladala prsnik a ja som si myslela ze je hladna. od kedy mi to vysvetlili, taj je to ok. Ak je nespokojna bud dam cumlik, ak nezaberie popestujem, ak nezaverie hladkam brusko.

jankastubka
17. jún 2013

@slavka_a_maros budim, ale len cez den.

hobit
17. jún 2013

@willy_wonka ver mi, ze po nicom inom netuzim, ale podla dnesneho ctg ma Maty evidentne iny nazor 😝

bombulka200
17. jún 2013

@hexina ahojky tak dnes na poradni zase o niečo viac otvorená a o týžden mám príst znovu a uvidíme potom čo bude .. 🙂 takže pokial sa malá nerozhodne príst skôr tak sa tam asi nestretneme kedze ty už v stredu ides na vyvolavacku 😀 tak držím palce 😉

anicka.be
17. jún 2013

@misza1 my kupeme kazdy den, manzel kupe, ja prebalim, obleciem, nakojim a ked je mala uz kludna, tiez ju predam mm a idem ja do sprchy... potom ideme vsetci spat 😉
od kedy som vylucila mlieko a jogurty, bolesti bruska prestali 🙂

misza1
17. jún 2013

@willy_wonka cely Oskar😀 spolu s @delica jste me presvedcily ze Osky je uplne normalni😀

dnes jsem se docetla ze i jablka vadi na prdiky a ja si tu denne chroustam jablka a piju jablkovy most... no jdu to vysadit jsem zvedava ci to je ono.

misza1
17. jún 2013

@anicka.be ty babatkovske bruska jsou uplna zahada🙂
Osky malokdy hned dlouho spi po koupani tak ja jdu spat a mm je s nim;)

delica
17. jún 2013

@azmuk ale jasne, ze v dobrom, mohla by som si dovolit na modrom konovi napisat, ze v zlom? 😀 😀 😀 .
Ale vazne, vsetko ma svoje plusy a minusy - tie plusy mnohonasobne prevazuju minusy, a oboje su ovela silnejsie nez som si vedela predstavit.

delica
17. jún 2013

@misza1 ze jablcka sa mozu, ale bez šupky. Aj jablkovy dzus je dobry, aj hroznovy mušt.
Inak co jete z ovocia a zeleniny? Ja len mrkvu, melon, jablka bez šupky, zeleny šalát a to je všetko.

anicka.be
17. jún 2013

@katuska54 ja davam Vigantol 1 kv. zatial ok, moja mi grcka aj bez Vigantolu 😀 skor som sa obavala bolesti bruska.

anicka.be
17. jún 2013

@misza1 a nasa zase najdlhsie spi prvy spanok po kupani, cca 3-3,5 hod, potom sa budi na papnie kazde 2 hod 😉

misza1
17. jún 2013

@delica chtelo by to nejaky manual co jist a co ne:-/
ja jim to co ty a k tomu i rajcata okurku a ted jsem mela i marhule a banan

willy_wonka
17. jún 2013

@misza1 ja som tiez vysadila jablka... nmedavno mi tu jedna slecna pisala ohladom jablk, ze jej drobcovi vadila supka, tak som vysadila a hmm, espu som od vtedy nepouzila....klop klop klop.... Ale teraz neviem co za ovocie budem mam jest....:(

anicka.be
17. jún 2013

@kavaapalma srdecne blahozelam!!!

anicka.be
17. jún 2013

@willy_wonka @misza1 @delica ja som tiez vysadila jablka a je kludnejsia. Clovek fakt nevie co ma jest. Niekto povie, ze jest vsetko zaradom, ale eee, je to indi vindi 😒

jankastubka
17. jún 2013

@delica ja som uz jedla paradajky, uhorky, papriku, rukolu, redkovky. Zaujimalo by ma kedy je mozne zacat s jedenim kyslich uhoriek, alebo uhorkoveho salatu.

katuska54
17. jún 2013

@azmuk zmenil sa a je to krasne. cely svet sa nam teraz toci iba okolo Barborky 🙂 neda sa to porovnat s nicim,co som doteraz zazila. neboj zvladnes to. a budes najlepsia mamina pre svojho Marka 😉

katuska54
17. jún 2013

@anicka.be a uz si davala aj vitamin K? ten mam davat 1x do tyzdna 1 kvapku. ale bojim sa co bude potom robit,ked teraz mi grcka po tom vigantole.

katuska54
17. jún 2013

@delica
@willy_wonka
@anicka.be
@misza1
@jankastubka
@slavka_a_maros ako casto kupete svoje zlaticka?

willy_wonka
17. jún 2013

@katuska54 ahoj Katka. Z antolskej som si odniesla instrukciu kupat kazdy druhy den a nicim nenatierat....ale budem musiet zacat, lebo po kupani ma suchsie nozicky a rucicky

delica
17. jún 2013

@katuska54
vitamin K davame kvapku raz tyzdenne
kupeme kazdy druhy den, ale ked sa ocika cely alebo pokaka aj v priebehu dna ide do vane
do vody si davam mandlovy olej, natieram olivovym olejom - lebo ako mal malo tej plodovej vody, tak je vysuseny

katuska54
17. jún 2013

@willy_wonka aj ja kupem kazdy druhy den. a pediatricka mi predpisala olej do kupela,lebo mala ma suchu pokozku a supe sa. tiez umyvam bez mydla a ani ju nenatieram po kupeli. iba ten olej davam do vody a lepsi sa to.

nikulqa
17. jún 2013

ahojte dievcata tak pravdepodobne sa radim ku vam nakolko mam planovany porod na 24.6. tak uvidime ci to bude aj pravda :D

katuska54
17. jún 2013

poradte co si mam dat na bolavy bedrovy klb..ledva chodim a bojim sa malu drzat na rukach,aby som s nou nepadla ☹

janka_k
17. jún 2013

tie nozicky a rucicky to mame aj my suche a mali sme vela plodovej 🙂 tak to asi maju vsetky babatka ked to tu tak citam, nam detska povedala ze na ten sterilny stvorcek olivovy olej z lekarne a potom dalsim suchym vysat, ale zatial stale supinkate

janka_k
17. jún 2013

@katuska54 z nemocnice mam ze kazdy druhy den, doktorka vravela ze kazdy, ale my kupeme zatial kazdy druhy, ritka v umyvadle aj mimo toho ked je to moc

lulutsija
17. jún 2013

@hobit a vies aky je tvoj maly teraz velky?

luszia
17. jún 2013

@azmuk Ahoj, nejak som zatulala do vasej skupiny, a chcem reagovat na tvoju otazku. Fáza tehuľkovania je krasne obdobie pre ženu , všetky tie pripravy a očakavania príchodu nového člena sú krásne, ale keď porodís svoje bábätko, to sa neda opísať ake su to krasne pocity, ale aj strach, ci je vsetko v poriadku. Prvé dotyky, pohľady, objatie,prisatie na prsnik a kojenie, to sú neopisateľné pocity šťastia a radosti. Určite si Ti zmení život,ale k lepsiemu, síce nebudes mat vzdy tip top upratane, a nebudes vzdy vyfintena, ale to vsetko stoji za to.
Uži si posledné dni s bruškom a teš sa na novú funkciu byť MAMOU 🙂

misza1
17. jún 2013

venku je takove peklo...potrebovala jsem jit do mesta tak si Osky poprve vyzkousel jizdu v body cepce a ponozkach a prikryty jen plinkou.moc se mu to libilo🙂spal celou dobu

jankastubka
17. jún 2013

@katuska54 ja som chcela kupat kazdy den kvoli rezimu, ale tiez ma suchu kozu naniektorych miestach, tak neviem ci mam prestat. Uz sa nam ale stalo, ze sme nejaky den vynechali.